Här hittar du våra lediga tjänster

Svenska Eljouren ser till att elen fungerar – dygnet runt, året om. Och för att göra detta behöver vi medarbetare som är lika bra som den tjänst vi erbjuder. Om du känner att du kan hjälpa oss med detta, tveka inte att kontakta oss eller släng in en spontanansökan.

Eknomichef med koncernansvar

Vi söker nu en ekonomichef till huvudkontoret i Uppsala. I rollen som ekonomichef hos oss kommer du att ha det övergripande ansvaret över verksamheternas ekonomi. Du är med och leder oss i en tillväxtresa och med hjälp av din kompetens och erfarenhet siktar vi mot en dubblering av omsättningen.

Du kommer att arbeta långsiktigt med våra mål och strategier och förväntas att stödja verksamheten i ekonomifrågor. Du kommer även att ansvara för den dagliga redovisningen samt utveckla rutiner och analyser som stödjer verksamheten.

Kommunikator till var marknadsavdelning 1

Är du strukturerad, noggrann & och har enkelt att lära dig? I rollen kommer du tillsammans med kompetenta kollegor att utgöra företagets marknadsavdelning och styra framtida expansion med fokus på effektiva marknadsinsatser och ett modernt tänk.

Du har någon spetsegenskap inom Google ADS, SEO, grafisk produktion eller copy men har också intresse av att vilja utveckla din breda kunskap inom marknadsföring.

Heltidsanstallda saljare till vart saljteam

Svenska Eljouren är ett ungt företag som växer i rekordfart. Nu söker vi dig som vill jobba i ett härligt team där det är full fart.

Du kommer att bli en del av vårt nuvarande säljteam där du får löpande stöttning och utbildning. Du jobbar med att ta emot samtal, svara på mail och andra typer av inkommande kundförfrågningar. Hos oss kommer du att lära dig mycket om Eljourens verksamhet och hur branschen fungerar i stort.

Arbetet är varierande men går främst ut på att ge kunder professionell service, support och rådgivning genom inkommande samtal och mail.

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Snabbt på plats

Våra jourelektriker strävar efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid tillgängliga elektriker: från småfix i hemmet till stora elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkesskickliga elektriker löser din utmaning med säkra lösningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket webb
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura