Elektriker Jonkoping

Elektriker i Jönköping: alltid en lokal elektriker nära dig

Våra elektriker i Jönköping anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Enkelt att boka, offert direkt på telefon och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Testa en modern elektriker i Jönköping som är enkel att boka! Gör som över 30 000 kunder i Sverige och anlita oss!

 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad

Boka lokal elektriker i Jönköping

Behöver du hjälp av en elektriker med en planerad elinstallation i Jönköping ska du inte behöva vänta. Vi har alltid en tid för dig! Vi täcker hela Jönköping med omnejd och gör allt från att elsäkra din bostad till att förverkliga det smarta hemmet. Behöver du byta elcentral, få upp belysning inne och ute, hjälp att felsöka vid strömavbrott, installera ugn och spishäll i köket eller fixa laddbox till bilen? Ring oss!

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Läs mer

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Läs mer

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Se resurs 1

Enkel betalning med Resurs

Vi erb­jud­er våra kun­der smidi­ga betal­ningsalter­na­tiv. Du som kund väl­jer om du vill beta­la med:

 • Direk­t­be­tal­ning: Beta­la direkt från ditt bankkon­to med Trustly
 • Fak­tu­ra: Upp till 60 dagars betalning
 • Del­be­tal­ning: Upp till 12 månader


Oavsett vilket alter­na­tiv du väl­jer, är det alltid rän­te­fritt hos Svenska Eljouren.

Välkom­men till Svenska Eljouren!

Personlig bokning av elektriker!

Med vårt team av uppdragssamordnare får du alltid personlig hjälp när du behöver boka en elektriker i Jönköping. Ringer du oss så svarar vi alltid och du får en bokad tid, prisuppgift samt en bokningsbekräftelse på sms. Testa en smidig bokning av elektriker!

Joel E

Uppdragssamordnare
Jag hjälper dig att boka en elektriker oavsett om det är ett planerat arbete eller en akut jour.
Joel E

Behöver du en elektriker i Jönköping snabbt?

Då har du kommit rätt! Vår specialitet är att erbjuda behöriga elektriker i Jönköping som på kort varsel kan utföra önskad elinstallation i centrum, Väster, Bymarken, Stadsparken, Öster, Rosenlund, Söder, Ekhagen, Liljeholmen, Bymarken och vidare. Vi ser till att alltid att ha öppningar i våra elektrikers scheman för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Varför? För det är så våra kunder i Jönköping vill ha det.

 • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Jönköping
 • Alltid trygga eljobb tack vare auktoriserade elektriker
 • Bokad tid som passar dig
 • Noggrant utfört jobb till det pris vi kommit överens om
 • Rotavdrag när du anlitar våra elektriker i Jönköping

Elektriker i Jönköping samma vecka

Ring oss och du får oftast en bokad tid inom ett par dagar. Hur kan vi erbjuda elektriker i Jönköping utan att du behöver vänta länge? Skälet är att vi startade som en eljour och utifrån det utvecklade ett erbjudande till att även omfatta generösa tider för planerade elarbeten av hög kvalitet.

Behörig elfirma i Jönköping

Trygghet är vår grundsten och vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig i Jönköping. Svenska Eljouren är ett certifierat elföretag, auktoriserat genom Elsäkerhetsverket. Glöm aldrig att en behörig elektriker är viktig för din säkerhet – men även för att försäkringsbolagen kräver det.

Söker du elektriker i närheten av Jönköping?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Jönköping och på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Växjö, Ljungby, Gislaved, Värnamo och Linköping.

Våra elektriker jobbar i hela Jönköping!

Våra elektriker utför varje år tusentals elinstallationer i Jönköping och dess närområde. Vi kan Jönköping! Så testa Sveriges mest rekommenderade elektriker idag och upplev skillnaden.

Svenska Eljouren - Jönköping

Elektriker som hjälper dig med allt inom elinstallation.

010-288 12 40

kontakt@svenskaeljouren.se

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. 

Snabbt på plats

Våra jourelek­trik­er strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid till­gäng­li­ga elek­trik­er: från små­fix i hem­met till sto­ra elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket
Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP AV ELJOUREN

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan, alltid inom 24h!

