Eskilstuna – Laddbox

Laddbox Eskilstuna

Laddbox Eskilstuna – Fast pris & snabb installation

Som en av landets största leverantörer erbjuder Svenska Eljouren dig ett förmånligt paketpris: fast pris på Easee laddbox och installation av laddbox i Eskilstuna. Beställ laddbox med installation idag så är du snart igång med att ladda din elbil hemma, snabbt och säkert.

Missa inte grönt rotavdrag, din skattereduktion för grön teknik på 50 % av kostnaden för arbete och material. Vi tar hand om allt pappersarbete med avdraget direkt på din faktura!

Laddbox till fast pris i smart paket

Vi levererar en nyckelfärdig driftsatt och uppkopplad laddbox till alla bosatta i Uppsala. Vi garanterar en snabb och säker laddstation till ett riktigt bra pris samt att jobbet utförs av behöriga elektriker. Din personliga kontaktperson hos Svenska Eljouren projektleder din laddboxinstallation och håller dig underrättad om varje steg.

Fast pris = 8499:-

Priset inkluderar standardinstallation med 50 % grönt rotavdrag* samt Easee laddbox – smart & uppkopplad mot nätet via Wifi och 4G och marknadens snyggaste laddbox för hemmabruk.

Snabb installation

Vi erbjuder eltjänster på ett nytt sätt: serviceinriktade elektriker som installerar din laddbox till elbilen utan väntetid. Vi erbjuder tider samma vecka och vi matchar din kalender.

Detta ingår när du beställer en laddbox från Svenska Eljouren

I installationen från oss ingår:

Laddbox för väggmontage, 10 m installationskabel, 1 st. håltagning i yttervägg. Gäller installation på befintlig 3-fas 16A säkring i befintlig elcentral.

En bilkostnad tillkommer på 200:- (upp till 40 km ingår)

Trygg leverantör

Bara senaste året har vi hjälpt över 6000 kunder i hela landet med olika typer av elinstallationer, däribland en stor mängd installationer av laddboxar i Stockholmsområdet. Vårt löfte är lyhörd personlig service för dig som värdesätter kvalitet och tillgänglighet hos en behörig elektriker.

Behöriga elektriker

För din trygghet hjälper vi dig gärna säkra att husets elsystem är i gott skick. I samband med laddboxinstallationen utför vi även vanliga elinstallationer vid behov. Enligt svensk standard måste exempelvis din laddare ha jordfelsbrytare, något vi självklart kan åtgärda om det saknas.

Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Laddbox i Eskilstuna i smart prisvärt paket

Det är klokt att fundera på att installera en egen laddstation till elbilen och det finns två primära skäl till det:

  • Det går snabbt att ladda med laddbox
  • Det är säkrare att ladda med laddbox

Det är fullt möjligt att ladda din bil i ett vanligt vägguttag, men utöver ineffektiv laddning är det ur ett säkerhetsperspektiv inte att rekommendera. Vägguttag kan vid överbelastning göra att laddningstiden blir svårt att överblicka och är inte heller utformade för att under lång tid tåla högbelastning. Något som kan innebära en brandrisk! För att kunna ladda snabbt och säkert bör du installera en laddbox, vilket Svenska Eljouren på kort varsel kan hjälpa dig med.

Snygg, smart och driftsäker! låter det bra?

Trycket är hårt på laddbox i Eskilstuna men vi låter dig inte vänta. Vi garanterar en nyckelfärdig driftsatt och uppkopplad laddbox till alla hushåll i Eskilstuna som vill lösa hemmaladdningen av elbilen på ett säkert sätt. Vi levererar en laddstation till ett riktigt bra pris med installation av behöriga elektriker. Inget hänger i luften utan du får en personlig kontaktperson hos Svenska Eljouren som projektleder din laddboxinstallation och håller dig underrättad om varje steg.

Fast pris = 8499:-

Priset inkluderar standardinstallation med 50 % grönt rotavdrag* samt Easee laddbox – smart & uppkopplad mot nätet via Wifi och 4G och marknadens snyggaste laddbox för hemmabruk.

Snabb installation

Svenska Eljouren erbjuder serviceinriktade elektriker som installerar din laddbox utan lång väntetid. Vi erbjuder oftast tider samma vecka och vi matchar din kalender.

Laddboxpaket från Svenska Eljouren – detta ingår

Du som beställer laddbox i Eskilstuna från Svenska Eljouren gör ett smart val. Du får inte bara laddbox och installation till ett bra paketpris – dessutom får du full grön skattereduktion på 50 % av arbete och material. För att vara berättigad till det måste installationen göras av samma företag som du köper din laddbox av. Och Svenska Eljouren är precis en sådan leverantör.

