Installationspartner Hero

Serviceavtal för din BRF – en partner du kan lita på

Välj en helhetslösning när det kommer till er el! Genom ett serviceavtal för din bostadsrättsförening får ni alltid snabb och effektiv hjälp. Vi fixar allt från det mindre servicejobbet till den akuta eljouren mitt i natten och givetvis större laddboxinstallationer. Snabb service till förmånliga priser för landets alla BRF:s.

Testa Sveriges modernaste elektriker och Sveriges största eljour!

En trygg och lyhörd partner för din BRF

Med ett serviceavtal med Svenska Eljouren slipper ni leta elektriker när olyckan är framme. Ni slipper även den kö som är tyvärr standard hos behöriga elektriker för att få planerade jobb utförda. Valet av oss som partner ger tillgång till pålitliga elektriker dygnet runt. Fackmän som dessutom har kunskap om er fastighet, en stor trygghet för varje bostadsrättsförening.

Skräddarsytt serviceavtal

Alltid anpassat upplägg utifrån er BRF. Vi kan leverera allt från mindre servicejobb till tusentals laddboxinstallationer varje år.

Jouravtal anpassat för BRF:er

Våra elektriker ansvarar för säkra elinstallationer och att allt fungerar som det ska i er BRF – oavsett vardag, helg och tid på dygnet. Vid jour är vi på plats inom en timme.

Snabba installationer utan väntetid

Vid planerade uppdrag slipper er BRF ledtider på 6-8 veckor. Vi kan erbjuda avtalsinstallationer från 1 timme till inom 14 dagar.

Vi löser allt inom el

Vår bredd gör att vi kan erbjuda anpassade lösningar till dig som kund. Som att exempelvis fixa problemfri elbilsladdning för era hyresgäster eller BRF-medlemmar. Vi tar hand om allt från service, solceller, laddboxar, energioptimering och mycket annat.

Extra värde till er som bor i föreningen

Tack vare egenutvecklade system kan vi snabbt och effektivt koppla ihop eller utveckla vårt verktyg utifrån era specifika behov. Alla boende i bostadsrättsföreningen kan enkelt boka in elarbeten till förmånlig rabatt via vårt gemensamma verktyg.

Serviceavtal där det mesta ingår

Med vår bakgrund som Sveriges största eljour med över 25 000 jobb per år har vi skapat smarta och effektiva processer som gör oss till en perfekt partner för varje bostadsrättförening.

Med oss får ni en partner till allt inom el! Våra kunskaper inom elinstallation och såväl gröna som kreativa lösningar är mycket stor. Utöver bostadsrättföreningar hjälper vi även ledande företag inom följande branscher:

Solar cell

Solcellsanläggningar

Vi utför löpande driftsättningar och installationer till flera av Sveriges ledande leverantörer av solceller.

Electric car

Elbilstillverkare

Vi Installerar och servar laddboxanläggningar runt om i hela Sverige. Stora som små.

Power plant

Energiföretag

Jouravtal och löpande serviceavtal för några av Sveriges största aktörer.

Electrician

Installationsföretag

Jouravtal, löpande serviceavtal och anpassade lösningar.

Insurance

Fastighetsbolag

Jouravtal samt löpande servicejobb.

Testa en snabb och modern servicepartner

Kontakta oss idag för offert på de tjänster och det upplägg som just er BRF efterfrågar. Utöver service och jourservice kan vi bistå med alla typer av elinstallationer. Från traditionella el- och belysningsinstallationer till gröna installationer som exempelvis solcells- och laddningsanläggningar.

  • Eljour 24/7 – trygghet för alla boende och medlemmar
  • Hög kapacitet – redan idag utför vi över 25 000 uppdrag per år
  • Hög tillgänglighet – vi täcker i princip hela Sverige

Boka elarbeten med rabatt – alla boende i er BRF kan boka privata elinstallationer via vårt verktyg som alla medlemmar har tillgång till

Som proffs på el ger vi även förslag på smarta lösningar som kan förbättra och utveckla er BRF.

Kontakta oss för mer information

Kontakta Svenska Eljouren

Vill du bli kontaktad? Fyll i dina kontaktuppgifter eller ring oss direkt på 010-288 12 40  så får du kontakt med någon av våra duktiga medarbetare.