Göteborg – Elektriker

Elektriker Goteborg

Elektriker Göteborg: alltid en lokal elektriker nära dig

Svenska Eljourens elektriker i Göteborg anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Gratis offert och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Boka lokal elektriker i Göteborg

Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker i Göteborg. Vi har alltid en tid för dig oavsett om det är akut eller handlar om en planerad elinstallation. Vi täcker hela Göteborgsområdet och fixar allt från att elsäkra villan eller lägenheten till att förverkliga det smarta hemmet! Från felsökning vid strömavbrott till att byta elcentral, få upp belysning inne och ute samt installera spishäll i köket och laddbox till bilen.

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Läs mer

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Elektriker i Göteborg med lediga tider samma vecka

Vårt löfte är lyhörd personlig service: du som söker elektriker i Göteborg ska snabbt kunna få elinstallationer utförda med kvalitet till bra priser utförda av behöriga fackmän.

  • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Göteborg
  • Auktoriserade elektriker i Göteborg för trygga elarbeten
  • Inbokad tid som passar dig
  • Ett proffsigt jobb till det pris vi kommit överens om
  • Rotavdrag är möjligt när du anlitar våra elektriker i Göteborg

Vår specialitet är att erbjuda elektriker i Göteborg som är redo att utföra jobb på kort varsel. Vi ser nämligen till att alltid att ha öppningar i våra elektrikers scheman för att kunna lägga in jobb snabbt i centrum, Västra Frölunda, Mölndal, Majorna, Torslanda, övriga Hisingen och Partille med mera. Varför? För det är så våra kunder i Göteborg vill ha det.

Besök av elektriker i Göteborg redan samma vecka

Vi startade som en eljour och har byggt upp en stor kunskap kring hur vi effektivt hanterar och planerar elinstallationer av hög kvalitet. Denna service har vi även applicerat på planerade uppdrag för att alltid kunna erbjuda dig elektriker i Göteborg snabbt; oftast inom ett par dagar.

Auktoriserade genom Elsäkerhetsverket

Vi är ett certifierat elföretag som är auktoriserat genom Elsäkerhetsverket, med stor erfarenhet av alla typer av eltjänster. En certifierad elektriker är viktig för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det. Vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig i Göteborgsområdet. Våra installatörer är kunniga, pålitliga och håller sig uppdaterade inom allt som rör elinstallation.

Söker du elektriker i närheten av Göteborg?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Mölndal, Landskrona, Falkenberg , Halmstad, Kungälv, Tjörn, Borås, Båstad, Götene eller Skövde.

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp.  

Snabbt på plats

Våra jourelektriker strävar efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid tillgängliga elektriker: från småfix i hemmet till stora elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkesskickliga elektriker löser din utmaning med säkra lösningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket webb
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Våra elektriker i Göteborg är ett tryggt val 

Med oss får du lokala elektriker från Göteborg med korrekt utbildning som jobbar enligt Svenska Eljourens högt ställda kvalitetskontroll.

Med oss på Svenska Eljouren får du elektriker som snabbt är på plats och utför jobben på rätt sätt. Vi är auktoriserade genom elsäkerhetsverket och våra elektriker är självklart försäkrade.

Våra elektriker i Göteborg kan hjälpa till med alla typer av elarbeten. Allt från det lilla servicearbetet till större och mer komplexa arbeten. Så oavsett om du behöver felsöka ett elproblem, elsäkra din villa eller hjälp med andra typer av eljobb så är Svenska Eljouren i Göteborg det snabba & trygga valet.

Vart hittar du våra elektriker i Göteborgsområdet?

Våra elektriker jobbar i hela Västra Götaland och vi är alltid tillgängliga inom Göteborgsområdet. Så behöver du en elektriker i Västra Götaland? tveka inte att kontakta oss.

Hittar du inte din stad?

Hitta elektriker i din stad

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet


Behorig elektriker Goteborg

Behöver du en behörig elektriker i Göteborg?

Här reder vi ut hur du säkrar att en elektriker är behörig. Varför då? Jo, en certifierad elektriker är viktig för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det.

Läs mer

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.


Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.


Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.


Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.


Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma?

Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!


Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

JFB loser ut

Jordfelsbrytaren löser ut? Vad gör jag?

Varför utlöses jordfelsbrytaren – och vad ska jag göra? Detta är en fråga vi ofta får från våra kunder.


Det kan handla om en tillfällig störning men kan också röra sig om ett bestående elfel som orsakar att jordfelsbrytaren löser ut. Här delar vi med oss av insikter och råd men glöm inte: är läget allvarligt ringer du Svenska Eljouren så skickar vi en jourelektriker akut. Oavsett tid på dygnet!

Läs mer

Elektriker Göteborg - Vi har lediga tider samma vecka så du slipper vänta!

Vi jobbar snabbt på Svenska Eljouren. Vi ser till att alltid att ha öppningar i våra elektrikers scheman för att kunna lägga in jobb snabbt. Varför? - För det är så våra kunder vill ha det.

Vem vill egentligen vänta i flera månader på att en elektriker ska komma? Ingen, om du frågor oss. Därför har vi elektriker i Göteborg redo att utföra jobb redan idag.

Vi startade som ett eljoursföretag och har genom detta byggt upp en stor kunskap kring hur man hanterar snabba elinstallation av hög kvalitet. Detta har vi nu fört över på vanlig elektrikerverksamhet och kan genom detta erbjuda dig elektriker i Göteborg snabbt; oftast inom ett par dagar.

Vi är snabba utan att tumma på kvalitén. Vi är ett certifierat och auktoriserat elföretag som utför elarbeten med hög kvalitet och vi har stor erfarenhet av alla typer av eltjänster.