Elektriker Goteborg

Elektriker Göteborg: alltid en lokal elektriker nära dig

Våra elektriker i Göteborg anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Med oss är det enkelt att boka en elektriker, alltid gratis offert, fasta priser och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Testa en modern elektriker i Göteborg som är enkelt att boka och som sätter dig som kund i fokus.

 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad

Boka lokal elektriker i Göteborg

Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker i Göteborg. Vi har alltid en tid för dig oavsett om det är akut eller handlar om en planerad elinstallation. Vi täcker hela Göteborgsområdet och fixar allt från att elsäkra villan eller lägenheten till att förverkliga det smarta hemmet! Från felsökning vid strömavbrott till att byta elcentral, få upp belysning inne och ute samt installera spishäll i köket och laddbox till bilen.

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Läs mer

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Läs mer

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Se resurs 1

Enkel betalning med Resurs

Vi erb­jud­er våra kun­der smidi­ga betal­ningsalter­na­tiv. Du som kund väl­jer om du vill beta­la med:

 • Direk­t­be­tal­ning: Beta­la direkt från ditt bankkon­to med Trustly
 • Fak­tu­ra: Upp till 60 dagars betalning
 • Del­be­tal­ning: Upp till 12 månader


Oavsett vilket alter­na­tiv du väl­jer, är det alltid rän­te­fritt hos Svenska Eljouren.

Välkom­men till Svenska Eljouren!

Personlig bokning av elektriker!

Med vårt team av uppdragssamordnare får du alltid personlig hjälp när du behöver boka en elektriker i Göteborg. Ringer du oss så svarar vi alltid och du får en bokad tid, prisuppgift samt en bokningsbekräftelse på sms. Testa en smidig bokning av elektriker!

Samuel A

Uppdragssamordnare
Jag hjälper dig att boka en elektriker oavsett om det är ett planerat arbete eller en akut jour.
Samuel A

Elektriker i Göteborg med lediga tider samma vecka

Vårt löfte är lyhörd personlig service: du som söker elektriker i Göteborg ska snabbt kunna få elinstallationer utförda med kvalitet till bra priser utförda av behöriga fackmän.

 • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Göteborg
 • Auktoriserade elektriker i Göteborg för trygga elarbeten
 • Inbokad tid som passar dig
 • Ett proffsigt jobb till det pris vi kommit överens om
 • Rotavdrag är möjligt när du anlitar våra elektriker i Göteborg

Vår specialitet är att erbjuda elektriker i Göteborg som är redo att utföra jobb på kort varsel. Vi ser nämligen till att alltid att ha öppningar i våra elektrikers scheman för att kunna lägga in jobb snabbt i centrum, Västra Frölunda, Mölndal, Majorna, Torslanda, övriga Hisingen och Partille med mera. Varför? För det är så våra kunder i Göteborg vill ha det.

Besök av en lokal elfirma i Göteborg redan samma vecka

Vi startade som en eljour och har byggt upp en stor kunskap kring hur vi effektivt hanterar och planerar elinstallationer av hög kvalitet. Denna service har vi även applicerat på planerade uppdrag för att alltid kunna erbjuda dig elektriker i Göteborg snabbt; oftast inom ett par dagar.

Auktoriserade genom Elsäkerhetsverket

Vi är ett certifierat elföretag som är auktoriserat genom Elsäkerhetsverket, med stor erfarenhet av alla typer av eltjänster. En certifierad elektriker är viktig för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det. Vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig i Göteborgsområdet. Våra installatörer är kunniga, pålitliga och håller sig uppdaterade inom allt som rör elinstallation.

Elektriker Göteborg pris – Vad kostar en elektriker?

Att anlita en elektriker kan kännas kostsamt, men det behöver inte alltid vara fallet. Priserna för en elektriker i Göteborg kan variera beroende på omfattningen av arbetet och vilken firma du väljer. Med oss får du alltid fast pris, ett prisförslag direkt i telefon eller via mail samt en bekräftelse på din bokning.

Detta gör att du kan känna dig trygg med att du vet vad elektrikern kommer att kosta. Tänk också på att det kan vara värt att betala lite extra för att få en professionell och kvalitativt utförd installation.

Söker du elektriker i närheten av Göteborg?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Mölndal, Landskrona, Falkenberg , Halmstad, Kungälv, Tjörn, Borås, Båstad, Götene eller Skövde.

Våra elektriker jobbar i hela Göteborg!

Våra elektriker utför varje år tusentals elinstallationer i Göteborg och dess närområde. Vi kan Göteborg! Så testa Sveriges mest rekommenderade elektriker idag och upplev skillnaden.

