Vi söker en kommunikatör till vår marknadsavdelning

Svenska Eljouren är ett ungt företag som växer i rekordfart. Sedan starten i april 2020 har Svenska Eljouren hjälpt över 28 000 kunder runt om i Sverige. När böckerna stängdes för senaste räkenskapsåret var det som Sveriges största eljour och ett av Sveriges snabbast växande företag alla kategorier. Då Eljouren fortsätter växa kraftigt söker vi dig som vill bli en del av vår marknadsavdelning. Är du strukturerad, noggrann & och har enkelt att lära dig? I rollen kommer du tillsammans med kompetenta kollegor att utgöra företagets marknadsavdelning och styra framtida expansion med fokus på effektiva marknadsinsatser och ett modernt tänk.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

  • Ta fram, optimera och prioritera Google ADS kampanjer.
  • Löpande ta fram nya kampanjer samt utveckla arbetssättet inom SEM.
  • Jobba med vårt strategiska SEO arbete.
  • Utveckla grafiskt material för webb, tryck och presentationer.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är en person som är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du blir en nyckelperson i det snabbväxande men fortfarande lilla företaget. Du har någon spetsegenskap inom Google ADS, SEO, grafisk produktion eller copy men har också intresse av att vilja utveckla din breda kunskap inom marknadsföring.

Då vi fortfarande är ett litet entreprenörsföretag så kommer du att få testa olika moment inom bolagets digitala marknadsavdelning. Är du bra på att skriva copy, jobbat med sociala medier, är en hejare på att frilägga bilder eller har någon annan talang är det meriterande.

Du erbjuds en:

  • Flexibel roll som du är med och utvecklar.
  • Utbildning för att kunna utveckla de delar som rollen kräver.
  • Stort ansvar och möjlighet att skapa stor förändring.
  • Vara med på en stimulerande resa på ett snabbt växande företag

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

Låter detta som en tjänst för dig? Vi intervjuar löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök idag!

Skicka oss dina uppgifter så hör vi av oss!

Vi siktar på att anställa något direkt och intervjuer sker löpande. Så vänta in med att skicka in dina uppgifter om du är intresserad!