Elektriker Sollentuna

Elektriker Sollentuna: alltid en lokal elektriker nära dig

Du som söker elektriker i Sollentuna har kommit rätt. Offert direkt på telefon och tid samma vecka är något som vi på Svenska Eljouren erbjuder. Våra elektriker anpassar sig nämligen efter dina önskemål och din kalender och inte tvärtom.

Testa en modern elektriker i Sollentuna som är enkel att boka! Gör som över 30 000 kunder i Sverige och anlita oss!

Välkommen med din bokning!

 • Sveriges enklaste bokning!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Offert direkt på telefon & fast pris.
 • Lokala behöriga elektriker i din stad.

Boka lokal elektriker i Sollentuna

Vi erbjuder något så unikt som tillgängliga elektriker. Hos oss får du snabb hjälp av behörig elektriker i Sollentuna som tar hand om såväl småfix i hemmet som stora elinstallationer. Ring oss idag så löser vi allt från att byta ett jordat eluttag och få upp belysning till att montera laddbox till elbilen.

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Behöver du en elektriker i Sollentuna snabbt?

Vårt löfte är lyhörd personlig service. Vår specialitet: tillgängliga elektriker i Sollentuna som på kort varsel hjälper dig med elinstallationer i centrala Sollentuna, Helenelund, Fågelsången, Bagarby, Edsberg, Kvarnskogen, Nytorp och vidare. Service för oss är nämligen att kunna erbjuda tillgängliga fackmän till bra priser utan irriterande väntan.

 • Vi gör jobbet till priset vi kommit överens om
 • Vi gör jobbet på tider som passar dig
 • Rotavdraget: våra elektriker i Sollentuna fixar pappersarbetet
 • Behöriga elektriker i Sollentuna: 100%

Lyhörda elektriker i Sollentuna

Vi gillar nöjda kunder. Räkna därför med besöka av en elektriker i Sollentuna inom ett par dagar eller när det passar dig. Vår bakgrund som eljour gav oss insikter som ledde till ett starkt erbjudande till dig: snabb service och tillgängliga tider även för planerade elarbeten.

Behöriga elektriker = behöriga elinstallationer

Svenska Eljouren är ett certifierat elföretag, auktoriserat genom Elsäkerhetsverket. Vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig i Sollentuna! Innan du bokar: tänk på att en behörig elektriker är viktigt för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det.

Söker du elfirma i närheten av Sollentuna?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Sollentuna och i de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Bromma, Solna, Danderyd, Södermalm, Lidingö, Täby, Sundbyberg, Märsta och Stockholm.

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. 

Snabbt på plats

Våra jourelek­trik­er strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid till­gäng­li­ga elek­trik­er: från små­fix i hem­met till sto­ra elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket webb
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

 • Sveriges enklaste bokning!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Offert direkt på telefon & fast pris.
 • Lokala behöriga elektriker i din stad.

Vart hittar du våra elektriker i norra Stockholm?

Våra elek­trik­er job­bar i hela stor Stock­holm och vi är alltid till­gäng­li­ga. Så behöver du en elek­trik­er i Stock­holm? Tve­ka inte att kon­tak­ta oss.

Hittar du inte din stad?

Här finns våra elektriker

Hitta elektriker i din stad

När du behöver en elektriker i Sollentuna finns vi här

Dina planer ska inte behöva stanna upp för att du väntar på en elektriker. Om du planerar ett bygge eller vill renovera hemma vill du göra det när det passar dig. Därför ser vi till att kunna erbjuda elektriker i Sollentuna som kommer när du behöver hjälp utan att du behöver vänta.

En elektriker i Sollentuna med tid samma vecka!

För planerade eljobb har vår elfirma i en tid åt dig inom en vecka. Vid akuta elfel finns vår eljour som idag är Sveriges största eljour. Den är alltid öppen dygnet runt och om du kontaktar oss där är vi på plats inom en timme. Alla våra arbeten utförs alltid med hög kvalitet och säkerhet. Korta deadlines är något vi är vana vid och duktiga på, vi låter aldrig det faktum att vi är snabba påverka vår prestation.

Vill du ha snabb hjälp av en elektriker i Sollentuna, ring oss och så bokar in en tid.

Auktoriserad elfirma med elektriker i Sollentuna

För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig nöjd och trygg. Alla våra installationer utförs alltid med säkerheten i fokus. Vi använder oss alltid enbart av auktoriserade elektriker. Våra elektriker i Sollentuna utför alla uppgifter som förekommer på marknaden. Allt från nybyggnationer, felsökningar, och servicejobb till renoveringar och kompletta elinstallationer. Vill du ordna med belysning ute och inne så ordnar vi det. Vad du än har planerat så finns vi där för dig.

Med oss kan du alltid känna dig trygg i att våra elektriker i Sollentuna utför snabba, säkra och prisvärda elinstallationer.

Vill du prata med oss om dina behov, ställa frågor eller se vad vi kan erbjuda dig eller ditt företag? Kontakta elektriker i Sollentuna för bra service och säkert utförda eljobb.

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.

Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!

Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer