Plejd produkter

Vi kan Plejd! – Färdiga plejdpaket med planering, installation och driftsättning.

Funderar du på att skaffa smart belysning från Plejd?

Som en av Sveriges största elfirmor är vi experter på att både planera och installera ditt smarta hem så att du får alla fördelar. Med ett Plejdhem kan du smidigt styra och schemalägga din belysning via knapp, mobilapp eller röst.

Vi har tagit fram smarta plejdpaket där vi tillsammans plockar ihop det du behöver. Kontakta oss så hjälper vi dig igång.

Plejd genomgang

Genomgång av PLE­JDS produkter

I den­na artikel går vi igenom vil­ka pro­duk­ter PLE­JD erb­jud­er och hur dom kan hjäl­pa dig.

Lokala elektriker i hela landet

Vi finns där du bor

Sven­s­ka Eljouren arbe­tar med lokala elek­trik­er i hela lan­det. På så sätt kan vi vara hos dig inom en timme för jourären­den eller inom en vec­ka för plan­er­ade arbeten.

Smart och enkel belysningsstyrning med Plejd

Plejds produkter gör smart belysningsstyrning tillgänglig för de alla flesta. Enkelt beskrivet är Plejd en smart dimmerdosa som en auktoriserad elektriker installerar bakom befintlig lampknapp eller i elcentralen och som kommunicerar via Bluetooth. Den låter dig styra och schemalägga din belysning via knapp, mobilapp eller röst. Valet av Plejd ger dig också en smart installation utan kostsamma kabeldragningar: alla installerade enheter är smidigt trådlöst ihopkopplade. 

Spännande möjligheter med Plejd 

Med Plejd och plejdappen app har du full kontroll över din belysning. Oavsett var du befinner dig.

  • Fasadbelysning kan tändas automatiskt när det skymmer och släckas när solen går upp.
  • Belysningen kan efterlikna beteendet av att någon är hemma: tända, släcka och dimra din automatiskt.
  • Skapa och styra scenario utifrån dina önskemål, t.ex. tända/släcka all belysning från lampknappen i hallen, dimma ner till mysbelysning från soffan etc.
  • Skräddarsy hemmets belysning efter din livsstil, exempelvis tända spotbelysning i sovrummet samtidigt som väckarklockan ringer.

Smart belysning kan också hjälpa ditt hushåll att spara såväl pengar som miljö, detta genom att stimulera en mer klimatsmart energiförbrukning

Vi levererar Plejd i smarta paket 

Vi på Svenska Eljouren gör det lätt för dig att komma igång med smart belysning från Plejd. I vårt erbjudande finns skalbara paket där allt ingår:

  • Rådgivning kring Plejd
  • Lösning och rätt Plejd-produkter
  • Säker installation av Plejd

Vilket paket du väljer beror på behov och önskemål kring din belysning – och du slipper överraskningar när fakturan väl landar.  

En stor fördel är att det är en skalbar lösning: varje Plejd-enhet har en egen Bluetooth-anslutning som gör att de pratar med varandra och det går alltid att komplettera med fler Plejd-dimmers. Som experter på Plejd så kan du alltid bolla nya önskemål med oss så hittar vi en bra lösning.

Kostnad för installation av Plejd

Det är inte tillåtet att som lekman installera en Plejd-dimmer på egen hand. Jobbet måste utföras av en auktoriserad elektriker – och vi är experter på smarta hem och smart belysning. Våra paket gör kostnaden överskådlig redan i planeringsstadiet. Vad din Plejd kostar beror på vilken och hur stor lösning du söker, vilken plejddimmer du behöver och hur många. I vår rådgivning kommer du att få svar på alla dina frågor kring din Plejd.

Som fackmän ser vi Plejd som ett kostnadseffektivt alternativ för smart belysning. Produkterna finns att köpa in själv från ett flertal återförsäljare, men vill du göra det lätt för dig så kontaktar du Svenska Eljouren. Vi ger dig en kvalitativ konsultation och offert där professionell installation och relevanta Plejd-enheter ingår.

Här hittar du våra elektriker i Sverige!

Vi finns i näs­tan hela Sverige och har hjälpt över 30 000 kun­der med att boka och få hjälp av behöri­ga elek­trik­er. Med oss får du alltid en lokal behörig elek­trik­er och hjälp snabbt. När du bokar en elek­trik­er med vår enkla bokn­ing så får du tydli­ga pris­er, en bokad tid inom en vec­ka och mark­nadens mod­er­naste elfirma.

Hittar du inte din stad?

Här hittar du våra elektriker

Hitta elektriker i din stad

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

Koppla lampa: 5 steg till att koppla in en taklampa

Senast  uppdaterad: 15 april 2024

Att koppla lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr. Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. 

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!

Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP AV ELJOUREN

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan, alltid inom 24h!

Max 10mb per bild