Laddbox till fast pris

Laddbox till fast pris med snabb installation – nytt smart koncept från Svenska Eljouren

Allt fler inser fördelen med elbilsladdning hemma via egen laddbox. Tyvärr har prislappen för egen laddbox fungerat som en stoppskylt för många elbilsägare. Som Sveriges största eljoursföretag såg vi det därför som vår uppgift att göra säker och prisvärd elbilsladdning tillgänglig för svenska hushåll.

Vi lanserade ett smart koncept med laddbox till fast pris och med snabb behörig installation. En nyckelfärdig, driftsatt och uppkopplad lösning som direkt blev en av våra mest framgångsrika och bokade tjänster.

Vem vill inte starta dagen med en fulltankad bil och i sin vardag ha förmånen av flexibel och lättillgänglig elbilsladdning? De allra flesta var vår erfarenhet, vilket Svenska Eljouren nu möjliggjort genom ett paket med laddbox till förmånligt fast pris. Förutom att öka tillgängligheten av bekväm laddning ser vi det även som en elsäkerhetsfråga, då vi är medvetna om att många elbilar idag laddas i vanligt eluttag.

Fördelar med att ha en egen laddbox

  • Frihet: Du styr över din laddning med friheten starta varje dag med full tank
  • Effektivitet: Det går snabbare att ladda bilen med en korrekt installerade laddbox
  • Säkerhet: Det är säkrare att ladda bilen med en laddbox istället för i ett vanligt eluttag

Laddbox till fast pris i smart paket – detta ingår

Svenska Eljouren erbjuder en snabb och säker leverans av nyckelfärdig driftsatt och uppkopplad laddbox. Dessutom till ett riktigt bra pris och där jobbet utförs av behöriga elektriker. En kontaktperson hos Svenska Eljouren projektleder installationen och håller kunden underrättad om varje steg.

Laddbox inklusive installation

I priset inkluderas:

  • Zaptec Go laddbox

Smart och uppkopplad mot nätet via Wifi och 4G. Marknadens snyggaste laddbox för hemmabruk.

  • Snabb och säker installation

Behörig installation av laddbox utan väntetid. Vi matchar kundens kalender och erbjuder vanligtvis tider samma vecka.

I installationen ingår:

Laddbox för väggmontage, 10 m installationskabel, 1 st. håltagning i yttervägg. Gäller installation på befintlig 3-fas 16A säkring i befintlig elcentral.

Dessutom tar vi tar hand om all administration kring skattestödet för grön teknik som ger kunden 50 % grönt rotavdrag. En bilkostnad tillkommer på 200:- (där upp till 40 km ingår).

Service & säkerhet – precis som vanligt

Vårt erbjudande av laddbox till fast pris vilar på samma grund som Svenska Eljourens övriga tjänster, där god service och tillgänglighet gör oss unika. Vårt löfte är att du aldrig behöver vänta på en elektriker från Svenska Eljouren oavsett om det gäller eljour eller bokade elinstallationer. Våra serviceinriktade elektriker installerar därför din laddbox utan långdragen väntan. Inom 2 veckor efter att du hört av dig kan du räkna med att ha en färdiginstallerad, driftsatt och uppkopplad laddbox på plats hemma hos dig. Säkerhet går alltid hand i hand med vår effektivitet: endast auktoriserade elektriker arbetar hos oss – och Svenska Eljouren finns i hela landet.

Vilka är Svenska Eljouren?

Svenska Eljouren är Sveriges största eljoursföretag med elektriker som hyllar konsumentmakt i elbranschen. Vi erbjuder en eljour som på kort varsel ser till att el i svenska hushåll fungerar – dygnet runt, året om och utan dröjsmål. Utöver det erbjuder vi något så unikt som behöriga, bokningsbara elektriker som gärna passar dina tider och anpassar oss efter din kalender. Det senaste året har vi hjälpt över 12 000 kunder och våra behöriga elektriker är även behjälpliga med rådgivning.

Att erbjuda trygghet är vår främsta tjänst.Var hittar du vårt laddboxkoncept?

Laddboxar till fast pris i Stockholm

Laddboxar till fast pris i Göteborg

Laddboxar till fast pris i Malmö

Laddboxar till fast pris i Norrköping

Laddboxar till fast pris i Linköping

Laddboxar till fast pris i Uppsala

Vi hjälper dig både med kunskap och installationer

Vi hoppas att du fått bra insikt eller hjälp av denna artikel. Och du ska alltid veta att om du har minsta fråga eller vill ha hjälp med någon inom vårt kunskapsområde är du alltid välkommen att kontakta oss.