Mölndal – Elektriker

Elektriker Molndal

Elektriker Mölndal: Med tider samma vecka!

Svenska Eljourens elektriker i Mölndal anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Gratis offert och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Elektriker i Mölndal du inte behöver vänta på!

Våra elektriker täcker hela Mölndal och ordnar allt från att elsäkra ditt hem till att hjälpa dig förverkliga din dröm om det smarta hemmet. Vi har alltid en ledig tid för dig redan samma vecka oavsett vad det gäller. Våra behöriga elektriker hjälper dig med allt från att byta elcentral till att installera eluttag eller fixa golvvärme. Vad du än vill göra ska du aldrig behöva vänta på en elektriker. Så oavsett om du vill få upp belysning ute och inne eller installera en laddbox till bilen så hör du av dig till oss. vi tar hand om det!

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Boka lokal elektriker i Mölndal

Vår har alltid tillgängliga och bokningsbara elektriker i Mölndal. Vi kan erbjuda elinstallationer av hög kvalité på kort varsel. När du bokar en tid hos oss har du en elektriker på plats oftast inom några dagar, oavsett om läget är akut eller om det är ett planerat arbete. Så varför vänta? ring oss så fixar vi det!

  • VI har eljour dygnet runt med lokala elektriker i Mölndal
  • Vi använder oss alltid av behöriga elektriker
  • Vi utför arbetet på de tider som passar dig bäst
  • Vi gör alltid ett professionellt jobb till de pris vi kommit överens om
  • Spara pengar: rotavdrag hos våra elektriker i Mölndal

Besök av elektriker redan samma vecka

Vi startade som en eljour och har stor erfarenhet av att utföra snabba eljobb utan att påverka utförandet negativt. För oss är det viktigt med god och snabb service. Därför har vi alltid tillgängliga tider inom några dagar. Oavsett om du har ett planerat arbete eller ett akut ärende kan du räkna med att en elektriker knackar på hemma i Mölndal kort efter att du hört av dig. Vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvalitén på vara elarbeten.

Auktoriserade genom Elsäkerhetsverket

Svenska Eljouren är ett certifierat företag som är auktoriserade av Elsäkerhetsverket. Det gör att du alltid kan känna dig trygg när du anlitar oss. Alla våra elektriker är certifierade, kunniga och pålitliga. Det finns två anledningar att använda sig av certifierade elektriker. Dels för att försäkringsbolagen kräver det. Men framförallt för din egen skull. Hos oss kan du alltid vara säker på att alla arbeten utförs säkert och med hög kvalité.

Söker du elektriker i närheten av Mölndal?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Mölndal och på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Partille, Kungsbacka, Torslanda eller Göteborg.

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp.  

Snabbt på plats

Våra jourelektriker strävar efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid tillgängliga elektriker: från småfix i hemmet till stora elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkesskickliga elektriker löser din utmaning med säkra lösningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket webb
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

Schysst Eljour

Schysst eljour lanseras av Svenska Eljouren

För att tydliggöra sina ambitioner lanserar nu Sveriges största eljoursföretag konceptet Schysst eljour.

En programförklaring där företagets kvalitetspunkter och kundlöften ges ett prioriterat fokus och som alla inom företaget både skriver under på samt arbetar efter.

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.


Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.


Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.


Olika färger på kablar, beslag och sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma?Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!


Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

JFB loser ut

Jordfelsbrytaren löser ut? Vad gör jag?

Varför utlöses jordfelsbrytaren – och vad ska jag göra? Detta är en fråga vi ofta får från våra kunder.


Det kan handla om en tillfällig störning men kan också röra sig om ett bestående elfel som orsakar att jordfelsbrytaren löser ut. Här delar vi med oss av insikter och råd men glöm inte: är läget allvarligt ringer du Svenska Eljouren så skickar vi en jourelektriker akut. Oavsett tid på dygnet!

Läs mer

Stromlost

Felsökning när delar av huset är utan ström

En riktigt oönskad och stressande situation är när delar av huset eller lägenheten är utan ström. När jordfelsbrytaren löser ut elva minuter in i diskmaskinens program eller köket plötsligt är strömlöst men elen fungerar i alla andra rum.


Här kommer tips från våra behöriga elektriker på felsökning du kan göra innan du ringer behörig elektriker för hjälp.

Läs mer

Behöver du hjälp av en elinstallatör i Göteborg?

Kontakta oss om du behöver en elinstallatör i Göteborg. Vi är mer än Sveriges största eljour och utför varje månad hundratals vanliga eljobb runt om i Sverige.