Uppsala – Elektriker

Elektriker Uppsala

Elektriker i Uppsala: alltid en lokal elektriker nära dig

Svenska Eljourens elektriker i Uppsala anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Gratis offert och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Boka lokal elektriker i Uppsala

Behöver du hjälp av en elektriker i Uppsala för att elsäkra din bostad eller förverkliga det smarta hemmet? Då ska du inte behöva vänta. Svenska Eljourens elektriker täcker hela Uppsala med omnejd och har alltid en ledig tid för dig. Behöver du byta elcentral, få upp belysning inne eller ute, installera ugn och spishäll i köket eller fixa laddbox till bilen så ringer du oss. Vi löser det!

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Läs mer

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

Elektriker i Uppsala utan väntetid

Vår specialitet är tillgängliga elektriker i Uppsala som på kort varsel kan hjälpa dig med planerade elinstallationer. Vi ser nämligen till att alltid att ha öppningar i våra elektrikers scheman för att kunna boka in uppdrag i Uppsala centrum, Norby, Luthagen, Lindbacken, Svartbäcken, Gamla Uppsala, Nåntuna, Sunnersta med mera. Varför? För det är så våra kunder i Uppsala vill ha det.

  • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Uppsala
  • Trygga eljobb med behöriga elektriker
  • Jobbet gjort på tider som passar dig
  • Elinstallationer till priset vi kommit överens om
  • Spara pengar: rotavdrag hos våra elektriker i Uppsala

Bokad elektriker i Uppsala samma vecka

Hos oss får du oftast en bokad tid för besök av en elektriker i Uppsala inom ett par dagar. Hur är det möjligt? Jo, vi startade som en eljour och har utifrån det utvecklat vårt erbjudande till att även omfatta tider för planerade elarbeten av hög kvalitet.

Säkerheten först: alltid behöriga elektriker

En auktoriserad elektriker är viktig för din säkerhet – men även för att försäkringsbolagen kräver det. Svenska Eljouren är ett certifierat elföretag, auktoriserat genom Elsäkerhetsverket. Säkerhet är vår grundsten och vi är stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig i Uppsala.

Söker du elektriker i närheten av Uppsala?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Uppsala och på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Sundbyberg, Strängnäs, Knivsta, Enköping, Sollentuna, Sigtuna, och Västerås.

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp.  

Snabbt på plats

Våra jourelektriker strävar efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid tillgängliga elektriker: från småfix i hemmet till stora elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkesskickliga elektriker löser din utmaning med säkra lösningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket webb
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Vart hittar du våra elektriker i Uppsalaområdet?

Våra elektriker jobbar i hela Uppland och vi är alltid tillgängliga inom Uppsalaområdet. Så behöver du en elektriker i Uppsala eller i någon närliggande ort? tveka inte att kontakta oss.

Hittar du inte din stad?

Hitta elektriker i din stad

Söker du en elektriker i Uppsala med kort varsel?

Då är vi det självklara valet. Vi arbetade förut enbart med eljour och snabba puckar är något vi är mycket vana vid. Korta deadlines är inte ett problem för oss, och du slipper vänta i flera månader på en elektriker.

Du söker en elektriker i Uppsala nu, och vi kan hjälpa dig. Vi är allt som oftast på plats inom 24 timmar tack vare att våra elektriker i Uppsala alltid har luckor i sina scheman, just för att lösa krissituationer.

Nybyggnationer, elreparationer, löpande service eller felsökningar? Vi löser det mesta snabbt och professionellt. Vi är ett auktoriserat elföretag som inte tummar på kvalitén!

Trött på att vänta på elektriker i Uppsala? Kontakta Svenska Eljouren!

Eljouren Uppsala – Ditt trygga val av elektriker

Hos oss vet du alltid vad det kommer att kosta, innan våra elektriker i Uppsala startar med jobbet. Vi lämnar alltid en prisuppskattning så att du inte ska få en överraskning när fakturan kommer.

Våra elektriker i Uppsala är certifierade och självklart utbildade enligt dagens alla krav. Vi jobbar dessutom enligt våra egna högt ställda kvalitetskrav som kontrolleras internt. Med oss får du: en elektriker i Uppsala som snabbt är på plats, löser uppgiften professionellt och alltid till det pris vi kom överens om.

Vi är försäkrade via Trygg-Hansa och alla våra elektriker i Uppsala är auktoriserade genom elsäkerhetsverket så du kan alltid känna dig trygg med ditt val av elektriker om du väljer Svenska Eljouren.

Kontakta Svenska Eljouren om du behöver en elektriker i Uppsala.

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

Schysst Eljour

Schysst eljour lanseras av Svenska Eljouren

För att tydliggöra sina ambitioner lanserar nu Sveriges största eljoursföretag konceptet Schysst eljour.

En programförklaring där företagets kvalitetspunkter och kundlöften ges ett prioriterat fokus och som alla inom företaget både skriver under på samt arbetar efter.

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.


Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

Julbelysning elsakerhet

Elsäkerhetstips till julen - Tomten tipsar

Hellre HOHO än BZZT


Julen är full av överraskningar. Det finns få helger som innehåller lika mycket generositet, glädje och intryck. Så låt inte dålig el sabba din julkänsla.


Få saker förstör din julkänsla lika effektivt som problem vid uppsättning av din julbelysning.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.


Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.


Olika färger på kablar, beslag och sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma?Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!


Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

JFB loser ut

Jordfelsbrytaren löser ut? Vad gör jag?

Varför utlöses jordfelsbrytaren – och vad ska jag göra? Detta är en fråga vi ofta får från våra kunder.


Det kan handla om en tillfällig störning men kan också röra sig om ett bestående elfel som orsakar att jordfelsbrytaren löser ut. Här delar vi med oss av insikter och råd men glöm inte: är läget allvarligt ringer du Svenska Eljouren så skickar vi en jourelektriker akut. Oavsett tid på dygnet!

Läs mer