Installationspartner Hero

En komplett elektriker – Välj en snabb & modern installationspartner

Som Sveriges största rikstäckande eljour har Svenska Eljouren senaste året hjälpt över 25 000 privatpersoner. Nu erbjuder vi våra populära installationstjänster även till företag, organisationer och bostadsrättsföreningar. Med allt från löpande servicejobb till laddboxinstallationer är vi en servicepartner att lita på – 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan om så önskas. Era behov avgör.

Med Sveriges bästa geografiska täckning, moderna system och bred kompetens kan vi erbjuda effektiva installationslösningar för de flesta branscher.

En partner som löser det mesta

Med vår bakgrund som Sveriges största eljour har vi skapat smarta och effektiva processer som gör oss till den perfekta installationspartnern.

Fördelar med oss som din installationspartner

Skräddarsydd avtalspartner

Alltid kundanpassat upplägg. Vi kan leverera allt från mindre servicejobb till tusentals laddboxinstallationer varje år.

Anpassade jouravtal

Vi ser till att din fastighet eller verksamhet fungerar – eller att du som företag kan erbjuda Sveriges bästa eljour till dina kunder.

Snabba installationer utan väntetid

Med oss slipper du ledtider på 6-8 veckor. Vi kan erbjuda avtalsinstallationer från 1 timme till inom 14 dagar.

Kundanpassade lösningar

Vi tar hand om allt från service, solceller, laddboxar, energioptimering och mycket annat. Vår bredd gör att vi kan erbjuda anpassade lösningar till dig som kund.

Moderna IT-verktyg som ger dig fördelar

Vi jobbar hårt med att ligga i framkant när det kommer till utvecklingen av IT-verktyg inom vår bransch i Sverige. Med våra egenutvecklade system kan vi snabbt och effektivt koppla ihop eller anpassa vårt system utifrån era specifika behov, vilket gör det enkelt och smidigt att kontakta oss samt boka in våra tjänster.

Solar cell

Solcellsanläggningar

Vi utför löpande driftsättningar och installationer till flera av Sveriges ledande leverantörer av solceller.

Electric car

Elbilstillverkare

Vi Installerar och servar laddboxanläggningar runt om i hela Sverige. Stora som små.

Power plant

Energiföretag

Jouravtal och löpande serviceavtal för några av Sveriges största aktörer.

Electrician

Installationsföretag

Jouravtal, löpande serviceavtal och anpassade lösningar.

Insurance

Fastighetsbolag

Jouravtal samt löpande servicejobb.

Testa en modern och lyhörd installationspartner

Kontakta oss idag för offert på de tjänster och det upplägg som just ni efterfrågar. Utöver service kan vi bistå med alla typer av elinstallationer, från traditionella el- och belysningsinstallationer till gröna installationer som exempelvis solcells- och laddningsanläggningar.

  • En komplett installations- och servicepartner – vi utför alla typer av jobb och i alla branscher
  • Hög kapacitet – redan idag utför vi över 25 000 jobb per år
  • Hög tillgänglighet – vi finns i nästan hela Sverige

Vi ger gärna förslag på smarta lösningar som kan förbättra och utveckla er verksamhet. Så tveka inte att kontakta oss för ett kravlöst möte där vi går igenom förutsättningarna för ett framtida samarbete.

Kontakta oss för mer information

Kontakta Svenska Eljouren

Vill du bli kontaktad? Fyll i dina kontaktuppgifter eller ring oss direkt på 010-288 12 40  så får du kontakt med någon av våra duktiga medarbetare.