Elektriker

Elektriker du bokar direkt – Tid samma vecka

Vi erbjuder något så unikt som alltid tillgängliga elektriker. Som tar hand om allt från småfix i hemmet till stora elinstallationer på bokad tid – gärna samma vecka.

Svenska Eljouren är proffs på el som ser till att din el fungerar och erbjuder kvalificerad hjälp med elinstallationer som du själv inte får utföra. Utöver det passar vi gärna dina tider. Hör av dig så får vi jobbet gjort utan dröjsmål!

Stolt sponsor till svenska padelforbundet

Stolt part­ner till Sven­s­ka Padelförbundet

Sedan 2020 är Sven­s­ka Eljouren stolt part­ner till Sven­s­ka Padelför­bun­det, en pop­ulär och sym­pa­tisk idrott som defin­i­tivt för män­niskor samman.

Som medlem­mar i SPF Qual­i­ty Team är vårt fokus att stär­ka juniorverk­samheten samt bistå padelför­bun­det i arbetet med barn och ung­dom på samtli­ga nivåer.

Elektriker du slipper vänta på

Svenska Eljouren erbjuder elektriker på ett nytt sätt. För varför ska du behöva vänta i veckor eller rentav i månader för att få kvalificerad hjälp? Hos oss arbetar behöriga elektriker som är tillgängliga; serviceinriktade fackmän med fullt kundfokus. Vi har idag hjälp över 30 000 kunder över hela landet som anlitar oss för planerade elinstallationer samt akut via vår dygnet runt-eljour.

Elektriker som fixar allt från servicejobb till att skapa smarta hem

Våra behöriga elektriker gör allt inom el: får upp belysning, byter ett jordat eluttag, monterar laddbox till elbilen och mycket mer. Ett axplock av våra tjänster:

  • Felsökning
  • Belysning – från dimmer till stora armaturer
  • Elcentral – tar hand om hjärtat i ditt hem
  • Installation av ugn och spishäll
  • Laddbox – ladda elbilen hemma
  • Smarta hem – vi framtidssäkrar
  • Eljour

Elektriker med dokumenterat nöjda kunder

Den service och de tjänster vi levererar har definitivt landat rätt och uppskattas av nöjda kunder. På omdömestjänsten Trustpilot vittnar exempelvis kunder om hur smidigt det är att anlita elektriker från Svenska Eljouren. Vi får beröm för att vara allt från ”proffsig kundmottagare på telefon” och ”erbjuda snabb hjälp när elen försvann” till att utses till ”räddare i nöden”.

Här hittar du våra samlade omdömen från kunder

Här hittar du våra elektriker

Vi jobbar med korta kalendrar för att kunna erbjuda elektrikerhjälp när du behöver det och du behöver inte vänta på din elektriker i flera månader. Vårt erbjudande innefattar snabba svar, bra priser & elinstallationer utförda på rätt sätt av behöriga elektriker runt om i Sverige.

Hittar du inte din stad?

Hitta hantverkare i din stad

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

Koppla lampa: 5 steg till att koppla in en taklampa

Senast  uppdaterad: 15 april 2024

Att koppla lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr. Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. 

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!

Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

JFB loser ut

Jordfelsbrytare löser ut - Vad gör jag?

Vad får en jordfelsbrytare att lösa ut? Och hur återställer man den?

Det är en fråga vi ofta får från våra kunder. Vid problem med jordfelsbrytaren kan det handla om en tillfällig störning, men det kan också röra sig om ett bestående elfel som orsakar att jordfelsbrytaren löser ut. Här delar vi med oss av insikter och råd, men glöm inte: är läget allvarligt ringer du Svenska Eljouren så skickar vi en jourelektriker akut.

Läs mer

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP AV ELJOUREN

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan, alltid inom 24h!

Max 10mb per bild