Max 10mb per bild
 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad

Hitta elektriker i din stad

Elektriker som tagit position i Jönköping

Vi är ödmjukt tacksamma för att våra ambitioner kring att erbjuda snabb och lyhörd personlig service gått hem hos jönköpingsborna. Som den mest snabbväxande elfirman har våra elektriker sedan starten år 2020 hjälpt över 1200 kunder i Jönköping med omnejd. Och antal kunder växer varje vecka! Dels erbjuder vi eljour dygnet runt, året om, men även uppskattade och trygga elinstallationer utan lång väntan.

Elektriker som är nöjda när du är nöjd

Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd med jobbet våra elektriker gör. Dessutom vill vi vara enkla att ha att göra med. Vi går till jobbet för att leva upp till vårt löfte om att se till att elen fungerar – dygnet runt, året om och utan dröjsmål. Även i detta fallet är vi tacksamma för att vi har nöjda kunder i Jönköping, något som femstjärniga omdömen på Trustpilot vittnar om. I onlinerecensioner får Svenska Eljouren beröm för att vara allt från ”proffsig kundmottagare på telefon” till ”räddare i nöden”. Särskilt glada är vi över att höra hur smidigt jönköpingsborna tycker det är att anlita oss och att vi ”erbjuder snabb hjälp när elen försvann”.

Våra elektriker hjälper dig att spara el

Våra behöriga elektriker i Jönköping hjälper dig med allt inom el, exempelvis fixa dimmer, få upp belysning, byta jordat eluttag, fixa spabadet och montera laddbox. I en tid då de allra flesta drabbas av höga elpriser och behov av att se över sin elförbrukning hjälper vi även hushåll att spara el! Detta genom allt från rådgivning till installationer av energieffektiva lösningar, inte minst inom området smarta hem.

 • Smarta lösningar för att övervaka och styra uppvärmning, belysning etc
 • Laddbox för elbilar
 • Hjälper dig få koll på din elförbrukning och utifrån det åtgärder som minskar energiåtgången
 • Installation av nya vitvaror (som står för en stor andel av energiförbrukningen, inte minst om de är äldre)

Utöver installationer har vi ofta goda råd att ge. Om du ska byta till ny spis, kyl och frys är det samtidigt lämpligt att titta närmare på energimärkning. De mest energieffektiva produkterna kan exempelvis hjälpa dig dra ner ännu mer på energikostnaderna. Kontakta Svenska Eljouren i Jönköping om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig spara el.

Sveriges enklaste elektriker att boka

Vårt vinnande koncept är att vi, utöver att vara behöriga och skickliga fackmän, alltid har tillgängliga elektriker i Jönköping. Något som är helt unikt i vår bransch. God service och tillgänglighet är vårt DNA och utöver eljour erbjuder vi dig bokade elarbeten samma vecka. 

Vi är alltid lätta att nå: telefontjänst dygnet runt, året runt – och du bokar in oss på någon minut.

Vanliga frågor från våra kunder i Jönköping

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får från våra kunder som vill boka en elektriker i Jönköping.

Använd behöriga elektriker i Jönköping!

Det är av yttersta vikt att du väljer en auktoriserad elektriker när du behöver elinstallationer utförda. Varför är det så viktigt? Genom att anlita en auktoriserad elfirma kan du minimera risken för vanliga fel och brister vid installationer. Dessutom kan du känna dig trygg i vetskapen att du inte stöder oseriösa aktörer inom branschen.

För att vara säker på att du anlitar en auktoriserad elektriker kan du söka efter firmanamn eller organisationsnummer hos Elsäkerhetsverket. Där kan du kontrollera om de har den auktorisation som krävs. Auktorisationen visar att de uppfyller både utbildningskrav och praktiska erfarenhetskrav.

När du bokar en elektriker via oss på Svenska Eljouren kan du vara helt lugn, alla våra elektriker är auktoriserade och har de behörigheter som krävs.

Så, nästa gång du behöver en elektriker, tänk på att kontrollera auktorisationen. Du kan enkelt göra detta genom att besöka Elsäkerhetsverkets hemsida. Det tar bara ett par minuter men ger dig stor trygghet i ditt val av elektriker.

Kom ihåg, din säkerhet är viktig för oss!