I installationen från oss ingår:

Laddbox för väggmontage, 10 m installationskabel, 1 st. håltagning i yttervägg. Gäller installation på befintlig 3-fas 16A säkring i befintlig elcentral.

En bilkostnad tillkommer på 200:- (upp till 40 km ingår)

Trygg leverantör

Svenska Eljouren är en trygg och efterfrågad elfirma som levererar alla typer av elinstallationer. Våra laddboxpaket är en av våra storsäljare och självklart ser vi till att du som vill ha laddbox i Eskilstuna får det utan dröjsmål. Alltid med lyhörd personlig service för dig som värdesätter kvalitet och tillgänglighet hos en behörig elektriker.

Behöriga elektriker i Eskilstuna

Som elproffs på tänker vi alltid helhet och ser till att du får en trygg och säker lösning. Enligt svensk standard måste exempelvis din elbilsladdare ha jordfelsbrytare, något vi självklart åtgärdar om det saknas. I samband med installation av laddbox i Eskilstuna utför vi även vanliga elinstallationer vid behov.

Kontakta Svenska Eljouren

Kontakta oss för att beställa en laddbox

Fyll i formuläret eller ring oss direkt på 010-288 12 40 för att komma i kontakt med oss. 

Vi svarar snabbt!

Och arbetet kan vi oftast utföra inom en vecka!

Fördelar med att installera laddbox i Eskilstuna

Det finns en rad fördelar med egen laddbox framför laddning via vägguttag. Den laddkabel som följer med köpet av elbil begränsar laddningen till 10A (2,3kW). Vägguttag kan vid överbelastning göra att laddningstiden blir svårt att förutse. Vägguttag är inte heller utformade för att under lång tid tåla hög belastning, vilket betyder ökad brandrisk. Med en laddbox laddar du bilen med betydligt högre effekt, vilket betyder att laddningen går mycket snabbare. Utöver mer effektiv laddning är din laddbox i Eskilstuna skräddarsydd för att ladda din elbil på ett säkert sätt. Den kommunicerar med batteriet vilket ger fler fördelar:

  • Laddboxen känner av när batteriet är fullt och kan avbryta laddningen.
  • Laddboxen varnar om något är fel.
  • Laddboxen låter dig schemalägga din laddning.
  • Laddboxen levererar data kring hur mycket elektricitet din elbil förbrukar; en fördel om du vill kunna separera elkostnaderna för elbilen respektive hushållet övriga förbrukning.

Att skaffa egen laddbox i Eskilstuna kräver en auktoriserad installation, något som vi på Svenska Eljouren är specialiserade inom och alltid erbjuder tillgängliga tider för.

Ring nu – 010-288 12 40

Boka snygg, smart och driftsäker laddbox i Eskilstuna

Med Svenska Eljouren får du en driftsatt laddbox med komplett installation för ett riktigt bra pris. Vår rekommendation är Easee, som vi vår mening är marknadens snyggaste och mest pålitliga laddbox för hemmabruk i Eskilstuna. Den är snabb och smart: är uppkopplad mot nätet via WiFi och 4G vilket gör att du enkelt kan styra den precis som du önskar.

Du ställer smidigt timern när du vill ladda din bil, exempelvis över natten när elpriset oftast är billigare. Har du bråttom? Inga problem, då finns snabbladdningen som laddar bilen snabbt.

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.


Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.


Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.


Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.


Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma?

Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!


Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

JFB loser ut

Jordfelsbrytaren löser ut? Vad gör jag?

Varför utlöses jordfelsbrytaren – och vad ska jag göra? Detta är en fråga vi ofta får från våra kunder.


Det kan handla om en tillfällig störning men kan också röra sig om ett bestående elfel som orsakar att jordfelsbrytaren löser ut. Här delar vi med oss av insikter och råd men glöm inte: är läget allvarligt ringer du Svenska Eljouren så skickar vi en jourelektriker akut. Oavsett tid på dygnet!

Läs mer

Stromlost

Felsökning när delar av huset är utan ström

En riktigt oönskad och stressande situation är när delar av huset eller lägenheten är utan ström. När jordfelsbrytaren löser ut elva minuter in i diskmaskinens program eller köket plötsligt är strömlöst men elen fungerar i alla andra rum.


Här kommer tips från våra behöriga elektriker på felsökning du kan göra innan du ringer behörig elektriker för hjälp.

Läs mer