Eljour

Sveriges största eljour! En eljour med elektriker på plats inom en timme.

Ring Svenska Eljouren när du behöver en elektriker akut. Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats oavsett var du bor. Som Sveriges största eljoursföretag arbetar vi rikstäckande med lokala jourelektriker som löser alla typer av akuta elfel.

Ring oss direkt! Vår eljour är på plats inom en timme – dygnet runt, året runt.

 • Sveriges största eljour
 • Alltid behöriga elektriker
 • Betala med faktura i efterskott
 • Våra elektriker är snabbt på plats

Sveriges största eljour är alltid snabbt på plats!

Ett elavbrott sker ofta oväntat och vid helt fel tillfälle. Vid vilken tid på dygnet som helst och tar givetvis ingen hänsyn till om det är vardag, helg eller storhelg.

Över 30 000 kunder i hela landet gör vid dessa tillfällen helt rätt: de ringer Svenska Eljouren direkt! Vi är din trygga eljour som alltid lyfter luren när du ringer och snabbt är på plats när läget är akut. Du är välkommen att kontakta oss vid alla typer av el-problem och inom en timme får du hjälp av våra jourelektriker.

Eljour – vanliga akuta elfel vi tar hand om

 • Strömlös fastighet
 • Jordfel
 • Kortslutning
 • Elavbrott för spis eller tvättmaskin
 • Trasig elanläggning
 • Problem med värmesystemet

Auktoriserad eljour för trygga och säkra elarbeten

Vi är självklart auktoriserade genom elsäkerhetsverket. Samtliga jourelektriker är behöriga, kunniga och håller sig uppdaterade kring nya regler & lagar som rör elinstallationer. Allt för att du ska känna dig trygg när du behöver en elektriker akut och anlitar Svenska Eljouren. Vårt löfte är lyhörd personlig service för dig som värdesätter kvalitet och tillgänglighet hos en behörig elektriker. Det tycker vi att du som kund har rätt till!

Så testa en modern eljour som alltid ser till att hjälpa dig!

Är ditt arbete inte akut eller kan vänta några dagar?

Då kan du istället boka en elektriker på någon av våra bokningsbara tider. Allt som oftast kan vi erbjuda hjälp för dina planerade arbeten inom ett par dagar, alltid inom en vecka. 

Här hittar du vår eljour

Vår eljour är alltid tillgängligt och jobbar dygnets alla timmar, året runt, med att avhjälpa dina elproblem. Så behöver du en elektriker akut är det bara att vända sig till oss.

Hittar du inte din stad men behöver hjälp? Sök på någon närliggande stad eller kontakta oss så ser vi till att hjälpa.

Hittar du inte din stad?

Hitta eljour i din stad

Vi gillar att hjälpa till!

Och ibland kan ett fel vara enkelt att åtgärda själv. Läs våra artiklar för att ta reda på vad du kan göra själv för att felsöka och vad du behöver ta hjälp med av en behöriga elektriker. Tveka inte att kontakta oss på 010-288 12 40 om du har några frågor!

Elektriker Akut

Så vet du om du behöver en elektriker akut

Ibland behöver du få hjälp av en elektriker snabbt, men ibland behövs en elektriker akut.

Vår guide hjälper dig med en första bedömning. Är läget allvarligt ringer du Svenska Eljouren så skickar vi en jourelektriker akut. Oavsett tid på dygnet!

Läs mer

Schysst Eljour

Schysst eljour lanseras av Svenska Eljouren

För att tydliggöra sina ambitioner lanserar nu Sveriges största eljoursföretag konceptet Schysst eljour. En programförklaring där företagets kvalitetspunkter och kundlöften ges ett prioriterat fokus och som alla inom företaget både skriver under på samt arbetar efter.

Läs mer

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

JFB loser ut

Jordfelsbrytare löser ut - Vad gör jag?

Vad får en jordfelsbrytare att lösa ut? Och hur återställer man den?

Det är en fråga vi ofta får från våra kunder. Vid problem med jordfelsbrytaren kan det handla om en tillfällig störning, men det kan också röra sig om ett bestående elfel som orsakar att jordfelsbrytaren löser ut. Här delar vi med oss av insikter och råd, men glöm inte: är läget allvarligt ringer du Svenska Eljouren så skickar vi en jourelektriker akut.

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

Stromlost

Felsökning när delar av huset är utan ström

En riktigt oönskad och stressande situation är när delar av huset eller lägenheten är utan ström. När jordfelsbrytaren löser ut elva minuter in i diskmaskinens program eller köket plötsligt är strömlöst men elen fungerar i alla andra rum.

Här kommer tips från våra behöriga elektriker på felsökning du kan göra innan du ringer behörig elektriker för hjälp.

Läs mer

Hur felsoka jordfelsbrytaren

Hur felsöka jordfelsbrytare? Tips från din elektriker

Plötsligt slocknar alla lampor och all el lägger av hemma hos dig, men i grannens hus mittemot bländar belysningen som retsamma solar. Vad hände? Om ditt hem är strömlöst så kan det vara så att det är jordfelsbrytaren som löst ut. Här kommer handlingskraftiga tips från Svenska Eljourens elektriker på hur du själv felsöker din jordfelsbrytare.

Läs mer

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP AV ELJOUREN

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan, alltid inom 24h!

Max 10mb per bild
 • Sveriges största eljour
 • Alltid behöriga elektriker
 • Betala med faktura i efterskott
 • Våra elektriker är snabbt på plats