Uppsala – Elektriker

Elektriker i Uppsala: alltid en lokal elektriker nära dig

Svenska Eljourens elektriker i Uppsala anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Gratis offert och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Elektriker Uppsala

Boka lokal elektriker i Uppsala

Behöver du hjälp av en elektriker i Uppsala för att elsäkra din bostad eller förverkliga det smarta hemmet? Då ska du inte behöva vänta. Svenska Eljourens elektriker täcker hela Uppsala med omnejd och har alltid en ledig tid för dig. Behöver du byta elcentral, få upp belysning inne eller ute, installera ugn och spishäll i köket eller fixa laddbox till bilen så ringer du oss. Vi löser det!

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddboxar 

Ladda bilen hemma!  

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

Elektriker i Uppsala utan väntetid

Vår specialitet är tillgängliga elektriker i Uppsala som på kort varsel kan hjälpa dig med planerade elinstallationer. Vi ser nämligen till att alltid att ha öppningar i våra elektrikers scheman för att kunna boka in uppdrag i Uppsala centrum, Norby, Luthagen, Lindbacken, Svartbäcken, Gamla Uppsala, Nåntuna, Sunnersta med mera. Varför? För det är så våra kunder i Uppsala vill ha det.

  • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Uppsala
  • Trygga eljobb med behöriga elektriker
  • Jobbet gjort på tider som passar dig
  • Elinstallationer till priset vi kommit överens om
  • Spara pengar: rotavdrag hos våra elektriker i Uppsala

Bokad elektriker i Uppsala samma vecka

Hos oss får du oftast en bokad tid för besök av en elektriker i Uppsala inom ett par dagar. Hur är det möjligt? Jo, vi startade som en eljour och har utifrån det utvecklat vårt erbjudande till att även omfatta tider för planerade elarbeten av hög kvalitet.

Säkerheten först: alltid behöriga elektriker

En auktoriserad elektriker är viktig för din säkerhet – men även för att försäkringsbolagen kräver det. Svenska Eljouren är ett certifierat elföretag, auktoriserat genom Elsäkerhetsverket. Säkerhet är vår grundsten och vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig i Uppsala.

Söker du elektriker i närheten av Uppsala?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Uppsala och på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Sundbyberg, Strängnäs, Knivsta, Enköping, Sollentuna, Sigtuna, och Västerås.

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp.  

Snabbt på plats

Våra jourelektriker strävar efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid tillgängliga elektriker: från småfix i hemmet till stora elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkesskickliga elektriker löser din utmaning med säkra lösningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Vart hittar du våra elektriker i Uppsalaområdet?

Våra elektriker jobbar i hela Uppland och vi är alltid tillgängliga inom Uppsalaområdet. Så behöver du en elektriker i Uppsala eller i någon närliggande ort? tveka inte att kontakta oss.

Hittar du inte din stad?

Söker du en elektriker i Uppsala med kort varsel?

Då är vi det självklara valet. Vi arbetade förut enbart med eljour och snabba puckar är något vi är mycket vana vid. Korta deadlines är inte ett problem för oss, och du slipper vänta i flera månader på en elektriker.

Du söker en elektriker i Uppsala nu, och vi kan hjälpa dig. Vi är allt som oftast på plats inom 24 timmar tack vare att våra elektriker i Uppsala alltid har luckor i sina scheman, just för att lösa krissituationer.

Nybyggnationer, elreparationer, löpande service eller felsökningar? Vi löser det mesta snabbt och professionellt. Vi är ett auktoriserat elföretag som inte tummar på kvalitén!

Trött på att vänta på elektriker i Uppsala? Kontakta Svenska Eljouren!

Eljouren Uppsala – Ditt trygga val av elektriker

Hos oss vet du alltid vad det kommer att kosta, innan våra elektriker i Uppsala startar med jobbet. Vi lämnar alltid en prisuppskattning så att du inte ska få en överraskning när fakturan kommer.

Våra elektriker i Uppsala är certifierade och självklart utbildade enligt dagens alla krav. Vi jobbar dessutom enligt våra egna högt ställda kvalitetskrav som kontrolleras internt. Med oss får du: en elektriker i Uppsala som snabbt är på plats, löser uppgiften professionellt och alltid till det pris vi kom överens om.

Vi är försäkrade via Trygg-Hansa och alla våra elektriker i Uppsala är auktoriserade genom elsäkerhetsverket så du kan alltid känna dig trygg med ditt val av elektriker om du väljer Svenska Eljouren.

Kontakta Svenska Eljouren om du behöver en elektriker i Uppsala.

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

Vadfardugorasjalvmedel

Detta får du göra själv med el

De allra flesta typer av elinstallationer ska utföras av ett auktoriserat elföretag. Men det finns faktiskt saker du får lov att göra på egen hand så länge du vet vad du gör.

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Elektriker Akut

Så vet du om du behöver en elektriker akut

Ibland behöver du få hjälp av en elektriker snabbt, men ibland behövs en elektriker akut. Vår guide hjälper dig med en första bedömning.

Stromlost

Felsökning när delar av huset är utan ström

En riktigt oönskad och stressande situation är när delar av huset eller lägenheten är utan ström. När jordfelsbrytaren löser ut elva minuter in i diskmaskinens program eller köket plötsligt är strömlöst men elen fungerar i alla andra rum. Här kommer tips från våra behöriga elektriker på felsökning du kan göra innan du ringer behörig elektriker för hjälp.

Ansvarig for elen

Det är du som är ansvarig för elen i ditt hem

Du är ansvarig för att elen i ditt hem är säker och att den används på rätt sätt, och framför allt – på ett säkert sätt. Det gäller alla som bor i en bostad med en elinstallation och det spelar ingen roll var du bor, eller hur du bor.

Vad kostar en elektriker

Vad kostar en elektriker?

En fråga som ofta kommer upp är hur mycket det kostar att anlita en elektriker. En relevant fråga givetvis och som borde handla om arbetets omfattning och svårighetsgrad. För oss som bedriver eljour med akuta uppdrag där vi ofta tar hand om installationer som inte utförts korrekt så är snarare frågan: vad kostar en elektriker som du kan lita på utför ett korrekt jobb? Det ska vi försöka reda ut här.

Elforetag man kan lita pa

Hur vet man om man kan lita på ett elföretag?

Har du tänkt anlita en elfirma? Då är det några saker du ska tänka på.

Auktoriserade elforetag

Varför är det viktigt med en behörig elektriker?

För att minska risken för farliga och felaktiga elinstallationer så är det viktigt att kolla upp företaget som du planerar att anlita. Att anlita oseriösa elföretag är förenat med livsfara så se till att du anlitar ett auktoriserad elföretag.