Zaptec hero 2

Zaptec Go Laddbox 22 kW - Inklusive Installation & PSA

Med Zaptec Go kan du ladda under trygga förhållanden i alla lägen. Zaptec Go är en laddbox utformad för att ge optimala laddningsförhållanden för alla bilmärken.

Välj Svenska Eljouren när du köper en laddbox – vi erbjuder inte bara laddboxen, utan också installationen, till ett fast pris och med snabbt montage.

Bli en del av över 30 000 nöjda kunder och välj Svenska Eljouren! Vi är din pålitliga partner när det kommer till installation av din Zaptec Go Connector.

 • Alltid inklusive installation
 • Vi fixar den gröna avdraget
 • Installation inom 14 dagar
 • Alltid behöriga elektriker

Zaptec Go Laddbox 22 kW - Inklusive Installation & PSA

Zaptec Go är fullmatad med den allra senaste tekniken, och alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. 4G-uppkoppling ingår när du köper en Zaptec Go. Med en uppkopplad laddare kan du bland annat schemalägga laddning, schemalägga reducerad laddström, uppdatera laddboxen, se din energiförbrukning eller avaktivera laddboxen.

Med oss ingår PSA! Tillskillnad mot många andra har vi valt att paketera våra laddboxar med en personskyddsbrytare som ingår i ditt pris. 

Vi fixar installationen

När du köper en laddbox av oss så anpassar vi installationen av laddstationen till dina förutsättningar. I normalfallet installeras Zaptec Go på 3-fas 16A och kan då leverera 11kW laddeffekt. Detta motsvarar ca 5 mil per timma och är vad de flesta elbilar på marknaden maximalt kan ta emot. Om du vill att laddaren ska kunna leverera upp till 22kW laddeffekt kan du välja till "22kW installation" vid beställningen. 

Läs mer om vår standardinstallation här!

Vi kontaktar dig efter beställning

När du beställer en laddbox av oss kontaktar vi alltid dig för att gå igenom beställningen, ta in information inför installationen samt boka upp ett installationsdatum. Vill du boka direkt på telefon kan du alltid ringa oss på 010-288 12 40

Sex olika färger att välja på:

Asphalt Black, Cloud White, Midnight Blue, Moss Green, Rock Grey, Wood Brown

 • Innehåll

 • Godkänd för 50% skattereduktion!
 • En av marknadens minsta & smidigaste laddboxar.
 • Upp till 22kW laddeffekt.
 • 5 års garanti. Tillverkad, designad & utvecklad i Norge för de nordiska klimatet.
 • Kostnadsfri 4G samt möjlighet för WiFi- uppkoppling.

ALLTID inklusive installation när du beställer av oss!

 • Zaptec svart
 • Zaptec vit
 • Zaptec bla
 • Zaptec gron
 • Zaptec gra
 • Zaptec brun

Zaptec Go inkl. installation

Ditt totalpris inklusive grönt teknikavdrag.


5 999 kr

 • Inkl. standardinstallation
 • 3-fas 16A (11kW) / 3-fas 32A (22kW)
 • Sex olika färger att välja på!
 • Typ 2-uttag som passar alla elbilar & laddhybrider
 • Välj tillbehör när vi ringer upp!
 • Välj till lastbalansering

Installation inom 14 dagar!

Beställ Zaptec Go Laddbox 22 kW - Inklusive Installation & PSA

Din beställning

Zaptec Go Laddbox 22 kW - Inklusive Installation & PSA

 • Godkänd för 50% skattereduktion!
 • En av marknadens minsta & smidigaste laddboxar.
 • Upp till 22kW laddeffekt.
 • 5 års garanti. Tillverkad, designad & utvecklad i Norge för de nordiska klimatet.
 • Kostnadsfri 4G samt möjlighet för WiFi- uppkoppling.

Du blir alltid kontaktad av oss inom 24h för att slutföra din beställning och hitta en tid för installation!

5 999 kr

Max 10mb per bild

Jag hjälper dig med din laddboxbeställning

Med oss på Svenska Eljouren får du alltid en personlig kontakt när du bokar en laddbox. Vi går tillsammans igenom förutsättningarna, vilka tillbehör du behöver och lägger beställningen på laddboxen.

Ansgar

Bokningsansvarig Laddbox
Tänker du på att skaffa en laddbox? Toppen! Slå mig en signal eller skicka ett meddelande, så fixar vi det åt dig. Det är lätt som en plätt och jag ser till att du får en laddlösning som passar just dig. Hoppas vi hörs snart!
Ansgar K
Se resurs

Enkelt att köpa lad­dbox — Från bokn­ing till betalning

Vi erb­jud­er våra kun­der smidi­ga betal­ningsalter­na­tiv. Du som kund väl­jer om du vill beta­la med:

Fak­tu­ra — Med upp till 60 dagars betalning

Del­be­tal­ning - Vi erb­jud­er del­be­tal­ning på upp till 12 månader

Direk­t­be­tal­ning - Beta­la direkt från ditt bankkon­to med Trustly

Oavsett vilket alter­na­tiv du väl­jer, är det alltid rän­te­fritt hos Sven­s­ka Eljouren.

Välkom­men att bestäl­la din lad­dbox hos oss!

Vanliga frågor kring våra laddboxinstallationer

Här går vi igenom några av de frågor vi får från våra kunder gällande våra laddboxar & laddboxinstallationer.

Vilka laddboxar är godkända?

Det finns flertalet godkända laddboxar på den svenska marknaden. Vi på Svenska Eljouren säljer Zaptec, Amina, Easee och Tesla där alla 4 märken självklart är godkända för laddning av både el- och hybridbilar.

Hur snabbt laddar er laddbox min bil?

Laddningstid för en bil beror på hur snabbt du laddar och hur stort batteri bilen har.

Mer konkret: Vilken effekt din laddbox är inställd på, hur många faser din bil kan ladda med samt bilbatterikapacitet i kWh. Du får fram den uppskattade tid som det tar att ladda bilen genom att dela batterikapaciteten (kWh) med laddeffekten (kW). Några tider för laddning som riktmärke: Att ladda en elbil i ett vanligt eluttag tar cirka 20–40 timmar.

Laddar du istället bilen med en laddbox kan det ta allt mellan 2 och 20 timmar beroende på laddeffekt och bil. Några riktmärken är att en laddbox med 1-fas kan ladda upp till cirka 4 mil i timmen (7,4 kW) och en laddbox med 3-fas upp till 11 mil i timmen (22 kW).

Vilken laddbox är smartast att installera hemma?

När du väljer installera en laddbox hemma utgår du ofta från dina nuvarande behov. Istället ska du se till att välja en framtidssäker laddbox. Genom att redan nu vara förutseende och utgå från framtida möjliga behov kan du undvika onödiga kostnader längre fram.

Ett exempel är att du väljer en laddbox som klarar att leverera upp till 22kw och som klarar både 1- och 3-fasladdning. På så vis säkrar du att du kan behålla samma laddbox även om du byter bil i framtiden, vilket inte är en orimlig tanke. Svenska Eljourens rekommendation för en framtidssäker laddbox är att välja en laddbox med typ 2-uttag eller med en fast typ 2 kabel.

Hur går installationen av laddbox till?

1. Vid din beställning av laddbox bokar vi samtidigt in en tid som passar dig för installationen.

2. Vår behöriga elektriker kommer till dig på utsatt tid och utför installationen av din laddbox.

3. Vi testar och ser till att allt fungerar med din laddbox & eventuell lastbalanserare.

4. När din laddbox är på plats och färdiginstallerad är den redo att börja användas!

Kan man köpa laddbox utan installation?

Generellt sett kan du köpa laddbox utan installation. Notera dock, för att kunna nyttja grönt teknikavdrag på 50% för material och installation måste du köpa laddboxen av samma företag som kommer installera den. Vi på Svenska Eljouren inkluderar alltid installation i vårt paketpris!

Räcker en 16A som huvudsäkring för en laddbox?

En 3,7kW laddbox använder 16A i enfas, vilket är tillräckligt för de allra flesta. De vanligaste villasäkringarna är 20A eller 25A, vilket betyder att laddboxen kan användas utan några som helst problem. Med en 3,7kW-laddbox kan du ladda cirka två mils bilkörning i timmen, vilket ger cirka 20 mil elbilskörning om du laddar en hel natt. Med en laddhybrid är din bil fulladdad redan efter några timmar.

Väljer du ett framtidssäkrat alternativ, en 11kW-laddbox, använder du 16A i tre faser samtidigt vilket är utmärkt för den som kör en ren elbil. Din elbil kan laddas med högre effekt än en laddhybrid, som oftast går med 3,7kW. Vi kan lugna dig med att det inte innebär någon fara med en starkare box, utan bilen styr. Vår rekommendation är en 3,7kW-laddbox om du inte kör mer än några mil per dag och sällan kör långkörningar uppåt 30 mil två dagar i sträck.

Överstiger du detta är det oftast bättre att säkra upp till 20 eller 25A. Då har du flexibiliteten av att kunna snabbladda bilen under tider på dygnet då du använder mycket el till annat i hemmet samtidigt.

Kan man montera laddbox själv?

Enligt lag måste installation av laddbox genomföras av behörig elektriker. Du som privatperson får alltså inte installera laddbox själv.

Vad krävs för att installera laddbox hemma?

Det krävs att du har en huvudsäkring som håller för den effekt du vill ladda på. För en laddbox på 3,7 kW behöver du 16 A, medan en laddbox på 22 kW kräver 32 A. Dessutom kan det vara bra med en lastbalanserare, för att undvika att säkringen går medan du använder laddboxen.

På vilket sätt är det säkrare att ladda med en laddbox?

En otroligt viktig och relevant fråga. Att ladda elbilen från vanliga vägguttag är något som såväl Elsäkerhetsverket som Svenska Eljouren avråder från. Det kan leda till överhettning eftersom elinstallationer riskerar att inte klara belastningen vid en såpass hög strömstyrka om den pågår en längre tid. Något som sker vid elbilsladdning. En laddbox har däremot inbyggda säkerhetsfunktioner och kommunicerar med bilen, vilket inte ett eluttag har. Vid laddning med laddbox är elen bara påslagen när bilen är korrekt ansluten, annars bryts den. Med en laddbox får du inte bara den mest säkra laddningen utan även den snabbaste.

Hur mycket kostar det att installera en laddbox?

Pris kan variera stort på laddboxar, där faktorer som påverkar är kW, uttag, märke och så vidare. Kika på vår hemsida, eller ring oss på 010-288 12 40  för exakta priser på våra olika laddboxpaket. Vi inkluderar alltid installation i våra fasta priser!

Kan man ladda 22 kW hemma?

Ja du kan ladda 22 kW hemma, se bara till att din huvudsäkring håller för den effekt du vill ladda på.

Vad gäller för grönt rotavdrag?

Skatteavdraget Grön Rot / Grönt teknikavdrag gäller bland annat installation av laddbox hemma. Avdraget liknar rot- och rutavdraget och innebär att du får avdraget direkt på faktura. Du kan få avdrag för material- och arbetskostnader med upp till 50 procent vid installation av en smart laddbox hemma.

Det krävs dock att du köper smart laddbox och installation av samma leverantör, något som Svenska Eljouren erbjuder. Avdraget omfattar inte kostnader för resor, utrustning (till exempel verktyg) eller administration i samband med installationen. Bra att veta är att Grön Rot även omfattar inköp och installation av solceller och batterier.

Vi har smidigt paketerat vår laddbox med installation och priset du får är alltid inklusive grönt rotavdrag.

Viktigt! Du behöver äga din villa/radhus/lägenhet för att kunna utnyttja detta avdrag.

Ska jag välja fast eller lös kabel?

Vi rekommenderar dig att välja en laddbox med lös kabel! Det finns givetvis fördelar och nackdelar med båda alternativ, men lös kabel erbjuder definitivt fler fördelar. Då kan du exempelvis ta med dig kabeln när du är ute och åker. Väljer du en box som erbjuder möjlighet att låsa fast kabeln så behöver du oroa dig för att någon ska stjäla den.

En annan smart sak att tänka på är att välja en framtidssäker box. En lös kabel medger också anpassning om du skaffar en ny bil med ladduttag på annan plats eller med annat typ av ladduttag. Då köper du bara en ny kabel med rätt spec för dina nya behov. Skulle du råka backa över kabeln behöver du inte ta hjälp av elektriker utan kan enkelt och smidigt byta ut kabeln själv.

Vad menas med en smart laddbox?

En smart laddbox är en laddbox som är uppkopplad mot internet, antingen via kabel, wifi eller 4G. En smart laddbox visar bland annat förbrukning och annan intressant statistik. På marknaden finns laddboxar som inte har den här funktionen, men det är bra att känna till att det krävs att du installerar en uppkopplad laddbox om du vill få tillgång till det Gröna ROT-avdraget. En uppkopplad laddbox kan styras från distans och du kan få statistik om laddningen i din smartphone.

Med en uppkopplad laddbox finns möjligheten att koppla till olika tjänster och appar som finns för att på olika sätt optimera och styra elbilsladdningen smartare. Du öppnar även möjlighet för att i framtiden kunna koppla den till nya funktioner och fördelaktiga system.

Hur lång leveranstid har ni på laddbox?

Svenska Eljouren har alltid laddboxar på lager och vi erbjuder nästan alltid installation inom 14 dagar. Vi strävar hela tiden efter att vara Sveriges snabbaste och bästa partner inom elinstallationer.

Laddbox push2

Alltid inklu­sive installation

Vid var­je lad­dboxköp från oss får du inte bara en kraft­full lad­dare – du får en kom­plett upplevelse med inklud­er­ad instal­la­tion. Vår stan­dard­instal­la­tion omfat­tar nog­grant utval­da tjän­ster för att säk­er­stäl­la en smidig och pro­fes­sionell installation.

Dessu­tom erb­jud­er vi extra alter­na­tiv så att du kan skräd­darsy din laddningslös­ning efter just dina behov och önskemål. Utfors­ka våra till­val för att maximera din laddning och få det bäs­ta värdet för din investering.

Ladda din elbil hemma – vi löser laddboxen

Vi levererar nyckelfärdiga, driftsatta och uppkopplade laddboxar över nästan hela Sverige. Vi garanterar en snabb och säker laddstation till ett riktigt bra pris samt att jobbet utförs av behöriga elektriker. Din personliga kontaktperson hos Svenska Eljouren projektleder din laddboxinstallation och håller dig underrättad under varje steg. Välj ett av våra fyra laddboxpaket och kom igång direkt.

Steg 1 - Välj laddbox

Vi har tag­it fram anpas­sade paket med våra favorit­boxar som pas­sar de all­ra fles­ta. Välj den du gillar bäst! Behöver du hjälp? Slå en sig­nal så hjälper våra expert­er dig.

Steg 2 – Vi kontaktar dig

När du vill köpa en av våra lad­dboxar är det bara att bestäl­la direkt här på sidan. Vi kom­mer sedan att kon­tak­ta dig, gå igenom allt inför din instal­la­tion samt boka in ett installationsdatum.

Steg 3 – Installationen utförs

På ditt bokade instal­la­tions­da­tum kom­mer en av våra behöri­ga elek­trik­er ut och utför din instal­la­tion. Snabbt, enkelt och smidigt.

Steg 4 – Laddboxen är klar!

Din lad­dbox är omedel­bart redo för använd­ning direkt efter att elek­trik­ern har genom­fört installationen.

Detta ingår alltid när du beställer en laddbox från oss!

Vi inkluderar alltid installationen när du beställer en laddbox från oss! Det betyder att du kan vara säker på att du får en fullständig produkt som installeras av en behörig elektriker och som är redo att användas direkt efter installationen. Med vårt paket behöver du inte oroa dig för att hitta en separat installatör eller betala extra för installationen. Vi tar hand om allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Trygg leverantör

Bara senaste året har vi hjälpt över 30 000 kun­der i hela lan­det med oli­ka typer av elin­stal­la­tion­er, däri­b­land en stor mängd instal­la­tion­er av lad­dboxar. Vårt löfte är lyhörd, per­son­lig ser­vice för dig som värdesät­ter kvalitet och till­gäng­lighet hos en behörig elektriker. 

Behöriga elektriker

För din tryg­ghet hjälper vi dig gär­na säkra att husets elsys­tem är i gott skick. I sam­band med lad­dbox­in­stal­la­tio­nen utför vi även van­li­ga elin­stal­la­tion­er vid behov. Enligt sven­sk stan­dard måste exem­pelvis din lad­dare ha jord­fels­brytare, något vi självk­lart kan åtgär­da om det saknas. 

Zaptec Go - Laddbox 22 kW - Inklusive Installation & PSA

Zaptec Go laddbox är utrustad med den senaste tekniken och är alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. Här är några av de funktioner och fördelar som erbjuds med en uppkopplad laddare:

 • Möjlighet att schemalägga laddning
 • Möjlighet att schemalägga reducerad laddström
 • Möjlighet att uppdatera laddboxen
 • Möjlighet att se energiförbrukning
 • Möjlighet att avaktivera laddboxen

Till skillnad från många andra inkluderar vi  en personskyddsbrytare (PSA) i vårt pris för Zaptec Go laddbox. Här är några fler fördelar med Zaptec Go-laddboxen:

 • Möjlighet att anpassa installationen efter dina förutsättningar
 • Standardinstallationen levererar 11 kW laddeffekt, vilket motsvarar ca 5 mil per timma
 • Möjlighet att uppgradera till "22 kW installation" för att få en laddeffekt upp till 22 kW
 • Enkel beställningsprocess med personlig kontakt och bokning av installationsdatum

Du kan välja mellan sex olika färger för din Zaptec Go-laddbox:

 • Asphalt Black
 • Cloud White
 • Midnight Blue
 • Moss Green
 • Rock Grey
 • Wood Brown

Här är några ytterligare detaljer om Zaptec Go-laddboxen:

 • Godkänd för 50% skattereduktion
 • En av marknadens minsta och smidigaste laddboxar
 • Möjlighet att ladda upp till 22 kW
 • 5 års garanti
 • Tillverkad, designad och utvecklad i Norge för de nordiska klimatet
 • Kostnadsfri 4G-uppkoppling och möjlighet till WiFi-anslutning

Zaptec Go-laddboxen är kompatibel med alla typer av bilar, både elbilar och hybridbilar, och kan anpassas efter ditt hem. Den har även blivit utnämnd till testvinnare av Norges Bilforbund år 2022. Zaptec är kända för sin fokus på laddsäkerhet och deras laddstationer är certifierade med högsta säkerhetsstandard.

Fördelar med Zaptec Go-laddboxen:

 • Snabbare laddning med en laddeffekt på upp till 22 kW
 • En av de säkraste elbilsladdarna på marknaden med certifiering enligt högsta säkerhetsstandard
 • Smidig och lätt att placera, med en storlek som motsvarar en surfplatta och en vikt på endast 1,3 kg
 • Framtidssäkrad och uppdaterad med WiFi eller 4G LTE-M, vilket ger tillgång till de senaste funktionerna och programversionerna. Kostnadsfri 4G-uppkoppling ingår.
 • Vacker design i sin enkelhet, med funktionellt upplyst uttag och möjlighet att använda RFID-bricka.

Kontakta oss för att beställa en laddbox

Ring för att beställa

Vill du ringa direkt så når du oss på 010-288 12 40 . Vi svara 07:00 - 19:00 varje dag. Har du frågor eller vill beställa är du välkommen att kontakta oss.

Vill du bli uppringd?

Fyll i formuläret här så kontaktar vi dig inom kort! Alltid inom 24h!

 • Alltid inklusive installation
 • Vi fixar den gröna avdraget
 • Installation inom 14 dagar
 • Alltid behöriga elektriker