Schysst Eljour

Schysst eljour lanseras av Svenska Eljouren

För att tydliggöra sina ambitioner lanserar nu Sveriges största eljoursföretag konceptet Schysst eljour.

En programförklaring där företagets kvalitetspunkter och kundlöften ges ett prioriterat fokus och som alla inom företaget både skriver under på samt arbetar efter.

Vad innebär Schysst eljour?

Schysst eljour är en kvalitetsstämpel för akuta och brådskande eljoursuppdrag. En tydig spec som sammanfattar de kvalitetspunkter som Svenska Eljouren jobbar utifrån. Löften för att både nå och överträffa kundernas förväntningar samt inte minst utmana elbranschen.”Med Schysst eljour sammanfattar vi viktiga kundlöften som vi vet att många konsumenter både saknar och efterfrågar idag. Vi gör det på ett tydligt, samlat sätt och gör det samtidigt till ett viktigt internt verktyg: en daglig påminnelse om varför vi går till jobbet.”

Joakim Hellström, marknadschef Svenska Eljouren

Löften som omfattas i Schysst eljour

  • Medlem i elsäkerhetsverket

Vi följer noggrant lagar, regler och förordningar enligt elsäkerhetsverket. Vi kan garantera att våra behöriga elektriker löser kundens utmaning med säkra lösningar inom el. Som auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket utför vi våra uppdrag med högt ställda kvalitetskrav.

  • Tydliga priser och villkor

En trygg process där offert och tidplan efterföljs till punkt och pricka. Alla priser och villkor finns tillgängliga på vår hemsida och ROT-avdrag administreras vid önskemål. Ett dedikerat kundteam som hjälper kund från start till mål och vår kundservice är lätta att nå om du har frågor.

  • Hög tillgänglighet

God service och tillgänglighet är vårt DNA: aldrig lång väntan på en elektriker från Svenska Eljouren som erbjuder dygnet runt eljour samt inbokade elarbeten samma vecka. Alltid lätta att nå: telefontjänst dygnet runt, året runt. Femstjärniga omdömen på Trustpilot, med utmärkta kundomdömen och kundrecensioner som visar att vi hittat ett bra arbetssätt.

  • Behöriga elektriker med stor erfarenhet

Chansa aldrig med din el. Som Sveriges största eljoursföretag har vi stor erfarenhet av alla typer av akuta och brådskande elfel. Vi har senaste året hjälp över 7000 kunder och våra behöriga elektriker är även behjälpliga med rådgivning i de fall du är osäker på om ditt el-problem är akut.

  • Tryggt samarbete med alla försäkringsbolag

Många av de uppdrag som vi som eljour tar oss an är eller blir försäkringsärenden. Vi har därför arbetat upp ett nära samarbete med stort förtroende hos svenska försäkringsbolag. Vi hjälper självklart dig som kund att lyfta och hantera ditt ärende gentemot ditt. Detta genom att fylla i försäkringsrapporter på ett korrekt sätt.

Läs mer om Schysst Eljour här

Vilka är Svenska Eljouren?

Svenska Eljouren är Sveriges största eljoursföretag med elektriker som hyllar konsumentmakt i elbranschen. En eljour som på kort varsel ser till att el i svenska hushåll fungerar – dygnet runt, året om och utan dröjsmål. 

Svenska Eljouren utgörs av fackmän som inte tycker det är rimligt att behöva vänta i veckor eller rentav i månader för att få kvalificerad hjälp med elinstallationer som du inte får utföra själv.

Vi hjälper dig både med kunskap och installationer

Vi hoppas att du fått bra insikt eller hjälp av denna artikel. Och du ska alltid veta att om du har minsta fråga eller vill ha hjälp med någon inom vårt kunskapsområde är du alltid välkommen att kontakta oss.