Ekonomichef med övergripande ansvar över ekonomistyrning, strategi och löpande ekonomiarbete.

Häng med på en häftig resa och bli en nyckelspelare i vårt team!

Är du sugen sugen på en tillväxtresa? Vi på Hellving Invest AB befinner oss mitt i en sådan resa och har dessutom som målsättning att dubblera omsättningen inom några få år. Med på resan behöver vi en ekonomichef som med sina kunskaper och erfarenheter kan leda oss rätt i denna resa, är det du?

I vår företagsgrupp ingår:

Svenska Eljouren: Sveriges största eljour med en omsättning på 70+ miljoner med en tillväxt på 100% per år sedan start.

Rörjour 24/7: Ett nystartat företag som redan efter en månad har tagit position som ett framstående företagen inom sin bransch. Beräknad årsomsättning första året är 15+ miljoner.

Mediahelp Sverige AB: Vår Mediabyrå som sedan 2008 har presterat fina siffror och har en trogen kundbas. Omsättning 20+

Hellving Invest AB: Vårt holdingbolag.

Om tjänsten:

Vi söker nu en ekonomichef till huvudkontoret i Uppsala. I rollen som ekonomichef hos oss kommer du att ha det övergripande ansvaret över verksamheternas ekonomi.

Du kommer att arbeta långsiktigt med våra mål och strategier och förväntas att stödja verksamheten i ekonomifrågor. Du kommer även att ansvara för den dagliga redovisningen samt utveckla rutiner och analyser som stödjer verksamheten. Delar som kommer att ingå i din roll är bland annat redovisning inklusive årsbokslut, budgetprocesser, likviditetsplanering och skattedeklaration.

Då vi inom ett par år kommer bli tvungna att upprätta koncernredovisning ser vi gärna att du har erfarenhet av detta. Som ekonomichef ingår du i vår ledningsgrupp och kommer att ha ett nära samarbete med bland annat vår VD, dessutom ansvarar du för ditt kompetensområde och bidrar till att vi når våra mål och visioner. Du är med och leder oss i en tillväxtresa och med hjälp av din kompetens och erfarenhet siktar vi mot en dubblering av omsättningen.

Det du får som anställd hos oss är:

  • En flexibel arbetsroll som du själv är med och utvecklar.
  • Utbildning för att kunna utveckla dem delar som rollen kräver.
  • Stort ansvar och möjligheter att skapa stor förändring.
  • Vara med på en rolig resa med ett snabbt växande företag

Var finns kontoret?

Vi sitter i Fyrislund i Uppsala (Visst distansarbete är möjligt)

Låter det intressant! Kontakta oss redan idag! Intervjuer sker löpande och vi siktar på att tillsätta tjänsten så snart som möjligt!

Välkommen!

Ansök idag!

Skicka oss dina uppgifter så hör vi av oss!

Vi siktar på att anställa något direkt och intervjuer sker löpande. Så vänta in med att skicka in dina uppgifter om du är intresserad!