Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.


Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Det är ingen slump att vi fallit för padel, en sport där familjer och kompisar kan spela, umgås och ha roligt tillsammans. Att det är en snabb sport ger dessutom pluspoäng för oss på Svenska Eljouren, som strävar efter att vara Sveriges snabbaste och mest tillgängliga elektriker!

Som partner bidrar vi till meningsfull fritid för barn & ungdom

Padel har snabbt tagit position i mångas liv oavsett ålder, kön, bakgrund och ursprung. Genom vårt partnerskap med Svenska Padelförbundet vill vi bidra till att skapa möjligheter för alla barn och unga utifrån deras individuella behov och ambitioner. Vi vill ge vårt stöd avsett om motivationen är att motionera, ha kul eller tävla inom padel på elitnivå. Vi är övertygade om att ett liv i rörelse gör livet roligare, skapar gemenskap och gör gott för både hälsa och välbefinnande. Mot bakgrund av padelförbundets uttalade fokus på barn och unga känns valet att teama upp som partner både självklart och spännande för oss.

Barn är padelns framtid – från bredd till elit

För att padeln som sport ska bli hållbar över tid är det självklart att det är barn- och ungdomar som är framtiden. Padelförbundets ambition är därför att ligga i framkant inom barn-, ungdomspadel och padelutveckling. ”Från bredd till elit” är förbundets röda tråd, något som vi direkt skriver under på. Som partner är Svenska Eljouren en naturlig del i att finansiera flertal viktiga insatser för barn och unga.

Stolt sponsor till padelförbundet

Från prova-på-padel för barn till ungdomsläger

En konkret satsning som vi är stolta över att vara med och finansiera är Padellyftet, vars syfte är att föreningar ska kunna få stöd för sina barn- och ungdomssatsningar. I år avsätter Svenska Padelförbundet minst 500.000:- till Padellyftet 2021. Alla medlemsföreningar ges härigenom möjlighet att söka bidrag för att utveckla sin barn- och ungdomssatsning. Medel som kan användas till prova-på-padel, läger, internutbildning, inköp av material etc. Som aktiv partner följer vi engagerat utvecklingen och är stolta över att bidra till att unga utövare av padel ges de allra bästa förutsättningarna.

Vill du veta mer om Svenska Eljourens samarbete med Svenska Padelförbundet?

Kontakta oss:

Joakim Hellström

joakim@svenskaeljouren.seLäs mer om Svenska Padelförbundet: https://svenskpadel.se/

Läs mer om satsningen Padellyftet: https://svenskpadel.se/2021/02/05/spf-satsar-500-000-pa-padellyftet-2021/

Vi hjälper dig både med kunskap och installationer

Vi hoppas att du fått bra insikt eller hjälp av denna artikel. Och du ska alltid veta att om du har minsta fråga eller vill ha hjälp med någon inom vårt kunskapsområde är du alltid välkommen att kontakta oss.