Svenska Eljouren - Göteborg

Elektriker som hjälper dig med allt inom elinstallation.

010-288 12 40

kontakt@svenskaeljouren.se

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. 

Snabbt på plats

Våra jourelek­trik­er strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid till­gäng­li­ga elek­trik­er: från små­fix i hem­met till sto­ra elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket
Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP AV ELJOUREN

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan, alltid inom 24h!

Max 10mb per bild
 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad

Våra elektriker i Göteborg är ett tryggt val  av elfirma

Med oss får du lokala elektriker från Göteborg med korrekt utbildning som jobbar enligt Svenska Eljourens högt ställda kvalitetskontroll.

En elektriker med över 30 000 nöjda kunder!

Med oss på Svenska Eljouren får du elektriker som snabbt är på plats och utför jobben på rätt sätt. Vi är auktoriserade genom elsäkerhetsverket och våra elektriker är självklart försäkrade.

Våra elektriker i Göteborg kan hjälpa till med alla typer av elarbeten. Allt från det lilla servicearbetet till större och mer komplexa arbeten. Så oavsett om du behöver felsöka ett elproblem, elsäkra din villa eller hjälp med andra typer av eljobb så är Svenska Eljouren i Göteborg det snabba & trygga valet.

Hitta elektriker i din stad

Vanliga frågor från våra kunder i Göteborg

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får från våra kunder som vill boka en elektriker i Göteborg.

Varför ska man välja Svenska Eljouren?

Bra fråga! Vi har sedan starten 2020 hjälpt över 40 000 kunder med sina installationer. Med denna erfarenhet har vi byggt upp ett stort kunnande, förbättrat våra rutiner och processer löpande och såklart också lärt oss av våra misstag.

Detta gör att vi nu 2024 självsäkert kan säga att vi är ett riktigt bra val när du behöver en elektriker. Det är enkelt att boka en elektriker via oss, det är tryggt att vara kund hos oss och våra elektriker är riktigt bra på det vi gör.

Vår verksamhet har också utvecklats mycket sedan starten. 2020 när vi drog igång var vi enbart en jourverksamhet och idag 2024 är jourdelen endast ca: 20% av vår verksamhet och vi utför idag hundratals elinstallation i Göteborg varje vecka. 

De vanligaste uppdragen vi har idag är vanliga serviceuppdrag hemma hos privatpersoner.

Hur går jag tillväga för att boka en elektriker i Göteborg?

Alltid personligt bemötande vid bokning:

Vi har ett dedikerat team av uppdragssamordnare som alltid är redo att bistå dig med din bokning av en elektriker i Göteborg. När du ringer till oss kan du förvänta dig att vi svarar varje gång. Vi hjälper dig att boka en tid, ger dig en prisuppgift och följer upp med en bekräftelse av din bokning via sms. Prova på en enkel och effektiv process att boka elektriker!

Bekräftelse via sms – varje gång:

Efter att du har bokat en elektriker hos oss, kommer vi alltid att skicka ut en sms-bekräftelse på din bokning. Inom denna bekräftelse kan du granska uppdragsinformationen, ladda upp eventuella bilder och få en översikt över vad som kommer att utföras. Vi strävar efter att göra hela processen så smidig och enkel som möjligt för dig som kund!

Endast auktoriserade elektriker:

Vi är anslutna till Elsäkerhetsverket och alla våra elektriker i Göteborg är behöriga. Du kan alltid känna dig trygg med att vi endast skickar auktoriserade och kompetenta elektriker för att ta hand om dina elinstallationer.

Kort sagt, hos oss är du i goda och trygga händer. Boka din elektriker redan idag!

Använd behöriga elektriker i Göteborg!

Det är av yttersta vikt att du väljer en auktoriserad elektriker när du behöver elinstallationer utförda. Varför är det så viktigt? Genom att anlita en auktoriserad elfirma kan du minimera risken för vanliga fel och brister vid installationer. Dessutom kan du känna dig trygg i vetskapen att du inte stöder oseriösa aktörer inom branschen.

För att vara säker på att du anlitar en auktoriserad elektriker kan du söka efter firmanamn eller organisationsnummer hos Elsäkerhetsverket. Där kan du kontrollera om de har den auktorisation som krävs. Auktorisationen visar att de uppfyller både utbildningskrav och praktiska erfarenhetskrav.

När du bokar en elektriker via oss på Svenska Eljouren kan du vara helt lugn, alla våra elektriker är auktoriserade och har de behörigheter som krävs.

