Elektriker Lidingo

Elektriker på Lidingö: alltid en lokal elektriker nära dig

Svenska Eljourens elektriker på Lidingö anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Offert direkt på telefon och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Testa en modern elektriker på Lidingö som är enkel att boka! Gör som över 30 000 kunder i Sverige och anlita oss!

 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad

Boka lokal elektriker på Lidingö

Vill du anlita en elektriker för uppdrag på Lidingö? Då ska du inte behöva vänta! Vi har alltid tid för dig oavsett om du behöver få upp belysning inne eller ute, installera laddbox till bilen, byta elcentral eller kanske installera vitvaror. Vi täcker hela Lidingö kommun där vi gör allt från att elsäkra din bostad till att förverkliga det smarta hemmet!

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Behöver du en elektriker på Lidingö snabbt?

Då är Svenska Eljouren helt rätt. Vår specialitet är nämligen elektriker som på kort varsel kan utföra elinstallationer i Lidingö Centrum, Torsvik, Baggeby, Larsberg, Brevik, Sticklinge udde samt Fjäderholmarna och Storholmen. Vårt löfte är lyhörd personlig service samt öppningar i våra elektrikers scheman för att snabbt kunna leverera eljobb av hög kvalitet.

 • Eljour dygnet runt med lokala elektriker på Lidingö
 • Alltid behöriga elektriker
 • Vi gör jobbet på tider som passar dig
 • Vi gör jobbet till priset vi kommit överens om
 • Ditt rotavdrag hanteras tryggt av våra elektriker på Lidingö

Bokad elektriker på Lidingö samma vecka

God service ger nöjda kunder. Räkna därför med besök av en elektriker på Lidingö inom ett par dagar eller när det passar dig. Vårt erbjudande om snabb service och tillgängliga tider för planerade elarbeten beror på vår bakgrund som eljour. Att behöva vänta länge på en elektriker finns inte i vår värld.

Certifierad elfirma ger behöriga elinstallationer

Vi är ett certifierat elföretag som är auktoriserat genom Elsäkerhetsverket. En behörig elektriker är viktig för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det. Vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig på Lidingö.

Söker du elektriker i närheten av Lidingö?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Lidingö och på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Danderyd, Vallentuna, Täby, Sollentuna, Märsta, Sundbyberg, Solna, Bromma och Stockholm.

Se resurs 1

Enkel betalning med Resurs

Vi erb­jud­er våra kun­der smidi­ga betal­ningsalter­na­tiv. Du som kund väl­jer om du vill beta­la med:

 • Direk­t­be­tal­ning: Beta­la direkt från ditt bankkon­to med Trustly
 • Fak­tu­ra: Upp till 60 dagars betalning
 • Del­be­tal­ning: Upp till 12 månader


Oavsett vilket alter­na­tiv du väl­jer, är det alltid rän­te­fritt hos Svenska Eljouren.

Välkom­men till Svenska Eljouren!

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. 

Snabbt på plats

Våra jourelek­trik­er strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid till­gäng­li­ga elek­trik­er: från små­fix i hem­met till sto­ra elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket
Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP AV ELJOUREN

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan, alltid inom 24h!

Max 10mb per bild
 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad

Svenska Eljouren Lidingö – När du vill ha ett tryggt val av elektriker

Du slipper obehagliga överraskningar med kostnader när du väljer oss. Vi lämnar alltid en preliminär prisuppgift innan våra elektriker på Lidingö startar jobbet.

En elektriker på Lidingö med tid samma vecka!

Utbildning och certifikat är en självklarhet som alla våra elektriker på Lidingö har. De jobbar också efter våra egna kvalitetskrav som är högt ställda och som kontrolleras internt. Välj oss så får du en elektriker på Lidingö som snabbt är på plats och som löser uppgiften på ett professionellt sätt. Till ett pris vi redan kommit överens om.

Alla våra elektriker på Lidingö är auktoriserade genom elsäkerhetsverket och vi som företag är försäkrade genom Trygg-Hansa.

Om du behöver en elektriker på Lidingö är du välkommen att kontakta oss på Svenska Eljouren.

Vart hittar du våra elektriker i Stockholm?

Våra elek­trik­er job­bar i hela stor Stock­holm och vi är alltid till­gäng­li­ga. Så behöver du en elek­trik­er i Stock­holm? Tve­ka inte att kon­tak­ta oss.

Hittar du inte din stad?

Här finns våra elektriker

Hitta elektriker i din stad

Akut hjälp, du behöver en elektriker på Lidingö nu

Då är vi din självklara partner. Vi jobbade förr enbart med eljour och vet hur viktigt det är med snabbhet och professionalitet. Du ska inte behöva vänta på en elektriker i evigheter!

Välj en behörig elektriker när du behöver hjälp på Lidingö

Som en lokal elfirma på Lidingö har alltid öppningar i sina scheman för att kunna lösa dina problem med kort varsel och snabba puckar är aldrig ett problem för oss. Vi kan oftast vara på plats inom 24 timmar och vid akuta problem snabbare än så.

Vi tummar aldrig på kvalitén trots vår snabbhet. Vi är ett auktoriserat elföretag som jobbar med reparationer, service, nybyggen och mer därtill.

Har du inte tid att vänta på en elektriker på Lidingö? Kontakta Svenska Eljouren så hjälper vi dig.

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

Koppla lampa: 5 steg till att koppla in en taklampa

Senast  uppdaterad: 15 april 2024

Att koppla lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr. Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. 

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!

Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer