Elektriker Stockholm

Elektriker Stockholm: hitta en elektriker i Stockholmregionen

Våra elektriker i Stockholm anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Pris direkt över telefon, tydliga prislistor och lokala elektriker som vi gärna bokar in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Testa Sveriges smidigaste elektriker och upplev en modernt sätt att boka en behörig elektriker i Stockholm - snabbt, enkelt och utan strul.

 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad

Boka behörig elektriker i Stockholm

Våra elektriker täcker hela Stockholmsområdet och fixar allt från att elsäkra din bostad till att förverkliga det smarta hemmet! Vi ser till att få upp belysning inne och ute, installera spishällen i köket och laddbox till bilen. Vi hjälper dig felsöka ditt strömavbrott och byter självklart din elcentral. 

Vi erbjuder dig en behörig elektriker för alla typer av arbeten, om det så är ett småjobb eller ett större installationsarbete. Vi har alltid en tid för dig oavsett om läget är akut eller rör sig om en planerad elinstallation. Kontakta oss för att boka din elektriker i Stockholm!

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Läs mer

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Läs mer

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Se resurs 1

Enkel betalning med Resurs

Vi erb­jud­er våra kun­der smidi­ga betal­ningsalter­na­tiv. Du som kund väl­jer om du vill beta­la med:

 • Direk­t­be­tal­ning: Beta­la direkt från ditt bankkon­to med Trustly
 • Fak­tu­ra: Upp till 60 dagars betalning
 • Del­be­tal­ning: Upp till 12 månader


Oavsett vilket alter­na­tiv du väl­jer, är det alltid rän­te­fritt hos Svenska Eljouren.

Välkom­men till Svenska Eljouren!

Personlig bokning av elektriker

Med vårt team av uppdragssamordnare får du alltid personlig hjälp när du behöver boka en elektriker i Stockholm. Vi svarar alltid när du ringer oss och du får en bokad tid, prisuppgift samt en bokningsbekräftelse på sms. Testa en smidig bokning av elektriker!

Joel E

Uppdragssamordnare
Jag hjälper dig att boka en elektriker oavsett om det är ett planerat arbete eller en akut jour.
Joel E

Elektriker Stockholm - vi utför jobb på kort varsel

Vår specialitet är att ha elektriker i Stockholm som är redo att utföra jobb på kort varsel. Vi ser nämligen till att alltid att ha öppningar i våra elektrikers scheman för att kunna lägga in jobb snabbt i Stockholms city, Vasastan, Södermalm, Kungsholmen, Östermalm, Danderyd, Nacka, Huddinge med mera. Varför? För det är så våra kunder i Stockholm vill ha det.

Urval av elarbeten vi utför i Stockholm

Vi utför en mängd olika arbeten. Nedan hittar du ett urval av de olika tjänster vi erbjuder boende i Stockholm.

  Bokad elektriker i Stockholm redan samma vecka

  Företaget startade som en eljour och vi har byggt upp en stor kunskap kring effektiva elinstallationer av hög kvalitet. Denna service har vi även applicerat på planerade elektrikeruppdrag för att alltid kunna erbjuda elektriker i Stockholm snabbt; oftast inom ett par dagar.

  • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Stockholm
  • Trygga elarbeten genom auktoriserad elektriker
  • Inbokad tid som passar dig och ditt schema
  • Ett proffsigt jobb till det pris vi kommit överens om
  • Rotavdrag är möjligt när ni anlitar våra elektriker i Stockholm

  Vårt löfte är lyhörd personlig service: du som söker elektriker i Stockholm ska snabbt kunna få elinstallationer utförda med kvalitet till bra priser utförda av behöriga fackmän.

  Alltid en certifierad och auktoriserad elektriker

  En certifierad elektriker är viktig för din säkerhet, men även för att försäkringsbolagen kräver det. Vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig i Stockholmsområdet. Vi är ett certifierat elföretag som är auktoriserat genom Elsäkerhetsverket, med stor erfarenhet av alla typer av eltjänster. Våra installatörer är kunniga, pålitliga och håller sig uppdaterade inom allt som rör elinstallation.

  Elektriker Stockholm timpris – Vad kostar en elektriker?

  Att anlita en elektriker kan kännas kostsamt, men det behöver inte alltid vara fallet. Priserna för en elektriker i Stockholm kan variera beroende på omfattningen av arbetet och vilken firma du väljer. Med oss får du alltid fast pris, ett prisförslag direkt i telefon eller via mail samt en bekräftelse på din bokning.

  Detta gör att du kan känna dig trygg med att du vet vad elektrikern kommer att kosta. Tänk också på att det kan vara värt att betala lite extra för att få en professionell och kvalitativt utförd installation.

  Söker du elektriker i eller i närheten av Stockholm?

  Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i de flesta stadsdelar och på de flesta orter i din närhet. Kontakta oss så bokar vi in en lokal elektriker oavsett om du bor på Södermalm, Solna, Östermalm, Bromma, Danderyd, Lidingö, Gustavsberg, Haninge, Kungsholmen, Sundbyberg, Täby, Uppsala, Saltsjöbaden, Sigtuna, Södertälje, Sollentuna eller Strängnäs.

  Din elektriker i Stockholm

  Våra elektriker utför varje år tusentals elinstallationer i Stockholm och dess närområde. Vi kan Stockholm! Testa Sveriges mest rekommenderade elektriker idag och upplev skillnaden.

  Svenska Eljouren - Stockholm

  Elektriker som hjälper dig med allt inom elinstallation.

  010-288 12 40

  kontakt@svenskaeljouren.se

  Lämna ditt nummer så ringer vi upp

  Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

  God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

  Eljour – Dygnet runt! 

  Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. 

  Snabbt på plats

  Våra jourelek­trik­er strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

  Inbokad elektriker – Samma vecka!

  Alltid till­gäng­li­ga elek­trik­er: från små­fix i hem­met till sto­ra elinstallationer.

  Kvalitet – istället för riskabel DIY

  Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.

  Trygghet för dig som kund 

  Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

  Elsakerhetsverket
  Trygghansa ny
  Betala med Swish3
  Betala faktura med resurs

  Kontakta Svenska Eljouren

  AKUT HJÄLP AV ELJOUREN

  För akut hjälp ring 010-288 12 40
  Vi svarar dygnet runt!

  BOKADE ELARBETEN

  För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla kontakt@svenskaeljouren.se

  Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan, alltid inom 24h!

  Max 10mb per bild
  • Sveriges enklaste bokning
  • Betala med faktura i efterskott
  • Offert direkt på telefon & fast pris
  • Lokala behöriga elektriker i din stad

  Vad kan våra elektriker hjälpa dig med?  

  Våra behöriga elektriker i Stockholm utför alla typer av vanligt förekommande elinstallationer. Oavsett om du behöver en elektriker för ett mindre servicearbete, en heltäckande nybyggnation eller om du behöver felsöka något problem som dykt upp i hemmet så är vi den heltäckande partnern du söker.

  Tryggt att anlita en elektriker från oss

  Med Svenska Eljourens elektriker kan du känna dig trygg med att du får hjälp av utbildade elektriker och certifierade installatörer och därmed kan du lita på att du får godkända installationer. En självklarhet för oss är en intern kvalitetssäkring för att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga tjänst.

  Tänk på detta när du behöver en elektriker i Stockholm!

  • Certifieringar och kvalifikationer: Se till att den elektriker du väljer är certifierad och kvalificerad för det jobb du behöver utfört. Detta kommer att garantera att de kan utföra arbetet säkert och korrekt. Vi och alla våra partners är självklart anslutna till Elsäkerhetsverket.
  • Erfarenhet: Elektriker med flera års erfarenhet kommer troligen att kunna hantera en större mängd olika jobb, och de kan ha mer kunskap om särskilda problem eller situationer. Vi har hjälpt över 40 000 kunder senaste tre åren!
  • Recensioner och referenser: Kolla gärna recensioner eller be om referenser för att få en känsla av den elektriker du vill anlita. Detta kan hjälpa dig att att ta rätt beslut. Vi är Sveriges mest rekommenderade elektriker!
  • Pris: Be om en uppskattning eller offert för jobbet i förväg för att säkerställa att priset passar din budget. Kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa, och att du kan behöva betala mer för högkvalitativt arbete.
  • Tillgänglighet: Om ditt projekt är brådskande, vill du se till att elektrikern är tillgänglig att börja enligt ditt schema.

  Fler än 40 000 kunder!

  Vi har de senaste tre åren hjälpt över 40 000 kunder runt om i Sverige där nästan hälften av dessa har varit elinstallationer i Stockholm. Genom detta kan vi känna oss trygga att vi kan erbjuda dig ett proffsigt bemötande från start till mål.

  Enkelt att boka en elektriker: Vi jobbar med personlig bokning. När du ringer till oss är det alltid en av våra bokare som tar emot samtalet, går igenom dina behov och bokar in ditt arbete.

  Hög tillgänglighet: Vi har vänt på kalendern och bokar väldigt sällan in något arbete som är längre fram än två veckor. Detta gör att vi kan erbjuda Sveriges bästa tillgänglighet på elektriker.

  Hitta elektriker i din stad

  Elektriker som stockholmare gillar

  Vi är glada att kunna konstatera att våra ambitioner kring att erbjuda snabb och lyhörd personlig service gått hem hos stockholmarna. Som den mest snabbväxande elfirman har våra elektriker sedan starten år 2020 hjälpt över 10 000 kunder i Stockholmsområdet. Och antal kunder växer varje vecka! Dels erbjuder vi eljour dygnet runt, året om, men även uppskattade och trygga elinstallationer utan lång väntan.

  Nöjda kunder som erbjuds snabb hjälp

  Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd med jobbet våra elektriker gör och att du tycker att vi är enkla att ha att göra med. Vi vill alltid leva upp till vårt löfte om att se till att elen fungerar – dygnet runt, året om och utan dröjsmål. Även i detta fallet är vi tacksamma för att vi har nöjda kunder i Stockholm, något som femstjärniga omdömen på Trustpilot vittnar om. I recensioner får Svenska Eljouren beröm för att vara allt från ”proffsig kundmottagare på telefon” till ”räddare i nöden”. Särskilt glada är vi över att höra hur smidigt stockholmarna tycker det är att anlita oss och att vi ”erbjuder snabb hjälp när elen försvann”.

  En elektriker med smarta lösningar som hjälper dig spara el

  Våra behöriga elektriker i Stockholm hjälper dig med allt inom el. Vi kan bland annat byta dimmer, koppla taklampa, byta jordat eluttag, fixa spabadet eller installera laddbox. I en tid då de allra flesta drabbas av höga elpriser och har ett behov av att se över sin elförbrukning hjälper vi även hushåll att spara el! Detta genom allt från rådgivning till installationer av energieffektiva lösningar, inte minst inom området smarta hem.

  • Smarta lösningar för att övervaka och styra uppvärmning, belysning etc
  • Laddbox för elbilar
  • Få koll på din elförbrukning och utifrån det åtgärder som minskar energiåtgången
  • Installation av nya vitvaror (som står för en stor andel av energiförbrukningen, inte minst om de är äldre)

  Utöver installationer har vi ofta goda råd att ge. Om du ska byta till ny spis, kyl och frys är det samtidigt lämpligt att titta närmare på energimärkning. De mest energieffektiva produkterna kan exempelvis hjälpa dig dra ner ännu mer på energikostnaderna. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig spara el.

  Stockholms enklaste elektriker att boka

  Vårt vinnande koncept är att vi, utöver att vara behöriga och skickliga fackmän, alltid har tillgängliga elektriker i Stockholm. Något som är helt unikt i vår bransch. God service och tillgänglighet är vårt DNA och utöver eljour erbjuder vi dig bokade elarbeten samma vecka. Vi är alltid lätta att nå: telefontjänst dygnet runt, året runt – och du bokar in oss på någon minut.

  Vanliga frågor från våra kunder i Stockholm

  Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får från våra kunder som vill boka en elektriker i Stockholm.

  Hur går jag tillväga för att boka en elektriker i Stockholm?

  Alltid personligt bemötande vid bokning:

  Vi har ett dedikerat team av uppdragssamordnare som alltid är redo att bistå dig med din bokning av en elektriker i Stockholm. När du ringer till oss kan du förvänta dig att vi svarar varje gång. Vi hjälper dig att boka en tid, ger dig en prisuppgift och följer upp med en bekräftelse av din bokning via sms. Prova på en enkel och effektiv process att boka elektriker!

  Bekräftelse via sms – varje gång:

  Efter att du har bokat en elektriker hos oss, kommer vi alltid att skicka ut en sms-bekräftelse på din bokning. Inom denna bekräftelse kan du granska uppdragsinformationen, ladda upp eventuella bilder och få en översikt över vad som kommer att utföras. Vi strävar efter att göra hela processen så smidig och enkel som möjligt för dig som kund!

  Endast auktoriserade elektriker:

  Vi är anslutna till Elsäkerhetsverket och alla våra elektriker i Stockholm är behöriga. Du kan alltid känna dig trygg med att vi endast skickar auktoriserade och kompetenta elektriker för att ta hand om dina elinstallationer.

  Kort sagt, hos oss är du i goda och trygga händer. Boka din elektriker redan idag!

  Varför ska man välja Svenska Eljouren?

  Bra fråga! Vi har sedan starten 2020 hjälpt över 40 000 kunder med sina installationer. Med denna erfarenhet har vi byggt upp ett stort kunnande, förbättrat våra rutiner och processer löpande och såklart också lärt oss av våra misstag.

  Detta gör att vi nu 2024 självsäkert kan säga att vi är ett riktigt bra val när du behöver en elektriker. Det är enkelt att boka en elektriker via oss, det är tryggt att vara kund hos oss och våra elektriker är riktigt bra på det vi gör.

  Vår verksamhet har också utvecklats mycket sedan starten. 2020 när vi drog igång var vi enbart en jourverksamhet och idag 2024 är jourdelen endast ca: 20% av vår verksamhet och vi utför idag hundratals elinstallation i Stockholm varje vecka. 

  De vanligaste uppdragen vi har idag är vanliga serviceuppdrag hemma hos privatpersoner.

  Använd behöriga elektriker i Stockholm!

  Det är av yttersta vikt att du väljer en auktoriserad elektriker när du behöver elinstallationer utförda. Varför är det så viktigt? Genom att anlita en auktoriserad elfirma kan du minimera risken för vanliga fel och brister vid installationer. Dessutom kan du känna dig trygg i vetskapen att du inte stöder oseriösa aktörer inom branschen.

  För att vara säker på att du anlitar en auktoriserad elektriker kan du söka efter firmanamn eller organisationsnummer hos Elsäkerhetsverket. Där kan du kontrollera om de har den auktorisation som krävs. Auktorisationen visar att de uppfyller både utbildningskrav och praktiska erfarenhetskrav.

  När du bokar en elektriker via oss på Svenska Eljouren kan du vara helt lugn, alla våra elektriker är auktoriserade och har de behörigheter som krävs.

  Så, nästa gång du behöver en elektriker, tänk på att kontrollera auktorisationen. Du kan enkelt göra detta genom att besöka Elsäkerhetsverkets hemsida. Det tar bara ett par minuter men ger dig stor trygghet i ditt val av elektriker.

  Kom ihåg, din säkerhet är viktig för oss!

  Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

  Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

  Behorig elektriker Stockholm

  Behöver du en behörig elektriker i Stockholm?

  Här reder vi ut hur du säkrar att en elektriker är behörig. Varför då? 

  Jo, en certifierad elektriker är viktig för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det. Om olyckan är framme ska du inte behöva riskera att gå miste om ersättning.

  Läs mer

  TV4 Svenska Eljouren 1

  Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

  TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

  Här kan du se klippet från TV4!

  Läs mer

  Partner Padelforbundet

  Stolt partner till Svenska Padelförbundet

  Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

  Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

  Läs mer

  5sakerduintefargora

  Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

  Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

  Här går vi igenom vad lagen säger.

  Läs mer

  Koppla in taklampa

  Koppla lampa: 5 steg till att koppla in en taklampa

  Senast  uppdaterad: 15 april 2024

  Att koppla lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr. Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. 

  Läs mer

  Installation av SPABAD

  Installation av spabad – råd från elektrikern

  Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

  Läs mer

  Behöver du en elektriker i Stockholm snabbt? 

  Då är vi på Svenska Eljouren det perfekta valet. Vi var tidigare enbart ett jourföretag och är tack vare detta vana vid snabba puckar och att jobba med korta deadlines. Du ska inte behöva vänta på en elektriker i tre månader.

  Du vill ha en elfirma i Stockholm nu och vi ser till att du får det. Våra elektriker i Stockholm har alltid öppningar i sitt schema och vi kan allt som oftast se till att du får hjälp inom 24h.

  Mer än Stockholms största eljour

  Snabbheten betyder inte att vi tummar på kvalitén på vårt arbete. Vi är ett professionellt auktoriserat elföretag som jobbar med allt från nybyggnation, löpande servicearbeten, elreparationer till felsökningar.

  Så om du inte vill vänta på en elektriker i Stockholm, kontakta Svenska Eljouren!

  Elektriker Stockholm - Ett tryggt val av elfirma

  Med oss får du alltid en prisuppskattning innan våra elektriker börjar sitt arbete. Detta ger dig vetskap om vad elarbetet kommer att kosta och du slipper otrevliga överraskningar.

  Elektriker i Stockholm - till din tjänst!

  Våra elektriker i Stockholm är utbildade, certifierade och jobbar enligt våra högt ställda kvalitetskrav och vår interna kontroll. Med oss får du en elektriker som snabbt är på plats, löser uppgiften med kvalitet och efter det pris vi kommit överens om.

  Våra elektriker är självklart auktoriserade genom elsäkerhetsverket, vi har försäkring via Trygg-Hansa och vi utför våra jobb med expertis och professionalitet.

  Behöver du boka en elektriker i Stockholm? Tveka inte att kontakta Svenska Eljouren.