Elektriker

Elektriker

Elektriker du bokar direkt – Tid samma vecka

Vi erbjuder något så unikt som alltid tillgängliga elektriker. Som tar hand om allt från småfix i hemmet till stora elinstallationer på bokad tid – gärna samma vecka.

Svenska Eljouren är proffs på el som ser till att din el fungerar och erbjuder kvalificerad hjälp med elinstallationer som du själv inte får utföra. Utöver det passar vi gärna dina tider. Hör av dig så får vi jobbet gjort utan dröjsmål!

Eljour i hela Sverige

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. Ett samtal bort och snabbt på plats; inom en timme oavsett var du bor.

Eljour – Dygnet runt!
Fragor svar

För oss sträcker sig vår service längre än våra elinstallationer. Detta är något vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom

Vår kunskapsbank hittar du här

Elektriker du slipper vänta på

Svenska Eljouren erbjuder eltjänster på ett nytt sätt. För varför ska du behöva vänta i veckor eller rentav i månader för att få kvalificerad hjälp? Hos oss arbetar behöriga elektriker som är tillgängliga; serviceinriktade fackmän med fullt kundfokus. Vi har idag drygt 6 000 kunder över hela landet som anlitar oss för planerade elinstallationer samt akut via vår dygnet runt-eljour.

Från att elsäkra till att skapa smarta hem

Våra behöriga elektriker gör allt inom el: får upp belysning, byter ett jordat eluttag, monterar laddbox till elbilen och mycket mer. Ett axplock av våra tjänster:

  • Felsökning
  • Belysning – från dimmer till stora armaturer
  • Elcentral – tar hand om hjärtat i ditt hem
  • Installation av ugn och spishäll
  • Laddbox – ladda elbilen hemma
  • Smarta hem – vi framtidssäkrar
  • Eljour

Dokumenterat nöjda kunder

Den service och de tjänster vi levererar har definitivt landat rätt och uppskattas av nöjda kunder. På omdömestjänsten Trustpilot vittnar exempelvis kunder om hur smidigt det är att anlita elektriker från Svenska Eljouren. Vi får beröm för att vara allt från ”proffsig kundmottagare på telefon” och ”erbjuda snabb hjälp när elen försvann” till att utses till ”räddare i nöden”.


Här hittar du våra samlade omdömen från kunder

Här hittar du våra elektriker

Vi jobbar med korta kalendrar för att kunna erbjuda elektrikerhjälp när du behöver det och du behöver inte vänta på din elektriker i flera månader. Vårt erbjudande innefattar snabba svar, bra priser & elinstallationer utförda på rätt sätt av behöriga elektriker runt om i Sverige.

Hittar du inte din stad?

Hitta elektriker i din stad

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

Schysst Eljour

Schysst eljour lanseras av Svenska Eljouren

För att tydliggöra sina ambitioner lanserar nu Sveriges största eljoursföretag konceptet Schysst eljour.

En programförklaring där företagets kvalitetspunkter och kundlöften ges ett prioriterat fokus och som alla inom företaget både skriver under på samt arbetar efter.

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.


Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

Julbelysning elsakerhet

Elsäkerhetstips till julen - Tomten tipsar

Hellre HOHO än BZZT


Julen är full av överraskningar. Det finns få helger som innehåller lika mycket generositet, glädje och intryck. Så låt inte dålig el sabba din julkänsla.


Få saker förstör din julkänsla lika effektivt som problem vid uppsättning av din julbelysning.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.


Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.


Olika färger på kablar, beslag och sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma?Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!


Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

JFB loser ut

Jordfelsbrytaren löser ut? Vad gör jag?

Varför utlöses jordfelsbrytaren – och vad ska jag göra? Detta är en fråga vi ofta får från våra kunder.


Det kan handla om en tillfällig störning men kan också röra sig om ett bestående elfel som orsakar att jordfelsbrytaren löser ut. Här delar vi med oss av insikter och råd men glöm inte: är läget allvarligt ringer du Svenska Eljouren så skickar vi en jourelektriker akut. Oavsett tid på dygnet!

Läs mer

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!