Installationspartner Hero

Eljour för BRF – Dygnet runt, året om

Gör som andra ansvarstagande bostadsrättföreningar: Teckna ejoursavtal med en partner du kan lita på! Som Sveriges största eljour ser vi till att er fastighet alltid fungerar och att ni aldrig behöver vänta på en elektriker. När läget är akut åtgärdar vi snabbt alla typer av elfel utan onödig väntan.

Ett jouravtal med Svenska Eljouren betyder att hjälpen kommer från fackmän med kunskap om er fastighet, vilket innebär en stor trygghet för varje bostadsrättsförening.

Sveriges största eljour - till tjänst för er BRF

Elektricitet är något som bara ska fungera och när den inte gör det skapar det ofta stora problem. Dessutom kan elfel ge upphov till farliga situationer. Med vår bakgrund som Sveriges största eljour med över 25 000 jobb per år har vi skapat smarta och effektiva processer som gör oss till en perfekt partner för varje bostadsrättförening.

Skräddarsytt jouravtal

Våra elektriker ansvarar för säkra elinstallationer och att allt fungerar som det ska i er BRF – oavsett vardag, helg och tid på dygnet. Vid jour är vi på plats inom en timme.

Snabb hjälp utan oviss väntan

Är läget akut? Lugn. Vår eljour på plats inom en timme och behöver ni servicejobb får ni som avtalskund alltid snabb hjälp.

Vi löser allt inom el

Vår bredd gör att vi har koll på allt inom el. Vi tar hand om allt från service, solceller, laddboxar, energioptimering och givetvis problemfri elbilsladdning för era hyresgäster eller BRF-medlemmar.

Extra värde till er som bor i föreningen

Tack vare egenutvecklade system kan vi snabbt och effektivt koppla ihop eller utveckla vårt verktyg utifrån era specifika behov. Alla boende i bostadsrättsföreningen kan enkelt boka in elarbeten till förmånlig rabatt via vårt gemensamma verktyg.

Ett jouravtal där det mesta ingår

Med vår bakgrund som Sveriges största eljour med över 25 000 jobb per år har vi skapat smarta och effektiva processer som gör oss till en perfekt partner för varje bostadsrättförening.

Med oss får ni en partner till allt inom el! Våra kunskaper inom elinstallation och såväl gröna som kreativa lösningar är mycket stor. Utöver bostadsrättföreningar hjälper vi även ledande företag inom följande branscher:

Solar cell

Solcellsanläggningar

Vi utför löpande driftsättningar och installationer till flera av Sveriges ledande leverantörer av solceller.

Electric car

Elbilstillverkare

Vi Installerar och servar laddboxanläggningar runt om i hela Sverige. Stora som små.

Power plant

Energiföretag

Jouravtal och löpande serviceavtal för några av Sveriges största aktörer.

Electrician

Installationsföretag

Jouravtal, löpande serviceavtal och anpassade lösningar.

Insurance

Fastighetsbolag

Jouravtal samt löpande servicejobb.

Testa en snabb och modern eljour

Kontakta oss idag för offert på ett enkelt jouravtal utan stora förpliktelser som är anpassad för er BRF. I våra system samlar vi all dokumentation som rör er fastighet, vilket gör att våra jourelektriker har god kunskap i just er bostadsrättsförenings lösningar och önskemål.

  • Eljour 24/7 – trygghet för alla boende och medlemmar
  • Snabbheten – jourelektriker på plats inom 1 timme vid akuta situationer alt. samma dag beroende på problem
  • Hög kapacitet – redan idag utför vi över 25 000 uppdrag per år
  • Hög tillgänglighet – vi täcker i princip hela Sverige
  • Boka elarbeten med rabatt – alla boende i er BRF kan boka privata elinstallationer via vårt verktyg som alla medlemmar har tillgång till

Utöver service och jourservice kan vi självklart även bistå med alla typer av elinstallationer. Från traditionella el- och belysningsinstallationer till gröna installationer som exempelvis solcells- och laddningsanläggningar.

Kontakta oss för mer information

Kontakta Svenska Eljouren

Vill du bli kontaktad? Fyll i dina kontaktuppgifter eller ring oss direkt på 010-288 12 40  så får du kontakt med någon av våra duktiga medarbetare.