Elektriker Vasteras

Elektriker i Västerås: enkel tillgång till en elektriker inom Västeråsområdet

Svenska Eljourens elektriker i Västerås anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Enkelt att boka, offert direkt på telefon och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Testa en modern elektriker i Västerås som är enkel att boka! Gör som över 30 000 kunder i Sverige och anlita oss!

 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad

Elektriker i Västerås du inte behöver vänta på!

Vill du anlita en elektriker i Västerås för dina eljobb? Då behöver du inte vänta! Vi ordnar alltid en tid snabbt för planerade elinstallationer. Svenska Eljourens elektriker täcker hela Västerås med omnejd och hjälper dig med allt från att elsäkra lägenheten eller villan till att förverkliga det smarta hemmet! Vi felsöker strömavbrott, byter elcentral, får upp belysning såväl inne som ute samt installerar spishällen i köket och laddboxen till bilen.

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Läs mer

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Läs mer

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Se resurs 1

Enkel betalning med Resurs

Vi erb­jud­er våra kun­der smidi­ga betal­ningsalter­na­tiv. Du som kund väl­jer om du vill beta­la med:

 • Direk­t­be­tal­ning: Beta­la direkt från ditt bankkon­to med Trustly
 • Fak­tu­ra: Upp till 60 dagars betalning
 • Del­be­tal­ning: Upp till 12 månader


Oavsett vilket alter­na­tiv du väl­jer, är det alltid rän­te­fritt hos Svenska Eljouren.

Välkom­men till Svenska Eljouren!

Personlig bokning av elektriker!

Med vårt team av uppdragssamordnare får du alltid personlig hjälp när du behöver boka en elektriker i Västerås. Ringer du oss så svarar vi alltid och du får en bokad tid, prisuppgift samt en bokningsbekräftelse på sms. Testa en smidig bokning av elektriker!

Ansgar K

Uppdragssamordnare
Jag hjälper dig att boka en elektriker oavsett om det är ett planerat arbete eller en akut jour.
Ansgar K

Behöver du en elektriker i Västerås snabbt?

Vi utför dina elinstallationer på kort varsel. Vi ser till att alltid att ha tillgängliga elektriker som kan utföra jobb i Västerås och hela Västmanland: från Västerås City till Hamre–Talltorp, Irsta, Blåsbo, Aroslund, Viksäng, Hamre, Talltorp, Berghamra, Haga, Skiljebo, Gryta med mera. Våra elektriker i Västerås är självklart auktoriserade. Det betyder att dina elinstallationer utförs av en fackman – och innan vi sätter igång får du alltid en uppskattning på vad jobbet kommer att kosta. Vi erbjuder:

 • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Västerås
 • Alltid trygga eljobb via auktoriserade elektriker
 • En bokad tid som passar dig
 • Proffsigt jobb till det pris vi kommit överens om
 • Rotavdrag när du anlitar våra elektriker i Västerås

Bokad elektriker i Västerås redan samma vecka

Vi erbjuder dig en lokal elfirma i Västerås utan lång väntan; oftast inom ett par dagar. Hur? Vi startade som en eljour och har utvecklat vårt erbjudande till att även omfatta tillgängliga tider för planerade elarbeten av hög kvalitet.

Trygga certifierade elektriker i Västerås

En certifierad elektriker är viktig för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det. Hos Svenska Eljouren är samtliga elektriker i Västerås behöriga. Som certifierat elföretag, auktoriserat genom Elsäkerhetsverket, är vi stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig.

Söker du elektriker i närheten av Västerås?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Västerås och på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Eskilstuna, Enköping, Uppsala, Strängnäs, Sigtuna och Upplands-Väsby.

Våra elektriker jobbar i hela Västerås!

Våra elektriker utför varje år tusentals elinstallationer i Västerås och dess närområde. Vi kan Västerås! Så testa Sveriges mest rekommenderade elektriker idag och upplev skillnaden.

Svenska Eljouren - Västerås

Elektriker som hjälper dig med allt inom elinstallation.

010-288 12 40

kontakt@svenskaeljouren.se

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. 

Snabbt på plats

Våra jourelek­trik­er strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid till­gäng­li­ga elek­trik­er: från små­fix i hem­met till sto­ra elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket
Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP AV ELJOUREN

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan, alltid inom 24h!

Max 10mb per bild
 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad

Svenska Eljouren Västerås – Ett tryggt val för dig

Innan vi påbörjar ett arbete lämnar vi alltid en uppskattning på priset. Det betyder att du vet vad jobbet kommer att kosta, och du slipper obehagliga överraskningar.

En elektriker i Helsingborg med tid samma vecka!

Våra elektriker i Västerås utför alla arbeten utifrån våra egna krav, som är högt ställda, och självklart är de både utbildade och certifierade för den typ av elarbete du behöver. Väljer du oss får du en elektriker som är på plats snabbt, utför ett jobb med hög kvalitet och till det pris vi kommit överens om.

De elektriker som jobbar för oss är auktoriserade genom elsäkerhetsverket och vi utför våra jobb med professionalitet och hög expertis. För extra trygghet har vi dessutom försäkring via Trygg-Hansa.

Behöver du en elektriker i Västerås? Kontakta oss på Svenska Eljouren redan idag.

Behöver du en elektriker i Västerås med kort varsel?

Då ska du vända dig till Svenska Eljouren. Vi är det perfekta valet för dig som är i behov en elektriker snabbt. Vi kommer från en bakgrund med eljour som vår huvudsakliga arbetsuppgift. Snabba lösningar med hög kvalitet och extremt korta deadlines är därför något vi är vana vid. Du ska inte behöva vänta i månader på en elektriker!

Välj en behörig elektriker när du behöver hjälp i Västerås

Om du vill ha en elektriker i Västerås omedelbart så kan vi se till att du får det. Våra elektriker i Västerås har alltid luckor i schemat just för att kunna lösa oväntade elproblem. Det gör att vi nästan alltid kan ge dig hjälp samma vecka. 

Vi löser allt från enklare felsökningar till elreparationer, löpande service, nybyggnation och allt där emellan. Snabbt, säkert och professionellt.

Orkar du inte vänta på en elektriker i Västerås? Kontakta Svenska Eljouren så hjälper vi dig snabbt.

Vanliga frågor från våra kunder i Västerås

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får från våra kunder som vill boka en elektriker i Västerås.

Hur går jag tillväga för att boka en elektriker i Västerås?

Alltid personligt bemötande vid bokning:

Vi har ett dedikerat team av uppdragssamordnare som alltid är redo att bistå dig med din bokning av en elektriker i Västerås. När du ringer till oss kan du förvänta dig att vi svarar varje gång. Vi hjälper dig att boka en tid, ger dig en prisuppgift och följer upp med en bekräftelse av din bokning via sms. Prova på en enkel och effektiv process att boka elektriker!

Bekräftelse via sms – varje gång:

Efter att du har bokat en elektriker hos oss, kommer vi alltid att skicka ut en sms-bekräftelse på din bokning. Inom denna bekräftelse kan du granska uppdragsinformationen, ladda upp eventuella bilder och få en översikt över vad som kommer att utföras. Vi strävar efter att göra hela processen så smidig och enkel som möjligt för dig som kund!

Endast auktoriserade elektriker:

Vi är anslutna till Elsäkerhetsverket och alla våra elektriker i Västerås är behöriga. Du kan alltid känna dig trygg med att vi endast skickar auktoriserade och kompetenta elektriker för att ta hand om dina elinstallationer.

Kort sagt, hos oss är du i goda och trygga händer. Boka din elektriker redan idag!

Varför ska man välja Svenska Eljouren?

Bra fråga! Vi har sedan starten 2020 hjälpt över 40 000 kunder med sina installationer. Med denna erfarenhet har vi byggt upp ett stort kunnande, förbättrat våra rutiner och processer löpande och såklart också lärt oss av våra misstag.

Detta gör att vi nu 2024 självsäkert kan säga att vi är ett riktigt bra val när du behöver en elektriker. Det är enkelt att boka en elektriker via oss, det är tryggt att vara kund hos oss och våra elektriker är riktigt bra på det vi gör.

Vår verksamhet har också utvecklats mycket sedan starten. 2020 när vi drog igång var vi enbart en jourverksamhet och idag 2024 är jourdelen endast ca: 20% av vår verksamhet och vi utför idag hundratals elinstallation i Västerås varje vecka. 

De vanligaste uppdragen vi har idag är vanliga serviceuppdrag hemma hos privatpersoner.

Använd behöriga elektriker i Västerås!

Det är av yttersta vikt att du väljer en auktoriserad elektriker när du behöver elinstallationer utförda. Varför är det så viktigt? Genom att anlita en auktoriserad elfirma kan du minimera risken för vanliga fel och brister vid installationer. Dessutom kan du känna dig trygg i vetskapen att du inte stöder oseriösa aktörer inom branschen.

För att vara säker på att du anlitar en auktoriserad elektriker kan du söka efter firmanamn eller organisationsnummer hos Elsäkerhetsverket. Där kan du kontrollera om de har den auktorisation som krävs. Auktorisationen visar att de uppfyller både utbildningskrav och praktiska erfarenhetskrav.

När du bokar en elektriker via oss på Svenska Eljouren kan du vara helt lugn, alla våra elektriker är auktoriserade och har de behörigheter som krävs.

Så, nästa gång du behöver en elektriker, tänk på att kontrollera auktorisationen. Du kan enkelt göra detta genom att besöka Elsäkerhetsverkets hemsida. Det tar bara ett par minuter men ger dig stor trygghet i ditt val av elektriker.

Kom ihåg, din säkerhet är viktig för oss!

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

Koppla lampa: 5 steg till att koppla in en taklampa

Senast  uppdaterad: 15 april 2024

Att koppla lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr. Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. 

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!

Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

Hitta elektriker i din stad