Kontakta oss angående fakturafrågor

För att hjälpa dig på bästa sätt gällande fakturafrågor är det viktigt att du fyller i formuläret. Vi hanterar våra ärenden i ett ärendehanteringssystem och för att får snabbast möjliga hjälp fyll i formuläret nedan.

Du kan även bifoga fakturan som fil om du använder uppladdningsfunktionen i formuläret.

Svenska Eljouren blir en del av IPIS

IPIS Svenska Eljouren

Har du fått en faktura från oss och undrar varför det står IP i Sverige AB eller IPIS på den?

Vi är sedan 1 september 2022 en del av IPIS, Installationspartner i Sverige som hanterar all vår fakturering, kundtjänst och inköp. Som del i en större organisation kan vi erbjuda dig som kund snabbare svarstider och ännu bättre service.

I övrigt kommer ingenting annat att ändras, Svenska Eljouren fortsätter att erbjuda Sveriges smidigaste elektrikertjänster. Nu har vi sedan starten hjälpt över 30 00 kunder och jobbar hårt med att utveckla våra tjänster både internt och ut till dig som kund.

Har du några som helst frågor är det bara att kontakta oss!

Kontakta ekonomiavdelningen

Jag vill ha hjälp snabbt!

Vi hanterar våra ärenden i ett ärendehanteringssystem och för att får snabbast möjliga hjälp fyll i formuläret så återkopplar vi till dig så snart vi kan. 

Jag vill ringa er!

Vår ekonomiavdelning har telefontid vardagar 09:00 – 11:00 och nås på 010-288 12 45 

Om du ringer in till oss kommer vi att manuellt lägga in ditt ärende i vårt system. Så för snabbast möjliga hjälp hänvisar vi till formuläret.