Elektriker akut Malmo

Behöver du en elektriker akut i Malmö?

För våra jourelektriker i Malmö är din säkerhet det allra viktigaste. Vi kommer därför ut när du än behöver oss, dagtid som nattetid – vardag som helg. Du ska aldrig behöva oroa dig för att vara utan ström en längre tid!

Det finns självklart många olika skäl till att du behöver ta hjälp av en elektriker akut i Malmö och därför hjälper vi dig gärna bedöma allvaret i just din situation.

När ska jag ringa efter en elektriker akut?

  • När spisen slutar funka mitt under matlagningen.
  • När huset är helt eller delvis strömlöst.
  • När jordfelsbrytaren löser ut om och om igen.
  • När det luktar bränt från ett uttag eller koppling.
  • När säkringen går hela tiden.
  • När det sprakar och gnistrar ur en kontakt i väggen.

Slå oss gärna en signal om du är osäker på om ditt elfel kräver akut elektriker eller inte. 010-288 12 40

Att vänta kan göra större skada och kan också vara förenat med fara. Våra jourelektriker i Malmö kan snabbt avgöra om ditt fel är akut eller inte:

Vanliga elfel vår akuta eljour i Malmö möter

  • Jordade kontakter som placerats i ojordade uttag! En felinstallation som kan leda till att säkringen inte löser ut och att exempelvis lampan blir strömförande.
  • Ojordade kontakter i badrum! En farlig elinstallation som kan leda till strömförande komponenter och i sin tur allvarliga personskador.
  • Feldimensionerade kablar till spis som inte tål för hög belastning! Ett allvarligt elfel som kan leda till att ledningen tar eld.
  • Infällda spotlights som du själv eller icke auktoriserad elektriker installerat! Viktigt att veta att spotlights kräver ett ventilerat utrymme så att värmen har någonstans att ta vägen annars kan värmen orsaka brand.

Har du behov av en elektriker akut så är vi snabbt på plats och åtgärdar problemet innan det har hunnit växa sig stort och dyrt. Det spelar ingen roll om du ringer privat eller åt företaget, vi hjälper alla som behöver eljour i Malmö.

Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker akut i Malmö

Vår eljour är snabbt på plats för att hjälpa dig och se till att dina elproblem blir lösta omgående. Vår eljour erbjuder tillgängliga elektriker akut i Malmö samt i hela Sverige och vi strävar efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Vardag som helg dygnet runt når du en elektriker akut i Malmö på 010-288 12 40

Söker du elektriker akut i StockholmSöker du elektriker akut i Göteborg

Vi hjälper dig både med kunskap och installationer

Vi hoppas att du fått bra insikt eller hjälp av denna artikel. Och du ska alltid veta att om du har minsta fråga eller vill ha hjälp med någon inom vårt kunskapsområde är du alltid välkommen att kontakta oss.