Boka elektriker

Boka elektriker – snabbt, enkelt, säkert och prisvärt

Boka en elektriker idag hos Svenska Eljouren! Vi finns i hela Sverige och erbjuder Sveriges enklaste bokning av elektriker. Vi garanterar säkra elinstallationer och behöriga elektriker som är redo att utföra jobb på kort varsel. Vi får exempelvis upp din belysning, vi installerar nya spishällen och fixar laddbox till bilen, och mycket mera.

Boka elektriker idag och du får snabb hjälp av oss!

 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad

Sveriges enklaste bokning av elektriker

Boka en lokal elektriker

Boka en lokal elek­trik­er i hela landet

Vi ser till att fören­kla din vardag, det­ta genom att säkra såväl ren­over­ing­spro­jekt som nybyggen. Vår uppgift är att lösa alla dina utmaningar när det kom­mer till el. Vad behöver du hjälp med? Med säkra hän­der installer­ar vi din dim­mer och får såväl spis som häll på plats. Behöver det dras ny el så fixar vi även det. Mån­ga kun­der behöver en fack­man som läg­ger golvvär­men och idag är du inte ensam om att efter­frå­ga lad­dbox till elbilen. Kon­tak­ta oss så bokar vi en tid som pas­sar dig. Ser­vice och till­gäng­lighet är näm­li­gen vår specialitet.

Här hittar du våra elektriker i Sverige

Vi finns i nästan hela Sverige och har hjälpt över 40 000 kunder med att boka och få hjälp av behöriga elektriker. Med oss får du alltid en behörig elektriker med god lokalkännedom. När du bokar en elektriker med vår enkla bokning får du tydliga priser, en bokad tid inom en vecka och marknadens modernaste elfirma. Vi  finns i Stockholm, Malmö, Göteborg, och i resten av Sverige!

Hittar du inte din stad?

Hitta elektriker i din stad

Boka elektriker - Vi finns i hela landet

Som Sveriges största eljour står vi för tillgänglighet – och som din lokala elektriker står vi för lyhörd personlig service. Oavsett var i Sverige du bor ska du kunna boka en lokal elektriker som levererar säkra elinstallationer utförda med kvalitet. Det ser vi till. Dessutom slipper du vänta när du anlitar en av Svenska Eljourens elektriker. Vi bokar gärna in din elektriker samma vecka och på tider som passar dig. Detta för att det passar oss att sätta dig och din säkerhet främst. 

Från eljour till bokad elektriker

Vi startade som en eljour och har samma mindset när det kommer till de elinstallationer du vill ha hjälp med när du bokar en elektriker. Alltid effektiva elinstallationer av hög kvalitet till bra priser. Dessutom få du trygghet i att när du bokar en elektriker hos Svenska Eljouren är vi snabbt på plats, oftast inom ett par dagar. 

Boka elektriker idag: 

 • Alla typer av elinstallationer
 • Sveriges mest tillgängliga elektriker
 • Inbokad elektriker – redan samma vecka
 • Elsäkerhet genom behöriga elektriker
 • Kvalitet till det pris vi kommit överens om
 • Eljour dygnet runt med lokala elektriker
 • Rotavdrag jobb utförda av bokad elektriker 

Vikten av att boka en auktoriserad elektriker

För oss är det oerhört viktigt att den elektriker du bokar är behörig. Varför då? Jo, för att anlita oseriösa elektriker är förenat med stora risker. En certifierad elektriker är dels viktig för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det. Om olyckan är framme ska du inte behöva riskera att gå miste om ersättning. 

Vi sätter elsäkerhet främst. För när det kommer till elektricitet måste allt vara korrekt utfört för att vara säkert och då spelar behöriga elektriker en nyckelroll! Att anlita oseriösa elföretag är alltid förenat med livsfara: Elarbeten kan leda till stora skador på egendom om det utförs på fel sätt. Brand kan uppstå, och elanläggningar kan dessutom bli strömförande och vara en fara för ditt och din familjs liv. Är elföretaget inte registrerat hos Elsäkerhetsverket så jobbar de dessutom olagligt.

Genom att boka elektriker från ett auktoriserat elföretag, som exempelvis Svenska Eljouren, förebygger du riskerna.

 • Auktoriserade elföretag med behöriga elektriker uppfyller grundläggande krav.
 • Elföretag som är registrerade har åtagit sig att följa lagar och regler kring elarbeten.
 • Alla registrerade elföretag står under Elsäkerhetsverkets tillsyn.

Vi på Svenska Eljouren är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför i hushåll i hela landet. Vi är ett certifierat elföretag som är auktoriserat genom Elsäkerhetsverket, med stor erfarenhet av alla typer av eltjänster. De elektriker du bokar hos oss är kunniga, pålitliga och håller sig uppdaterade inom allt som rör elinstallation.

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

Koppla lampa: 5 steg till att koppla in en taklampa

Senast  uppdaterad: 15 april 2024

Att koppla lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr. Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. 

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!

Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

JFB loser ut

Jordfelsbrytare löser ut - Vad gör jag?

Vad får en jordfelsbrytare att lösa ut? Och hur återställer man den?

Det är en fråga vi ofta får från våra kunder. Vid problem med jordfelsbrytaren kan det handla om en tillfällig störning, men det kan också röra sig om ett bestående elfel som orsakar att jordfelsbrytaren löser ut. Här delar vi med oss av insikter och råd, men glöm inte: är läget allvarligt ringer du Svenska Eljouren så skickar vi en jourelektriker akut.

Läs mer

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP AV ELJOUREN

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan, alltid inom 24h!

Max 10mb per bild
 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad