Key Account Manager till Svenska Eljouren

Key Account Manager till Svenska Eljouren

Vi söker en Key Account Manager till vårt kontor i Uppsala som ska ansvara för att bygga upp vår avtalsförsäljning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som kan bygga upp och ansvara för försäljningen till våra avtalskunder på ett resultatdrivet sätt. I rollen kommer du arbeta med att ta fram, utveckla och sälja in våra service & installationslösningar till allt från bostadsrättsföreningar till stora rikstäckande företag.

Vi ser att du tar en naturlig roll i företagets ledningsgrupp och är med i vår strategiska utveckling. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt och relationsskapande försäljning och detta är något som är en naturlig del av dig som person.

Du kommer även att få ett övergripande ansvar för att vårda, utveckla och bygga ut vårt nätverk av elektriker. Här innefattar arbetet löpande kontakt med elektrikerna samt att se till att vi hela tiden har tillräckligt med elektriker med i vårt nätverk.

Vi letar efter dig som har ett stort eget driv, hög kapacitet samt ser en möjlighet att vara med från början i Sveriges snabbaste växande elinstallatör.

Det du får som en nyckelperson på Svenska Eljouren är:

  • Ett fritt jobb där du själv kan påverka och styra
  • Stort ansvar och möjligheter att växa med rollen och företaget
  • Vara med på en rolig resa med ett snabbt växande företag

Svenska Eljouren är ett ungt företag som växer i rekordfart. Under vårt första år har vi hjälpt över 10 000 kunder runt om i Sverige. Nu söker vi dig som vill vara med att bygga vidare på vårt framgångsrika koncept och vara en viktigt del av vår fortsatta resa.

Du gillar att tänka kreativt, med tanke på att vi är ett företag i snabb utveckling tycker vi att det är viktigt att du når fram med dina idéer och sätter din prägel hos oss.

Var finns kontoret?

Vi sitter i Fyrislund i Uppsala

Låter det intressant! Kontakta oss redan idag!

Intervjuer sker löpande och vi siktar på att tillsätta tjänsten så snart som möjligt!

Ansök idag!

Intervjuer sker löpande

SKICKA OSS DINA UPPGIFTER SÅ HÖR VI AV OSS!