Serviceavtal2

Serviceavtal med en partner du kan lita på!

Vi är din ansvarstagande partner inom elteknik och med oss får du genom tryggt serviceavtal säkra lösningar av hög kvalitet.

Elektricitet är något som vi är helt beroende av och något som bara ska fungera. När den inte gör det skapar det ofta stora problem och inkräktar snabbt på den vardag och de rutiner vi är vana med. Dessutom kan ett elfel ge upphov till farliga situationer. Med ett serviceavtal åtgärdas detta snabbt, utan onödig väntan. Du eller dina kunder ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Ett serviceavtal som förenklar vardagen

Med ett upptagningsområde från Uppsala i norr till Ystad i söder erbjuder Svenska Eljouren flexibla ramavtal/serviceavtal för företagskunder inom eljour, elinstallation och elunderhåll.

Vi servar fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, förvaltningsbolag och bevakningsbolag där vi erbjuder bästa möjliga totalekonomi för all el-service. Låter ett behovsanpassat avtal för eltjänster intressant? Kontakta oss så hjälper vi er.

Svenska Eljourens serviceavtal förenklar för våra kunder, oavsett om du anlitar oss som företag eller som privatperson. Vi är idag Sveriges största eljoursföretag och som utöver eljour dygnet runt även erbjuder bokade elinstallationer samma vecka – och på tider som passar dig. Samma service gäller självklart våra företagskunder. Som kund med serviceavtal hos Svenska Eljouren behöver du aldrig vänta på en elektriker. Vi anpassar oss efter dig.

Trygg leverantör från planerade arbeten till eljour

Svenska Eljouren är företagets trygga partner och för dig som avtalskund med serviceavtal erbjuder vi många mervärden. Kanske anlitar ni idag fler partners för olika eltjänster och det är oklart vem som ansvarar för vad? Svenska Eljouren kan erbjuda en trygg parter som kan leverera allt från löpande elunderhåll och planerade elinstallationer till felsökning och eljour dygnet runt. Som er avtalade leverantör kan vi koordinera löpande uppdrag och arbeta mer kostnadseffektivt än om jobbet fördelas på fler leverantörer. För mindre företag och bostadsrättsföreningar blir serviceupplevelsen densamma som för våra privatkunder, där tillgänglighet och prioritet alltid är fokus.

Anpassade lösningar för dig som företagskund

Elektricitet är något som alla verksamheter är helt beroende av och något som bara ska fungera. Gör det inte det så kostar det pengar för företag. Dessutom kan ett elfel ge upphov till farliga situationer. Allt detta åtgärdar Svenska Eljouren snabbt och utan onödig väntan genom ett smidigt ramavtal/serviceavtal för de eltjänster ni har behov av.

Oavsett om det är ett rikstäckande jouravtal eller ett lokalt skräddarsytt samarbete ni söker så strävar vi alltid efter att anpassa lösningen efter era önskemål. Det ska vara enkelt att jobba med oss på Svenska Eljouren och vårt mål är att det ska spara er tid att överlåta hanteringen av el-uppdrag till oss.

Tillgänglighet är vår specialitet

Vi startade som ett rent jourföretag med fokus på snabb eljoursarbeten men planerade renoveringar och installationer har idag blivit en stor del av vårt arbete. Med över 8000 privatkunder per år har vi samlat insikter och erfarenhet av såväl faktiska elinstallationer som den nog så viktiga delen: kundservice. Detta gör att vi är en stabil partner som utan problem hanterar de krav som du som företagskund har rätt att ställa på oss som leverantör av era eltjänster.

Utforma ert företagsavtal/ramavtal/serviceavtal utifrån våra tjänster

Vi är lyhörda för just era behov av tjänster och skräddarsyr ett ramavtal/serviceavtal som täcker de områden som är relevanta för just er. Vi är en heltäckande partner inom alla typer av elinstallationer, felsökning, eljour och rådgivning. Med vårt breda kunnande kan ni känna er trygga med att ni får den hjälp ni behöver.

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service har redan gjort oss unika inom privatmarknaden. Nu förlänger vi vårt erbjudande till dig som behöver en professionell partner att luta sig mot.

Vi vänder oss till:

Fastighetsbolag

Bevakningsföretag

Förvaltningsbolag

Bostadsrättsföreningar

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Vi jobbar löpande med arbetsmiljön för våra elektriker. Vi tycker inte man ska chansa med el! Och som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Intresserad av ett samarbete?

Vill du veta mer om våra tjänster?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer om våra tjänster. Fyll i formuläret här bredvid eller slå oss en signal på 010-288 12 40

Max 10mb per bild