Knivsta – Laddbox

Laddbox Knivsta

Laddbox Knivsta – Fast pris & snabb installation

Dags att förenkla livet med egen laddbox i Knivsta? Beställ förmånlig laddbox från en av landets största leverantörer så laddar du snart din elbil hemma på ett säkert sätt. Vi erbjuder förmånligt paketpris: fast pris på Easee laddbox och installation av laddbox i Eskilstuna.

Missa inte grönt rotavdrag! Vårt laddboxpaket i Knivsta medger dig skattereduktion för grön teknik på 50 % av kostnaden för arbete och material. Avdraget direkt på din faktura – och vi hand om pappersarbetet!

Laddbox till fast pris i smart paket

Vi levererar en nyckelfärdig driftsatt och uppkopplad laddbox till alla bosatta i Uppsala. Vi garanterar en snabb och säker laddstation till ett riktigt bra pris samt att jobbet utförs av behöriga elektriker. Din personliga kontaktperson hos Svenska Eljouren projektleder din laddboxinstallation och håller dig underrättad om varje steg.

Fast pris = 8499:-

Priset inkluderar standardinstallation med 50 % grönt rotavdrag* samt Easee laddbox – smart & uppkopplad mot nätet via Wifi och 4G och marknadens snyggaste laddbox för hemmabruk.

Snabb installation

Vi erbjuder eltjänster på ett nytt sätt: serviceinriktade elektriker som installerar din laddbox till elbilen utan väntetid. Vi erbjuder tider samma vecka och vi matchar din kalender.

Detta ingår när du beställer en laddbox från Svenska Eljouren

I installationen från oss ingår:

Laddbox för väggmontage, 10 m installationskabel, 1 st. håltagning i yttervägg. Gäller installation på befintlig 3-fas 16A säkring i befintlig elcentral.

En bilkostnad tillkommer på 200:- (upp till 40 km ingår)

Trygg leverantör

Bara senaste året har vi hjälpt över 6000 kunder i hela landet med olika typer av elinstallationer, däribland en stor mängd installationer av laddboxar i Stockholmsområdet. Vårt löfte är lyhörd personlig service för dig som värdesätter kvalitet och tillgänglighet hos en behörig elektriker.

Behöriga elektriker

För din trygghet hjälper vi dig gärna säkra att husets elsystem är i gott skick. I samband med laddboxinstallationen utför vi även vanliga elinstallationer vid behov. Enligt svensk standard måste exempelvis din laddare ha jordfelsbrytare, något vi självklart kan åtgärda om det saknas.

Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Laddbox i Knivsta i smart prisvärt paket

Alla hushåll har rätt till säker elbilsladdning hemma. Vi garanterar en nyckelfärdig driftsatt och uppkopplad laddbox i Knivsta till ett riktigt bra pris. Självklart utförs installation av behöriga elektriker specialiserade på just laddbox. För din trygghet får du en personlig kontaktperson hos Svenska Eljouren som projektleder din laddboxinstallation och finns för dig från start till mål.

Fast pris = 8499:-

Priset inkluderar standardinstallation med 50 % grönt rotavdrag* samt Easee laddbox – smart & uppkopplad mot nätet via Wifi och 4G och marknadens snyggaste laddbox för hemmabruk.

Snabb installation

Svenska Eljouren erbjuder serviceinriktade elektriker som installerar din laddbox utan lång väntetid. Vi erbjuder oftast tider samma vecka och vi matchar din kalender.

Laddboxpaket i Knivsta – detta ingår

Gör rätt val av leverantör så får du inte ett bra paketpris på laddbox och installation utan även full grön skattereduktion! Du medges nämligen bara denna förmånliga gröna skattereduktion på 50 % av arbete och material om installationen görs av samma företag som du köper din laddbox av. Svenska Eljouren är med andra ord ett både tryggt och smart val.

I installationen från oss ingår:

Laddbox för väggmontage, 10 m installationskabel, 1 st. håltagning i yttervägg. Gäller installation på befintlig 3-fas 16A säkring i befintlig elcentral.

En bilkostnad tillkommer på 200:- (upp till 40 km ingår)

Trygg leverantör

Våra laddboxpaket är en av våra mest bokade elinstallationer. Vi ser till att du som vill ha laddbox i Knivsta får det utan att behöva vänta på tid. Svenska Eljouren är en trygg och efterfrågad elfirma som levererar alla typer av elinstallationer med personligt engagemang.

Behöriga elektriker i Knivsta

Som elproffs sätter vi din elsäkerhet främst. Vi lämnar alltid ifrån oss en trygg och säker lösning. Enligt svensk standard måste exempelvis din elbilsladdare ha jordfelsbrytare, något vi självklart åtgärdar om det saknas. Kräver din installation av laddbox i Knivsta någon kompletterande elinstallation så löser vi det för dig.

Fördelar med att installera laddbox i Knivsta

Egen laddbox är smidigt och erbjuder en rad fördelar framför laddning via vägguttag. Den laddkabel som följer med köpet av elbil begränsar laddningen och vägguttag kan vid överbelastning göra att laddningstiden blir svårt att förutse. Eftersom vägguttag inte är utformade för att under lång tid tåla hög belastning ökar dessutom risken för elbrand. En laddbox laddar din bil med betydligt högre effekt, vilket betyder snabbare laddning. Utöver hög effektivitet är din laddbox i Knivsta utformad för att ladda din elbil på ett säkert sätt. Den kommunicerar med batteriet vilket ger fler fördelar:

  • Laddboxen känner av när batteriet är fullt och kan avbryta laddningen.
  • Laddboxen varnar om något är fel.
  • Laddboxen låter dig schemalägga din laddning.
  • Laddboxen levererar data kring hur mycket elektricitet din elbil förbrukar. Du kan separera elkostnaderna för elbilen respektive hushållets övriga förbrukning.

Att skaffa egen laddbox i Knivsta kräver en behörig installation, något som vi på Svenska Eljouren garanterar. Dessutom är vi unika med att erbjuda tillgängliga tider inom kort.

Ring nu – 010-288 12 40

Kontakta Svenska Eljouren

Kontakta oss för att beställa en laddbox

Fyll i formuläret eller ring oss direkt på 010-288 12 40 för att komma i kontakt med oss. 

Vi svarar snabbt!

Och arbetet kan vi oftast utföra inom en vecka!

Boka snygg, smart och driftsäker laddbox i Knivsta

Med Svenska Eljouren får du en driftsatt laddbox med komplett installation för ett riktigt bra pris. Som proffs på el väljer vi hårdvara med omsorg. Vår rekommendation är därför Easee, en av marknadens snyggaste och mest pålitliga laddbox för hemmabruk i Knivsta. Easee är snabb, smart och uppkopplad mot nätet via WiFi och 4G, vilket gör att du enkelt kan styra den precis som du önskar.

Du väljer om du vill ställa timern för laddning över natten när elpriset oftast är billigare – eller snabbladdning direkt om du har bråttom.

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.


Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.


Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.


Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.


Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma?

Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!


Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

JFB loser ut

Jordfelsbrytaren löser ut? Vad gör jag?

Varför utlöses jordfelsbrytaren – och vad ska jag göra? Detta är en fråga vi ofta får från våra kunder.


Det kan handla om en tillfällig störning men kan också röra sig om ett bestående elfel som orsakar att jordfelsbrytaren löser ut. Här delar vi med oss av insikter och råd men glöm inte: är läget allvarligt ringer du Svenska Eljouren så skickar vi en jourelektriker akut. Oavsett tid på dygnet!

Läs mer

Stromlost

Felsökning när delar av huset är utan ström

En riktigt oönskad och stressande situation är när delar av huset eller lägenheten är utan ström. När jordfelsbrytaren löser ut elva minuter in i diskmaskinens program eller köket plötsligt är strömlöst men elen fungerar i alla andra rum.


Här kommer tips från våra behöriga elektriker på felsökning du kan göra innan du ringer behörig elektriker för hjälp.

Läs mer