Elektriker akut Goteborg

Behöver du en elektriker akut i Göteborg?

För våra jourelektriker i Göteborg är din säkerhet det allra viktigaste. Vi kommer ut när du än behöver oss, dagtid som nattetid, och du behöver aldrig vara orolig för att vara utan ström. 

Det finns otroligt många skäl till att en behörig fackman behövs och vi hjälper dig gärna bedöma när läget kräver en elektriker akut i Göteborg.

När ska jag ringa efter en elektriker akut?

  • När spisen slutar funka mitt under matlagningen.
  • När huset är helt eller delvis strömlöst.
  • När jordfelsbrytaren löser ut om och om igen.
  • När det luktar bränt från ett uttag eller koppling.
  • När säkringen går hela tiden.
  • När det sprakar och gnistrar ur en kontakt i väggen.

Slå oss gärna en signal om du är osäker på om ditt elfel kräver akut elektriker eller inte. Att vänta kan göra större skada och kan också vara förenat med fara. Våra jourelektriker i Göteborg kan snabbt avgöra om ditt fel är akut eller inte: 010-288 12 40

Vanliga elfel vår akuta eljour i Göteborg möter

  • Jordade kontakter som placerats i ojordade uttag! Detta kan leda till att säkringen inte löser ut och att exempelvis lampan blir strömförande.
  • Ojordade kontakter i badrum! Detta kan leda till strömförande komponenter och i sin tur allvarliga personskador.
  • Feldimensionerade kablar till spis som inte tål för hög belastning! Detta kan leda till att ledningen tar eld.
  • Infällda spotlights som du själv eller icke auktoriserad elektriker installerat! Tänk på att spotlights kräver ett ventilerat utrymme så att värmen har någonstans att ta vägen annars kan värmen orsaka brand.

Har du behov av en elektriker akut så är vi snabbt på plats och åtgärdar problemet innan det har hunnit växa sig stort och dyrt. Det spelar ingen roll om du ringer privat eller åt företaget, vi hjälper alla som behöver eljour i Göteborg.

Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker akut i Göteborg

Via vår Eljour får du omedelbar kontakt med elektriker akut i Göteborg. Vi är snabbt på plats för att hjälpa dig och ser till att dina elproblem blir lösta omgående. Bra att veta är att vi finns i hela Sverige och att våra jourelektriker strävar efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Vardag som helg dygnet runt når du en elektriker akut i Göteborg på 010-288 12 40

Söker du elektriker akut i Stockholm Söker du elektriker akut i Malmö

Vi hjälper dig både med kunskap och installationer

Vi hoppas att du fått bra insikt eller hjälp av denna artikel. Och du ska alltid veta att om du har minsta fråga eller vill ha hjälp med någon inom vårt kunskapsområde är du alltid välkommen att kontakta oss.