Varför ska man välja Svenska Eljouren?

Bra fråga! Vi har sedan starten 2020 hjälpt över 40 000 kunder med sina installationer. Med denna erfarenhet har vi byggt upp ett stort kunnande, förbättrat våra rutiner och processer löpande och såklart också lärt oss av våra misstag.

Detta gör att vi nu 2024 självsäkert kan säga att vi är ett riktigt bra val när du behöver en elektriker. Det är enkelt att boka en elektriker via oss, det är tryggt att vara kund hos oss och våra elektriker är riktigt bra på det vi gör.

Vår verksamhet har också utvecklats mycket sedan starten. 2020 när vi drog igång var vi enbart en jourverksamhet och idag 2024 är jourdelen endast ca: 20% av vår verksamhet och vi utför idag hundratals elinstallation i Jönköping varje vecka. 

De vanligaste uppdragen vi har idag är vanliga serviceuppdrag hemma hos privatpersoner.

Hur går jag tillväga för att boka en elektriker i Jönköping?

Alltid personligt bemötande vid bokning:

Vi har ett dedikerat team av uppdragssamordnare som alltid är redo att bistå dig med din bokning av en elektriker i Jönköping. När du ringer till oss kan du förvänta dig att vi svarar varje gång. Vi hjälper dig att boka en tid, ger dig en prisuppgift och följer upp med en bekräftelse av din bokning via sms. Prova på en enkel och effektiv process att boka elektriker!

Bekräftelse via sms – varje gång:

Efter att du har bokat en elektriker hos oss, kommer vi alltid att skicka ut en sms-bekräftelse på din bokning. Inom denna bekräftelse kan du granska uppdragsinformationen, ladda upp eventuella bilder och få en översikt över vad som kommer att utföras. Vi strävar efter att göra hela processen så smidig och enkel som möjligt för dig som kund!

Endast auktoriserade elektriker:

Vi är anslutna till Elsäkerhetsverket och alla våra elektriker i Jönköping är behöriga. Du kan alltid känna dig trygg med att vi endast skickar auktoriserade och kompetenta elektriker för att ta hand om dina elinstallationer.

Kort sagt, hos oss är du i goda och trygga händer. Boka din elektriker redan idag!

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

Koppla lampa: 5 steg till att koppla in en taklampa

Senast  uppdaterad: 15 april 2024

Att koppla lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr. Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. 

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!

Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

Behöver du en elektriker i Jönköping snabbt?

Då är det oss du ska kontakta. Vi var förut enbart ett jourföretag och är därför vana vid extremt snabba puckar. Elproblem som behöver lösas nu! Svenska Eljouren har lång erfarenhet av att jobba med korta deadlines och du ska inte behöva vänta på en elektriker i månader.

En elektriker i Jönköping med tid samma vecka!

Om du behöver en elektriker i Jönköping nu så kan vi se till att det är just vad du får. Oftast kan vi se till att du får hjälp inom 24 timmar. Våra elektriker har alltid luckor i sina scheman just för att kunna hjälpa till snabbt.

Kvalitén på jobbet blir aldrig lidande även om våra elektriker i Jönköping är snabba. Vi är professionella och auktoriserade som elföretag och utför de allra flesta typer av eljobb som nybyggnationer, löpande service, felsökningar och mycket annat.

Kontakta Svenska Eljouren om du inte orkar vänta på en elektriker i Jönköping!

Svenska Eljouren Jönköping – När du vill ha ett tryggt val

Vi lämnar alltid en prisuppskattning innan våra elektriker sätter igång med jobbet du behöver. Du vet alltid vad det kommer att kosta och slipper därför otrevliga överraskningar.

Välj en behörig elektriker när du behöver hjälp i Jönköping

Alla våra elektriker i Jönköping har rätt utbildning. De är också certifierade och dessutom auktoriserade genom elsäkerhetsverket. Men vi på Svenska Eljouren nöjer oss inte med det. Vi har dessutom egna kvalitetskrav och interna kontroller som ger dig ett professionellt utfört jobb – varje gång. För extra trygghet har vi en försäkring genom Trygg-Hansa.

Är det så att du behöver en elektriker i Jönköping? Välkommen att kontakta oss på Svenska Eljouren.