Elektriker Danderyd

Elektriker i Danderyd: alltid en lokal elektriker nära dig

Svenska Eljourens elektriker i Danderyd anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Gratis offert och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Testa en modern elfirma i Danderyd som är enkelt att boka, erbjuder fasta priser och där du får hjälp snabbt! Gör som över 30 000 kunder i Sverige och anlita oss!

 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad

Boka lokal elektriker i Danderyd

Ring oss! Vi har alltid tid för dig och prioriterar dina elinstallationer i Danderyd. Behöver du få upp belysning inne eller ute så fixar vi det. Vi installerar gärna spishäll och ugn, din laddbox till bilen och vi byter självklart din elcentral. Vi täcker hela Danderyd och Djursholm och gör allt från att elsäkra din bostad till att förverkliga det smarta hemmet!

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Elektriker i Danderyd med lediga tider för dig

Vårt löfte är lyhörd personlig service och vår specialitet: tillgängliga elektriker som på kort varsel kan hjälpa dig med planerade elinstallationer i Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi ser till att alltid att ha öppningar i våra elektrikers scheman för att kunna boka in din eluppdrag

 • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Danderyd
 • Behöriga elektriker = säkra eljobb
 • Vi gör jobbet på tider som passar dig
 • Vi gör jobbet till priset vi kommit överens om
 • Ditt rotavdrag hanteras av våra elektriker i Danderyd

Bokad elektriker i Danderyd samma vecka

Vi gillar nöjda kunder. Räkna därför med besök av en elektriker i Danderyd inom ett par dagar eller när det passar dig. Genom vår bakgrund som eljour har vi sett till att lansera ett starkt erbjudande om snabb service och tillgängliga tider även för planerade elarbeten.

Alltid säkra och behöriga elinstallationer

Vi är ett certifierat elföretag som är auktoriserat genom Elsäkerhetsverket. Vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig i Danderyd och Djursholm! Viktig påminnelse: att du anlitar en behörig elektriker är viktigt för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det.

Söker du elektriker i närheten av Danderyd?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Danderyd och på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Lidingö, Vallentuna, Täby, Sollentuna, Märsta, Sundbyberg, Solna, Bromma och Stockholm.

Se resurs 1

Enkel betalning med Resurs

Vi erb­jud­er våra kun­der smidi­ga betal­ningsalter­na­tiv. Du som kund väl­jer om du vill beta­la med:

 • Direk­t­be­tal­ning: Beta­la direkt från ditt bankkon­to med Trustly
 • Fak­tu­ra: Upp till 60 dagars betalning
 • Del­be­tal­ning: Upp till 12 månader


Oavsett vilket alter­na­tiv du väl­jer, är det alltid rän­te­fritt hos Svenska Eljouren.

Välkom­men till Svenska Eljouren!

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. 

Snabbt på plats

Våra jourelek­trik­er strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid till­gäng­li­ga elek­trik­er: från små­fix i hem­met till sto­ra elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket
Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP AV ELJOUREN

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan, alltid inom 24h!

Max 10mb per bild
 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad

Vart hittar du våra elektriker i norra Stockholm?

Våra elek­trik­er job­bar i hela stor Stock­holm och vi är alltid till­gäng­li­ga. Så behöver du en elek­trik­er i Stock­holm? Tve­ka inte att kon­tak­ta oss.

Hittar du inte din stad?

Här finns våra elektriker

Hitta elektriker i din stad

Du behöver en elektriker i Danderyd NU!

Då ska du vända dig till oss. Vi är experter på eljour. Vi var tidigare enbart ett jourföretag och är vana vid att jobba under tidspress med korta varsel. Snabba puckar är för oss inga problem och du som kund ska aldrig behöva vänta i dagar, veckor eller månader.

En elektriker i Helsingborg med tid samma vecka!

Våra elektriker i Danderyd har alltid några luckor i schemat så att vi ska kunna lösa problem snabbt och vi kommer i stort sett alltid inom 24 timmar efter du kontakta oss. Vi jobbar med allt från löpande elservice, felsökningar och elreparationer till att vara en självklar partner vid nybyggnationer. Orkar du inte vänta på en elektriker i Danderyd? Då ska du kontakta Svenska Eljouren, vi kommer!

Svenska Eljouren Danderyd, en elfirma i Danderyd du kan vara trygg med.

Trött på att aldrig veta vad det kommer att kosta? Med oss får du alltid reda på priset innan vi startar jobbet så att du ska slippa känna oro över din budget.

Välj en behörig elektriker när du behöver hjälp i Danderyd

Med oss på Svenska Eljouren får du en elektriker som är snabbt på plats, som löser uppgiften med expertis och professionalitet och till det pris vi kommit överens om. Våra elektriker i Danderyd är givetvis auktoriserade genom elsäkerhetsverket och har kvalificerad utbildning och alla de certifikat som krävs.

Du behöver inte heller känna oror över vad som händer om något skulle gå fel. Vi är försäkrade genom Trygg-Hansa.

Behöver du en elektriker i Danderyd? Kontakta oss på 010-288 12 40

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

Koppla lampa: 5 steg till att koppla in en taklampa

Senast  uppdaterad: 15 april 2024

Att koppla lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr. Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. 

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!

Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer