Jönköping – Elektriker

Elektriker i Jönköping: alltid en lokal elektriker nära dig

Svenska Eljourens elektriker i Jönköping anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Gratis offert och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Elektriker Jonkoping

Boka lokal elektriker i Jönköping

Behöver du hjälp av en elektriker med en planerad elinstallation i Jönköping ska du inte behöva vänta. Vi har alltid en tid för dig! Vi täcker hela Jönköping med omnejd och gör allt från att elsäkra din bostad till att förverkliga det smarta hemmet. Behöver du byta elcentral, få upp belysning inne och ute, hjälp att felsöka vid strömavbrott, installera ugn och spishäll i köket eller fixa laddbox till bilen? Ring oss!

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet
Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

Behöver du en elektriker i Jönköping snabbt?

Då har du kommit rätt! Vår specialitet är att erbjuda behöriga elektriker i Jönköping som på kort varsel kan utföra önskad elinstallation i centrum, Väster, Bymarken, Stadsparken, Öster, Rosenlund, Söder, Ekhagen, Liljeholmen, Bymarken och vidare. Vi ser till att alltid att ha öppningar i våra elektrikers scheman för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Varför? För det är så våra kunder i Jönköping vill ha det.

  • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Jönköping
  • Alltid trygga eljobb tack vare auktoriserade elektriker
  • Bokad tid som passar dig
  • Noggrant utfört jobb till det pris vi kommit överens om
  • Rotavdrag när du anlitar våra elektriker i Jönköping

Elektriker i Jönköping samma vecka

Ring oss och du får oftast en bokad tid inom ett par dagar. Hur kan vi erbjuda elektriker i Jönköping utan att du behöver vänta länge? Skälet är att vi startade som en eljour och utifrån det utvecklade ett erbjudande till att även omfatta generösa tider för planerade elarbeten av hög kvalitet.

Behörig elektriker och fackman

Trygghet är vår grundsten och vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig i Jönköping. Svenska Eljouren är ett certifierat elföretag, auktoriserat genom Elsäkerhetsverket. Glöm aldrig att en behörig elektriker är viktig för din säkerhet – men även för att försäkringsbolagen kräver det.

Söker du elektriker i närheten av Jönköping?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Jönköping och på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Växjö, Ljungby, Gislaved, Värnamo och Linköping.

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp.  

Snabbt på plats

Våra jourelektriker strävar efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid tillgängliga elektriker: från småfix i hemmet till stora elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkesskickliga elektriker löser din utmaning med säkra lösningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Vart finns våra elektriker i Småland?

Våra elektriker jobbar över större delen av Småland och vår eljour är alltid tillgänglig.

Hittar du inte din stad?

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

Schysst Eljour

Schysst eljour lanseras av Svenska Eljouren

För att tydliggöra sina ambitioner lanserar nu Sveriges största eljoursföretag konceptet Schysst eljour.

En programförklaring där företagets kvalitetspunkter och kundlöften ges ett prioriterat fokus och som alla inom företaget både skriver under på samt arbetar efter.

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.


Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.


Här går vi igenom vad lagen säger.

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.


Olika färger på kablar, beslag och sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma?Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!


Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

JFB loser ut

Jordfelsbrytaren löser ut? Vad gör jag?

Varför utlöses jordfelsbrytaren – och vad ska jag göra? Detta är en fråga vi ofta får från våra kunder.


Det kan handla om en tillfällig störning men kan också röra sig om ett bestående elfel som orsakar att jordfelsbrytaren löser ut. Här delar vi med oss av insikter och råd men glöm inte: är läget allvarligt ringer du Svenska Eljouren så skickar vi en jourelektriker akut. Oavsett tid på dygnet!

Stromlost

Felsökning när delar av huset är utan ström

En riktigt oönskad och stressande situation är när delar av huset eller lägenheten är utan ström. När jordfelsbrytaren löser ut elva minuter in i diskmaskinens program eller köket plötsligt är strömlöst men elen fungerar i alla andra rum.


Här kommer tips från våra behöriga elektriker på felsökning du kan göra innan du ringer behörig elektriker för hjälp.

Behöver du en elektriker i Jönköping snabbt?

Då är det oss du ska kontakta. Vi var förut enbart ett jourföretag och är därför vana vid extremt snabba puckar. Elproblem som behöver lösas nu! Svenska Eljouren har lång erfarenhet av att jobba med korta deadlines och du ska inte behöva vänta på en elektriker i månader.

Om du behöver en elektriker i Jönköping nu så kan vi se till att det är just vad du får. Oftast kan vi se till att du får hjälp inom 24 timmar. Våra elektriker har alltid luckor i sina scheman just för att kunna hjälpa till snabbt.

Kvalitén på jobbet blir aldrig lidande även om våra elektriker i Jönköping är snabba. Vi är professionella och auktoriserade som elföretag och utför de allra flesta typer av eljobb som nybyggnationer, löpande service, felsökningar och mycket annat.

Kontakta Svenska Eljouren om du inte orkar vänta på en elektriker i Jönköping!

Svenska Eljouren Jönköping – När du vill ha ett tryggt val

Vi lämnar alltid en prisuppskattning innan våra elektriker sätter igång med jobbet du behöver. Du vet alltid vad det kommer att kosta och slipper därför otrevliga överraskningar.

Alla våra elektriker i Jönköping har rätt utbildning. De är också certifierade och dessutom auktoriserade genom elsäkerhetsverket. Men vi på Svenska Eljouren nöjer oss inte med det. Vi har dessutom egna kvalitetskrav och interna kontroller som ger dig ett professionellt utfört jobb – varje gång. För extra trygghet har vi en försäkring genom Trygg-Hansa.

Är det så att du behöver en elektriker i Jönköping? Välkommen att kontakta oss på Svenska Eljouren.