Elektriker Akut

Så vet du om du behöver en elektriker akut

Ibland behöver du få hjälp av en elektriker snabbt, men ibland behövs en elektriker akut.


Vår guide hjälper dig med en första bedömning. Är läget allvarligt ringer du Svenska Eljouren så skickar vi en jourelektriker akut. Oavsett tid på dygnet!

Ibland behöver du få hjälp av en elektriker snabbt, men ibland behövs en elektriker akut. Vår guide hjälper dig med en första bedömning. Är läget allvarligt ringer du Svenska Eljouren så skickar vi en jourelektriker akut. Oavsett tid på dygnet!

Ett elfel är inget du ska nonchalera, oavsett om det inträffar hemma eller på din arbetsplats. Elektriska problem kan vara allvarliga och är en av de vanligaste brandorsakerna. Ditt elfel kan därför behöva avhjälpas omedelbart av en yrkesskicklig elektriker via en jourutryckning. För din säkerhet kommer Svenska Eljouren direkt – och vi ser till så att ditt hem eller din verksamhet inte är strömlöst onödigt länge.

Skäl att ringa efter elektriker akut

Slå oss gärna en signal om du är osäker på om ditt elfel kräver elektriker akut eller inte: 010-288 12 40

Vanliga elfel vår akuta eljour möter

Att spara tid och pengar på att själv eller låta snickarfirman göra installationer kan verka smart och billigt för stunden. Med facit på hand kan det dock bli mycket dyrt. Vanliga fel som absolut ska undvikas:

  • Placera jordade kontakter i ojordade uttag – vilket kan leda till att säkringen inte löser ut och att exempelvis lampan blir strömförande.
  • Ojordade kontakter i badrum kan leda till strömförande komponenter och i sin tur allvarliga personskador.
  • Feldimensionerade kablar till spis som inte tål för hög belastning kan leda till att ledningen tar eld.
  • Infällda spotlights som du själv eller icke auktoriserad elektriker installerat – spotlights kräver ett ventilerat utrymme så att värmen har någonstans att ta vägen annars kan värmen orsaka brand.

Små fel kan många gånger bli mycket större om de inte åtgärdas snabbt och omgående av en elektriker akut! Varför ska du då kontakta oss och inte avvakta och ringa en elektriker dagen efter på kontorstid? Enkelt: ett elfel kan växa sig enormt stort på kort tid och kan bli både dyrt och farligt.

Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker akut

Vår eljour är snabbt på plats för att hjälpa dig och se till att dina elproblem blir lösta omgående. Till vår Eljour finns tillgängliga elektriker i hela Sverige och våra jourelektriker strävar efter att vara plats hos dig inom 1 timme, dygnet runt! Vardag som helg når du en elektriker akut på 010-288 12 40 .

Kontakta elektriker akut i StockholmKontakta elektriker akut i Göteborg Kontakta elektriker akut i Malmö