Elektriker Bromma

Elektriker i Bromma: alltid en lokal elektriker nära dig

Svenska Eljourens elektriker i Bromma anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Enkelt att boka. offert direkt i telefon och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Testa en modern elektriker i Bromma som är enkel att boka! Gör som över 30 000 kunder i Sverige och anlita oss!

 • Sveriges enklaste bokning!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Offert direkt på telefon & fast pris.
 • Lokala behöriga elektriker i din stad.

Boka lokal elektriker i Bromma

Vi täcker hela Västerort och Bromma och gör allt från att elsäkra din bostad till att förverkliga det smarta hemmet! Behöver du få upp belysning inne eller ute så fixar vi det. Vi installerar spishällen i köket och laddboxen till bilen och byter självklart din elcentral. Och det bästa: vi har alltid en tid inom kort för en bokad elinstallation i Bromma.

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Elektriker i Bromma utan väntetid

Vår specialitet är elektriker i Bromma som är redo att utföra jobb på kort varsel utan att tumma på kvaliteten på jobben vi utför. Service för oss är att kunna erbjuda dig tillgängliga fackmän till bra priser utan lång väntan. Vi utför elarbeten i hela Bromma, från Abrahamsberg, Blackeberg, Norra Ängby, Riskby, Bällsta, Smedslätten, Nockeby, Äppelviken och vidare.

 • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Bromma
 • Alltid säkra eljobb med behöriga elektriker
 • Vi gör jobbet på tider som passar dig
 • Vi gör jobbet till priset vi kommit överens om
 • Spara pengar: rotavdrag hos våra elektriker i Bromma

Elfirma i Bromma med tid samma vecka

Ring oss så åtgärdar vi din elinstallation. Räkna med besök av en elektriker i Bromma inom ett par dagar eller när det passar dig. Med bakgrund som eljour har vi utvecklat ett starkt erbjudande om snabb service och tillgängliga tider även för planerade elarbeten.

Säkerhet först: alltid behöriga elektriker

Säkerhet vår grundsten och som certifierat elföretag är vi auktoriserade genom Elsäkerhetsverket. Att du anlitar en behörig elektriker är dessutom inte bara viktigt för din säkerhet – utan även för att försäkringsbolagen kräver det.

Söker du elektriker i närheten av Bromma?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Bromma och i de flesta stadsdelar och orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Södermalm, Solna, Danderyd, Lidingö, Täby, Sundbyberg, Sollentuna, Märsta och Stockholm.

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. 

Snabbt på plats

Våra jourelek­trik­er strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid till­gäng­li­ga elek­trik­er: från små­fix i hem­met till sto­ra elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket webb
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

 • Sveriges enklaste bokning!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Offert direkt på telefon & fast pris.
 • Lokala behöriga elektriker i din stad.

Hitta elektriker i din stad

Svenska Eljouren Bromma – När du behöver en bra elektriker

Du som behöver en elektriker i Bromma ska alltid känna dig trygg med ditt val. Vi på Svenska Eljouren ser därför alltid till att ge dig en uppskattning på vad slutpriset kommer att bli innan vi sätter igång. Du ska inte behöva vara orolig för priset, utan veta från början vad det kommer att gå på.

Välj en behörig elektriker när du behöver hjälp i Bromma

Alla våra elektriker i Bromma är certifierade och utbildade enligt dagens alla krav och jobbar alltid enligt våra egna kvalitetskrav som är högt ställd. Detta är dessutom vi kontrollerar löpande, så du ska få ett förstklassigt jobb – varje gång.

Våra elektriker är auktoriserade genom elsäkerhetsverket och vi har en försäkring via Trygg-Hansa vilket ytterligare förstärker din trygghet. Med oss får du ett professionellt jobb utfört, snabbt och dessutom till det pris vi kommit överens om.

Letar du efter en elektriker i Bromma? Tveka inte, kontakta Svenska Eljouren idag.

När du söker en elektriker i Bromma snabbt

Letar du efter en elektriker i Bromma akut? Då är vi det perfekta valet för dig. Vi jobbade tidigare enbart som en eljour och vet hur det är att jobba med snabba puckar. Kort varsel är vardagsmat för oss! Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker i månader.

En elektriker i Bromma med tid samma vecka!

Våra elektriker i Bromma har alltid öppningar i sina scheman. Det är medvetet så att vi ska kunna hjälpa dig som har ett akut problem. Vi kan allt som oftast komma inom 24 timmar och löser dina elfel.

Snabbheten gör dock inte att kvalitén blir lidande. Vi är ett professionellt och auktoriserat elföretag som jobbar med i stort sett alla på marknaden förekommande eljobb.

Ingen lust att vänta på en elektriker i Bromma? Kontakta Svenska Eljouren!

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.

Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!

Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer