Elektriker Stockholm

Elektriker i Stockholm: hitta en elektriker inom Stockholmsområdet

Svenska Eljourens elektriker i Stockholm anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Offert direkt på telefon, tydliga priser och lokala elektriker som vi gärna bokar in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Testa Sveriges smidigaste elektriker och upplev en modernt sätt att boka en elektriker, snabbt och enkelt och utan strul.

 • Sveriges enklaste bokning!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Offert direkt på telefon & fast pris.
 • Lokala behöriga elektriker i din stad.

Boka lokal elektriker i Stockholm

Våra elektriker täcker hela Stockholmsområdet och fixar allt från att elsäkra din bostad till att förverkliga det smarta hemmet! Vi ser till att få upp belysning inne och ute, installera spishällen i köket och laddbox till bilen. Vi hjälper dig felsöka ditt strömavbrott och byter självklart din elcentral. Du ska inte heller behöva vänta på en elektriker i Stockholm

Vi har alltid en tid för dig oavsett om läget är akut eller rör sig om en planerad elinstallation.

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Läs mer

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Läs mer

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Elektriker i Stockholm som du inte behöver vänta på

Vår specialitet är att ha elektriker i Stockholm som är redo att utföra jobb på kort varsel. Vi ser nämligen till att alltid att ha öppningar i våra elektrikers scheman för att kunna lägga in jobb snabbt i Stockholms city, Vasastan, Södermalm, Kungsholmen, Östermalm, Danderyd, Nacka, Huddinge med mera. Varför? För det är så våra kunder i Stockholm vill ha det.

 • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Stockholm
 • Trygga elarbeten genom behöriga elektriker
 • Inbokad tid som passar dig
 • Ett proffsigt jobb till det pris vi kommit överens om
 • Rotavdrag är möjligt när anlitar våra elektriker i Stockholm

Vårt löfte är lyhörd personlig service: du som söker elektriker i Stockholm ska snabbt kunna få elinstallationer utförda med kvalitet till bra priser utförda av behöriga fackmän.

Bokad elektriker i Stockholm redan samma vecka

Företaget startade som en eljour och vi har byggt upp en stor kunskap kring effektiva elinstallationer av hög kvalitet. Denna service har vi även applicerat på planerade elektrikeruppdrag för att alltid kunna erbjuda elektriker i Stockholm snabbt; oftast inom ett par dagar.

Alltid en certifierad och auktoriserad elektriker

En certifierad elektriker är viktig för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det. Vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig i Stockholmsområdet. Vi är ett certifierat elföretag som är auktoriserat genom Elsäkerhetsverket, med stor erfarenhet av alla typer av eltjänster. Våra installatörer är kunniga, pålitliga och håller sig uppdaterade inom allt som rör elinstallation.

Elektriker Stockholm pris – Vad kostar en elektriker?

Att anlita en elektriker kan kännas kostsamt, men det behöver inte alltid vara fallet. Priserna för en elektriker i Stockholm kan variera beroende på omfattningen av arbetet och vilken firma du väljer. Med oss får du alltid fast pris, ett prisförslag direkt i telefon eller via mail samt en bekräftelse på din bokning.

Detta gör att du kan känna dig trygg med att du vet vad elektrikern kommer att kosta. Tänk också på att det kan vara värt att betala lite extra för att få en professionell och kvalitativt utförd installation.

Söker du elektriker i eller i närheten av Stockholm?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i de flesta stadsdelar och på de flesta orter i din närhet. Kontakta oss så bokar vi in en lokal elektriker oavsett om du bor på Södermalm, Solna, Östermalm, Bromma, Danderyd, Lidingö, Gustavsberg, Haninge, Kungsholmen, Sundbyberg, Täby, Uppsala, Saltsjöbaden, Sigtuna, Södertälje, Sollentuna eller Strängnäs.

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. 

Snabbt på plats

Våra jourelek­trik­er strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid till­gäng­li­ga elek­trik­er: från små­fix i hem­met till sto­ra elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket webb
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

 • Sveriges enklaste bokning!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Offert direkt på telefon & fast pris.
 • Lokala behöriga elektriker i din stad.

Vad kan våra elektriker hjälpa dig med?  

Våra elektriker i Stockholm utför alla typer av vanligt förekommande elinstallationer. Oavsett om du behöver en elektriker för ett mindre servicearbete, en heltäckande nybyggnation eller om du behöver felsöka något problem som dykt upp i hemmet så är vi den heltäckande partnern du söker.

Tryggt att anlita en elektriker från oss

Med Svenska Eljourens elektriker kan du känna dig trygg med att du får hjälp av utbildade elektriker och certifierade installatörer och därmed kan du lita på att du får godkända installationer. En självklarhet för oss är en intern kvalitetssäkring för att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga tjänst.

Hitta elektriker i din stad

Elektriker som stockholmare gillar

Vi är glada att kunna konstatera att våra ambitioner kring att erbjuda snabb och lyhörd personlig service gått hem hos stockholmarna. Som den mest snabbväxande elfirman har våra elektriker sedan starten år 2020 hjälpt över 10 000 kunder i Stockholmsområdet. Och antal kunder växer varje vecka! Dels erbjuder vi eljour dygnet runt, året om, men även uppskattade och trygga elinstallationer utan lång väntan.

Nöjda kunder som erbjuds snabb hjälp

Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd med jobbet våra elektriker gör och att du tycker att vi är enkla att ha att göra med. Vi vill alltid leva upp till vårt löfte om att se till att elen fungerar – dygnet runt, året om och utan dröjsmål. Även i detta fallet är vi tacksamma för att vi har nöjda kunder i Stockholm, något som femstjärniga omdömen på Trustpilot vittnar om. I recensioner får Svenska Eljouren beröm för att vara allt från ”proffsig kundmottagare på telefon” till ”räddare i nöden”. Särskilt glada är vi över att höra hur smidigt stockholmarna tycker det är att anlita oss och att vi ”erbjuder snabb hjälp när elen försvann”.

En elektriker med smarta lösningar som hjälper dig spara el

Våra behöriga elektriker i Stockholm hjälper dig med allt inom el, exempelvis fixa dimmer, få upp belysning, byta jordat eluttag, fixa spabadet och montera laddbox. I en tid då de allra flesta drabbas av höga elpriser och behov av att se över sin elförbrukning hjälper vi även hushåll att spara el! Detta genom allt från rådgivning till installationer av energieffektiva lösningar, inte minst inom området smarta hem.

 • Smarta lösningar för att övervaka och styra uppvärmning, belysning etc
 • Laddbox för elbilar
 • Hjälper dig få koll på din elförbrukning och utifrån det åtgärder som minskar energiåtgången
 • Installation av nya vitvaror (som står för en stor andel av energiförbrukningen, inte minst om de är äldre)

Utöver installationer har vi ofta goda råd att ge. Om du ska byta till ny spis, kyl och frys är det samtidigt lämpligt att titta närmare på energimärkning. De mest energieffektiva produkterna kan exempelvis hjälpa dig dra ner ännu mer på energikostnaderna. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig spara el.

Sveriges enklaste elektriker att boka

Vårt vinnande koncept är att vi, utöver att vara behöriga och skickliga fackmän, alltid har tillgängliga elektriker i Stockholm. Något som är helt unikt i vår bransch. God service och tillgänglighet är vårt DNA och utöver eljour erbjuder vi dig bokade elarbeten samma vecka. Vi är alltid lätta att nå: telefontjänst dygnet runt, året runt – och du bokar in oss på någon minut.

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

Behorig elektriker Stockholm

Behöver du en behörig elektriker i Stockholm?

Här reder vi ut hur du säkrar att en elektriker är behörig. Varför då? 

Jo, en certifierad elektriker är viktig för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det. Om olyckan är framme ska du inte behöva riskera att gå miste om ersättning.

Läs mer

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.

Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Behöver du en elektriker i Stockholm snabbt? 

Då är vi på Svenska Eljouren det perfekta valet. Vi var tidigare enbart ett jourföretag och är tack vare detta vana vid snabba puckar och att jobba med korta deadlines. Du ska inte behöva vänta på en elektriker i tre månader.

Du vill ha en elfirma i Stockholm nu och vi ser till att du får det. Våra elektriker i Stockholm har alltid öppningar i sitt schema och vi kan allt som oftast se till att du får hjälp inom 24h.

Mer än Sveriges största eljour

Snabbheten betyder inte att vi tummar på kvalitén på vårt arbete. Vi är ett professionellt auktoriserat elföretag som jobbar med allt från nybyggnation, löpande servicearbeten, elreparationer till felsökningar.

Så om du inte vill vänta på en elektriker i Stockholm, kontakta Svenska Eljouren!

Elektriker Stockholm - Ett tryggt val av elfirma

Med oss får du alltid en prisuppskattning innan våra elektriker börjar sitt arbete. Detta ger dig vetskap om vad elarbetet kommer att kosta och du slipper otrevliga överraskningar.

Elektriker i Stockholm - till din tjänst!

Våra elektriker i Stockholm är utbildade, certifierade och jobbar enligt våra högt ställda kvalitetskrav och vår interna kontroll. Med oss får du en elektriker som snabbt är på plats, löser uppgiften med kvalitet och efter det pris vi kommit överens om.

Våra elektriker är självklart auktoriserade genom elsäkerhetsverket, vi har försäkring via Trygg-Hansa och vi utför våra jobb med expertis och professionalitet.

Behöver du boka en elektriker i Stockholm? Tveka inte att kontakta Svenska Eljouren.