Elektriker Orebro

Elektriker i Örebro: alltid en lokal elektriker nära dig

Våra elektriker i Örebro anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Enkelt att boka, offert direkt på telefon och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Testa en modern elektriker i Örebro som är enkel att boka! Gör som över 30 000 kunder i Sverige och anlita oss!

 • Sveriges enklaste bokning!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Offert direkt på telefon & fast pris.
 • Lokala behöriga elektriker i din stad.

Boka lokal elektriker i Örebro

Ring oss så löser våra elektriker i Örebro allt från att elsäkra din bostad till att förverkliga det smarta hemmet. Vi täcker hela Örebro-området och erbjuder lediga tider samma vecka. Vi tycker nämligen inte att du som behöver hjälp av en elektriker i Örebro ska behöva vänta länge med att exempelvis byta elcentral, få upp belysning, installera spishäll och ugn eller fixa laddbox till bilen.

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Läs mer

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Behöver du en elektriker i Örebro snabbt?

Då har du kommit rätt! Vår specialitet är att erbjuda elektriker i Örebro som på kort varsel och till bra priser åtgärda dina elinstallationer. Vi sätter en ära i att alltid att ha öppningar i våra elektrikers scheman för att tryggt kunna utföra planerade eljobb i Örebro centrum, Söder- & Norrcity, Öster, Norr, Vasastan, Örnsro med mera.

 • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Örebro
 • Alltid behöriga elektriker
 • Vi gör jobbet på tider som passar dig
 • Vi gör jobbet till priset vi kommit överens om
 • Spara pengar: rotavdrag hos våra elektriker i Örebro

Bokad tid redan samma vecka

Som kund hos oss får du oftast besök av en elektriker i Örebro inom ett par dagar. Hur är det möjligt? Vi startade som en eljour och har utifrån det utecklat ett erbjudande om god och snabb service med tillgängliga tider även för planerade elarbeten.

Alltid säkra och behöriga elinstallationer

Svenska Eljouren är ett certifierat elföretag, auktoriserat genom Elsäkerhetsverket. Säkerhet är vår grundsten och vi är stolta över att vara snabba på att leverera utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig i Örebro. Tänkt på: En behörig elektriker är mycket viktigt för din säkerhet – men även för att försäkringsbolagen kräver det.

Söker du en elfirma i närheten av Örebro?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Örebro och på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Arboga, Västerås, Motala och Hallsberg.

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. 

Snabbt på plats

Våra jourelek­trik­er strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid till­gäng­li­ga elek­trik­er: från små­fix i hem­met till sto­ra elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket webb
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

 • Sveriges enklaste bokning!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Offert direkt på telefon & fast pris.
 • Lokala behöriga elektriker i din stad.

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.

Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!

Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

Svenska Eljouren Örebro – En elpartner att lita på

Vi kommer inte att överraska dig med en fet faktura! Med oss får du en prisuppskattning, innan våra elektriker påbörjar jobbet. Du vet alltså redan från start hur mycket det kommer att gå på.

En elektriker i Örebro med tid samma vecka!

Utbildning och certifiering är något som alla våra elektriker i Örebro har och de jobbar i enlighet med våra högt ställda krav och vår egen interna kontroll. Du får en elektriker som är på plats snabbt, som löser uppgiften på ett proffsigt sätt och efter det pris vi kommit överens om innan jobbet.

Alla elektriker i Örebro på Svenska Eljouren är, utöver sin utbildning och certifiering, också auktoriserade genom elsäkerhetsverket. Vi är försäkrade genom Trygg-Hansa och utför våra jobb med professionalitet och hög expertis.

Söker du en elektriker i Örebro? Svenska Eljouren finns här för din skull, kontakta oss.

Jag behöver en elektriker i Örebro – Nu!

Då har du kommit rätt. Svenska Eljouren var tidigare enbart ett jourföretag. Det innebär att vi är vana vid att jobba under tidspress och snabba puckar är inget som skrämmer oss, och att du slipper vänta på en elektriker i flera månader.

Välj en behörig elektriker när du behöver hjälp i Örebro

Du letar efter en elektriker i Örebro akut, och vi kan se till att du får tag i en. Våra elektriker i Örebro ser alltid till att ha lite luckor i schemat så att de kan hjälpa kunder med snabba ryck. Oftast inom 24 timmar.

Kvalitén är dock alltid på högsta nivå, och vår snabbhet påverkar inte den negativt på något sätt. Vi är ett auktoriserat elföretag som kan hjälpa alla – stora som små, och det med allt från elservice, felsökningar, nybyggnation och mycket mer. Svenska Eljouren är din trygga elpartner helt enkelt.

Trött på att vänta på en elektriker i Örebro? Kontakta Svenska Eljouren!

Hitta elektriker i din stad