Svenska Eljouren Omdome

Svenska Eljouren omdöme - Detta tycker våra kunder

Ta del av våra kundrecensioner som säger allt: fina omdömen och femstjärniga betyg som visar att det jobb och den service som våra elektriker levererar landar rätt och uppskattas av nöjda kunder.

Vi är glada över att kunna konstatera att vi som elföretag lever upp till våra ambitioner om att erbjuda snabb och lyhörd personlig service.

Bra omdömen från kunder är avgörande för oss. Vi är stolta över att våra kunder själva vittnar om hur duktiga vi är på att se till att elen fungerar – dygnet runt, året om och utan dröjsmål – istället för att vi själva behöver berätta om det.

Femstjärniga omdömen på Trustpilot

På omdömestjänsten Trustpilot vittnar kunder i onlinerecensioner om hur smidigt de tycker det är att anlita elektriker från Svenska Eljouren som ”erbjuder snabb hjälp när elen försvann”. Vi får beröm för att vara allt från ”proffsig kundmottagare på telefon” till ”räddare i nöden”. Här hittar du våra samlade omdömen från kunder: https://se.trustpilot.com/review/www.svenskaeljouren.se

Urval av kundomdömen om Svenska Eljouren:

***

Otroligt snabb respons från företaget!

Det tog bara EN timme så var det två elkillar hemma, efter felsök (10 min) så var problemet lokaliserat, ytterligare 10 min så var det fixat! Rekommenderar VERKLIGEN killarna på Eljouren!

***

Vi fick snabb, trevlig och proffsig hjälp när elen försvann delvis på en lördagskväll i december. Vi är så tacksamma!

***

Fick snabb, lyhörd och bra service till ett bra pris. Mycket nöjd!

***

Snabbt och bra jobbat. Proffsigt helt enkelt.

***

Mycket bra bemötande när jag ringde och bokade en elektriker och jobbet utfördes snabbt och bra.

***

Fick hjälp med att sätta upp fyra taklampor. Proffsigt utfört och fick hjälp snabbt när jag ringde.

***

Imponerande! När det var näst intill omöjligt att få tag i en lokal elektriker som kunde utföra ett elfel inom rimlig tidsgräns. Väntetiden var 3-4 veckor. Även om inte situationen var akut ville jag ha jobbet fixat. Ringde Eljouren som kom samma dag. Mycket bra kommunikation med såväl kundmottagning som elektriker. Den sistnämnde ringde mig och kollade när han kunde komma.

Systematisk genomgång. Kunnig och trevlig. Bra jobb !

***

Så smidigt att anlita Svenska Eljouren, trevlig elektriker som gjorde jobbet snabbt och smidigt

***Aldrig fått tag på en elektriker så snabbt! Vi behövde få en ny kontakt monterad till en induktionshäll innan jul. Frågade Eljouren den 19/12 och fick en kompetent och trevlig elektriker på plats den 22/12.

***

Proffsig kundmottagare på telefon som snabbt förstod problemet och skickade ut en proffsig elektriker som snabbt fick huset strömsatt igen (död mus i elcentralen).

***

Fick snabbt hjälp på en lördag när elen plötsligt krånglade. Kom en man som fixade det snabbt och effektivt (under 1h) och vi kunde njuta av lördagskvällen. Kan varmt rekommendera.

***

Jag hade ett antal dimrar som jag behövde få monterade i lägenheten. Riktigt hjälpsamma och redan dagen efter var allt monterat och klart.

Rekommenderas!

Välkommen du med att anlita ett lyhört serviceföretag i elbranschen

Som transparent serviceföretag är vi måna om att vara lyhörda. Vi tar därför åt oss av omdömen, all feedback från våra kunder och besvarar frågor och bemöter synpunkter. Vi jobbar löpande med att förbättra våra tjänster gentemot våra kunder för att leva vår vision. Vi är fortsatt elektrikerna som hyllar konsumentmakt i elbranschen med elektriker som anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig – och om läget blir akut är vår Eljour snabbt på plats, dygnet runt, oavsett var du bor.

AKUT HJÄLP – ELJOUREN

För akut hjälp ring 010-288 12 40 Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Har du frågor eller feedback kring elinstallationsuppdrag eller vår service, välkommen att höra av dig!