Så, nästa gång du behöver en elektriker, tänk på att kontrollera auktorisationen. Du kan enkelt göra detta genom att besöka Elsäkerhetsverkets hemsida. Det tar bara ett par minuter men ger dig stor trygghet i ditt val av elektriker.

Kom ihåg, din säkerhet är viktig för oss!

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Behorig elektriker Goteborg

Behöver du en behörig elektriker i Göteborg?

Här reder vi ut hur du säkrar att en elektriker är behörig. Varför då?

Jo, en certifierad elektriker är viktig för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det.

Läs mer

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

Koppla lampa: 5 steg till att koppla in en taklampa

Senast  uppdaterad: 15 april 2024

Att koppla lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr. Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. 

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Elektriker som går hem i Göteborg

Vi är stolta över att kunna konstatera att våra ambitioner kring att erbjuda snabb och lyhörd personlig service gått hem hos göteborgarna. Som den mest snabbväxande elfirman har våra elektriker sedan starten år 2020 hjälpt över 8000 kunder i Göteborgsområdet. Och antal kunder växer varje vecka! Dels erbjuder vi eljour dygnet runt, året om, men även uppskattade och trygga elinstallationer utan lång väntan.

Nöjda kunder är vår måttstock

Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd med jobbet våra elektriker gör och att du tycker att vi är enkla att ha att göra med. Vi vill alltid leva upp till vårt löfte om att se till att elen fungerar – dygnet runt, året om och utan dröjsmål. Även i detta fallet är vi tacksamma för att vi har nöjda kunder i Göteborg, något som femstjärniga omdömen på Trustpilot vittnar om. I onlinerecensioner får Svenska Eljouren beröm för att vara allt från ”proffsig kundmottagare på telefon” till ”räddare i nöden”. Särskilt glada är vi över att höra hur smidigt göteborgarna tycker det är att anlita oss och att vi ”erbjuder snabb hjälp när elen försvann”.

Elektriker i Göteborg som hjälper dig spara el!

Våra behöriga elektriker i Göteborg hjälper dig med allt inom el, exempelvis fixa dimmer, få upp belysning, byta jordat eluttag, fixa spabadet och montera laddbox. I en tid då de allra flesta drabbas av höga elpriser och behov av att se över sin elförbrukning hjälper vi även hushåll att spara el! Detta genom allt från rådgivning till installationer av energieffektiva lösningar, inte minst inom området smarta hem.

 • Smarta lösningar för att övervaka och styra uppvärmning, belysning etc
 • Laddbox för elbilar
 • Hjälper dig få koll på din elförbrukning och utifrån det åtgärder som minskar energiåtgången
 • Installation av nya vitvaror (som står för en stor andel av energiförbrukningen, inte minst om de är äldre)

Utöver installationer har vi ofta goda råd att ge. Om du ska byta till ny spis, kyl och frys är det samtidigt lämpligt att titta närmare på energimärkning. De mest energieffektiva produkterna kan exempelvis hjälpa dig dra ner ännu mer på energikostnaderna. Kontakta Svenska Eljouren i Göteborg om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig spara el.

Sveriges & Göteborgs enklaste elektriker att boka

Vårt vinnande koncept är att vi, utöver att vara behöriga och skickliga fackmän, alltid har tillgängliga elektriker i Göteborg. Något som är helt unikt i vår bransch. God service och tillgänglighet är vårt DNA och utöver eljour erbjuder vi dig bokade elarbeten samma vecka. 

Vi är alltid lätta att nå: telefontjänst dygnet runt, året runt – och du bokar in oss på någon minut.

Elektriker Göteborg - Vi har lediga tider samma vecka så du slipper vänta!

Vi jobbar snabbt på Svenska Eljouren. Vi ser till att alltid att ha öppningar i våra elektrikers scheman för att kunna lägga in jobb snabbt. Varför? - För det är så våra kunder vill ha det.

Vem vill egentligen vänta i flera månader på att en elektriker ska komma? Ingen, om du frågor oss. Därför har vi elektriker i Göteborg redo att utföra jobb redan idag.

En lokal elektriker som har koll på Göteborg

Vi startade som ett eljoursföretag och har genom detta byggt upp en stor kunskap kring hur man hanterar snabba elinstallation av hög kvalitet. Detta har vi nu fört över på vanlig elektrikerverksamhet och kan genom detta erbjuda dig elektriker i Göteborg snabbt; oftast inom ett par dagar.

Vi är snabba utan att tumma på kvalitén. Vi är ett certifierat och auktoriserat elföretag som utför elarbeten med hög kvalitet och vi har stor erfarenhet av alla typer av eltjänster.