Elcentral

Elektriker utfor installationsarbete av en elcentral

Elcentral – vi installerar, byter ut och moderniserar ditt hems elcentral

Elcentralen utgör själva hjärtat i din bostad. Det är härifrån elen förgrenas ut till de olika delarna av ditt hem och det är här säkringarna ser till att strömmen slås ifrån innan det sker en olycka. Att ha en välfungerande elcentral i sin bostad är med andra ord ett måste för ett tryggt och säkert hem.

På Svenska Eljouren hjälper vi dig med allt som rör elcentraler och proppskåp. Från småfix, felsök och reparationer till att byta ut och installera helt nya elcentraler. Kontakta oss för rådgivning, tidsbokning och prisförslag.

Byte av elcentral

Byte av elcentral – när är det aktuellt?

I den här guiden sammanfattar vi på ett enkelt sätt hur det går till att byta elcentral, vad det kan kosta och vad du bör tänka på.

Läs artikeln här
Lokala elektriker i hela landet

Vi finns där du bor.

Svenska Eljouren arbetar med lokala elektriker i hela landet. På så sätt kan vi vara hos dig inom en timme för jourärenden eller inom en vecka för planerade arbeten.

Läs mer om oss här

Dags att byta ut ditt gamla proppskåp? Kontakta Svenska Eljouren

Installation av elcentral

Oavsett om du behöver byta ut ett uttjänt proppskåp eller installera en ny elcentral så måste arbetet utföras av en behörig elektriker. På Svenska Eljouren har vi lång erfarenhet av alla typer av jobb som rör elcentraler, proppskåp och elskåp.

Våra elektriker finns i hela landet och byter tryggt ut din elcentral på en bokad tid som passar dig. Vi hjälper även till med att bedöma skicket på din nuvarande elcentral för att se om ett byte är motiverat eller inte.

Ring oss nu på 010-288 12 40

Val av ny elcentral

Innan du bestämmer dig för att installera en ny elcentral är det viktigt att du funderar över hur ditt behov ser ut. Har alla vitvaror sin egen säkring idag eller är det läge att utöka din elcentral med fler? I samband med att du bokar tid för utbyte av elcentral eller proppskåp så kommer vi ställa en rad frågor för att se till att du får den optimala lösningen för din bostad eller fastighet.

Bland annat vill vi veta hur många säkringar och huvudsäkring du har, om du har jordade uttag och jordfelsbrytare, hur stort utrymmet är där elcentralen ska sitta, m.m. Om möjligt vill vi också gärna att du bifogar bilder på nuvarande elcentral och gruppschema, samt bild på eventuell utrustning kring centralen (t.ex. lastbalanserare).

Genom att samla in så mycket information som möjligt kan våra behöriga elektriker se till att hitta den perfekta lösningen för dig. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Vad kostar det att byta elcentral?

Priset för att installera en ny elcentral varierar beroende på vilken typ av bostad du har, hur ditt behov ser ut och hur många säkringar du vill ha. För att göra det enkelt för dig har vi på Svenska Eljouren tagit fram färdiga paket som passar de flesta typer av bostäder – från den mindre lägenheten till skräddarsydda lösningar för större hus och fastigheter. Oavsett omfattningen på arbetet så garanterar vi installation inom två veckor.

Dokumenterat nöjda kunder

På Svenska Eljouren strävar vi ständigt med att förbättra vår service och vårt kundbemötande. Resultatet av detta går bland annat att se på omdömessidan Trustpilot där vi för närvarande har ett snittbetyg på hela 4.2, baserat på över 400 individuella omdömen. Genom att anlita oss kan du vara trygg med att få en smidig och fackmannamässigt utförd installation anpassad efter dina behov och förutsättningar.

Här hittar du våra samlade omdömen från kunder

Här hittar du våra elektriker

Vi jobbar med korta kalendrar för att kunna erbjuda elektrikerhjälp när du behöver det och du behöver inte vänta på din elektriker i flera månader. Vårt erbjudande innefattar snabba svar, bra priser och elinstallationer utförda på rätt sätt av behöriga elektriker runt om i Sverige.

Hittar du inte din stad?

Hitta elektriker i din stad

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!