En komplett elektriker

Eljour för BRF – Dygnet runt, året om

Gör som andra ansvarstagande bostadsrättföreningar: Teckna ejoursavtal med en partner du kan lita på! Som Sveriges största eljour ser vi till att er fastighet alltid fungerar och att ni aldrig behöver vänta på en elektriker. När läget är akut åtgärdar vi snabbt alla typer av elfel utan onödig väntan.

Ett jouravtal med Svenska Eljouren betyder att hjälpen kommer från fackmän med kunskap om er fastighet, vilket innebär en stor trygghet för varje bostadsrättsförening.

Sveriges största eljour - till tjänst för er BRF

Elektricitet är något som bara ska fungera och när den inte gör det skapar det ofta stora problem. Dessutom kan elfel ge upphov till farliga situationer. Med vår bakgrund som Sveriges största eljour med över 25 000 jobb per år har vi skapat smarta och effektiva processer som gör oss till en perfekt partner för varje bostadsrättförening.

Skräddarsytt jouravtal

Våra elek­trik­er ans­varar för säkra elin­stal­la­tion­er och att allt funger­ar som det ska i er BRF – oavsett vardag, helg och tid på dygnet. Vid jour är vi på plats inom en timme.

Snabb hjälp utan oviss väntan

Är läget akut? Lugn. Vår eljour på plats inom en timme och behöver ni ser­vice­jobb får ni som avtal­skund alltid snabb hjälp. 

Vi löser allt inom el

Vår bredd gör att vi har koll på allt inom el. Vi tar hand om allt från ser­vice, sol­celler, lad­dboxar, ener­giop­ti­mer­ing och givetvis prob­lem­fri elbil­sladdning för era hyres­gäster eller BRF-medlemmar.

Extra värde till er som bor i föreningen

Tack vare egenutveck­lade sys­tem kan vi snabbt och effek­tivt kop­pla ihop eller utveck­la vårt verk­tyg utifrån era speci­fi­ka behov. Alla boende i bostad­srätts­förenin­gen kan enkelt boka in elar­beten till för­mån­lig rabatt via vårt gemen­sam­ma verktyg. 

Ett jouravtal där det mesta ingår

Med vår bakgrund som Sveriges största eljour med över 25 000 jobb per år har vi skapat smarta och effektiva processer som gör oss till en perfekt partner för varje bostadsrättförening.

Med oss får ni en partner till allt inom el! Våra kunskaper inom elinstallation och såväl gröna som kreativa lösningar är mycket stor. Utöver bostadsrättföreningar hjälper vi även ledande företag inom följande branscher:

Solar cell

Solcellsanläggningar

Vi utför löpande drift­sät­tningar och instal­la­tion­er till flera av Sveriges ledande lever­an­tör­er av solceller.

Electric car

Elbilstillverkare

Vi Installer­ar och ser­var lad­dbox­an­läg­gningar runt om i hela Sverige. Sto­ra som små.

Power plant

Energiföretag

Jourav­tal och löpande ser­viceav­tal för några av Sveriges störs­ta aktörer.

Electrician

Installationsföretag

Jourav­tal, löpande ser­viceav­tal och anpas­sade lösningar.

Insurance

Fastighetsbolag

Jourav­tal samt löpande servicejobb.

Testa en snabb och modern eljour

Kontakta oss idag för offert på ett enkelt jouravtal utan stora förpliktelser som är anpassad för er BRF. I våra system samlar vi all dokumentation som rör er fastighet, vilket gör att våra jourelektriker har god kunskap i just er bostadsrättsförenings lösningar och önskemål.

  • Eljour 24/7 – trygghet för alla boende och medlemmar
  • Snabbheten – jourelektriker på plats inom 1 timme vid akuta situationer alt. samma dag beroende på problem
  • Hög kapacitet – redan idag utför vi över 25 000 uppdrag per år
  • Hög tillgänglighet – vi täcker i princip hela Sverige
  • Boka elarbeten med rabatt – alla boende i er BRF kan boka privata elinstallationer via vårt verktyg som alla medlemmar har tillgång till

Utöver service och jourservice kan vi självklart även bistå med alla typer av elinstallationer. Från traditionella el- och belysningsinstallationer till gröna installationer som exempelvis solcells- och laddningsanläggningar.

Kontakta oss för mer information

Kontakta Svenska Eljouren

Vill du bli kontaktad? Fyll i dina kontaktuppgifter eller ring oss direkt på 010-288 12 40  så får du kontakt med någon av våra duktiga medarbetare.