Elektriker Vasteras

Elektriker i Västerås: enkel tillgång till en elektriker inom Västeråsområdet

Svenska Eljourens elektriker i Västerås anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Enkelt att boka, offert direkt på telefon och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Testa en modern elektriker i Västerås som är enkel att boka! Gör som över 30 000 kunder i Sverige och anlita oss!

 • Sveriges enklaste bokning!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Offert direkt på telefon & fast pris.
 • Lokala behöriga elektriker i din stad.

Elektriker i Västerås du inte behöver vänta på!

Vill du anlita en elektriker i Västerås för dina eljobb? Då behöver du inte vänta! Vi ordnar alltid en tid snabbt för planerade elinstallationer. Svenska Eljourens elektriker täcker hela Västerås med omnejd och hjälper dig med allt från att elsäkra lägenheten eller villan till att förverkliga det smarta hemmet! Vi felsöker strömavbrott, byter elcentral, får upp belysning såväl inne som ute samt installerar spishällen i köket och laddboxen till bilen.

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Läs mer

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Läs mer

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

Behöver du en elektriker i Västerås snabbt?

Vi utför dina elinstallationer på kort varsel. Vi ser till att alltid att ha tillgängliga elektriker som kan utföra jobb i Västerås och hela Västmanland: från Västerås City till Hamre–Talltorp, Irsta, Blåsbo, Aroslund, Viksäng, Hamre, Talltorp, Berghamra, Haga, Skiljebo, Gryta med mera. Våra elektriker i Västerås är självklart auktoriserade. Det betyder att dina elinstallationer utförs av en fackman – och innan vi sätter igång får du alltid en uppskattning på vad jobbet kommer att kosta. Vi erbjuder:

 • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Västerås
 • Alltid trygga eljobb via auktoriserade elektriker
 • En bokad tid som passar dig
 • Proffsigt jobb till det pris vi kommit överens om
 • Rotavdrag när du anlitar våra elektriker i Västerås

Bokad elektriker i Västerås redan samma vecka

Vi erbjuder dig en lokal elfirma i Västerås utan lång väntan; oftast inom ett par dagar. Hur? Vi startade som en eljour och har utvecklat vårt erbjudande till att även omfatta tillgängliga tider för planerade elarbeten av hög kvalitet.

Trygga certifierade elektriker i Västerås

En certifierad elektriker är viktig för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det. Hos Svenska Eljouren är samtliga elektriker i Västerås behöriga. Som certifierat elföretag, auktoriserat genom Elsäkerhetsverket, är vi stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig.

Söker du elektriker i närheten av Västerås?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Västerås och på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Eskilstuna, Enköping, Uppsala, Strängnäs, Sigtuna och Upplands-Väsby.

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. 

Snabbt på plats

Våra jourelek­trik­er strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid till­gäng­li­ga elek­trik­er: från små­fix i hem­met till sto­ra elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket webb
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

 • Sveriges enklaste bokning!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Offert direkt på telefon & fast pris.
 • Lokala behöriga elektriker i din stad.

Svenska Eljouren Västerås – Ett tryggt val för dig

Innan vi påbörjar ett arbete lämnar vi alltid en uppskattning på priset. Det betyder att du vet vad jobbet kommer att kosta, och du slipper obehagliga överraskningar.

En elektriker i Helsingborg med tid samma vecka!

Våra elektriker i Västerås utför alla arbeten utifrån våra egna krav, som är högt ställda, och självklart är de både utbildade och certifierade för den typ av elarbete du behöver. Väljer du oss får du en elektriker som är på plats snabbt, utför ett jobb med hög kvalitet och till det pris vi kommit överens om.

De elektriker som jobbar för oss är auktoriserade genom elsäkerhetsverket och vi utför våra jobb med professionalitet och hög expertis. För extra trygghet har vi dessutom försäkring via Trygg-Hansa.

Behöver du en elektriker i Västerås? Kontakta oss på Svenska Eljouren redan idag.

Behöver du en elektriker i Västerås med kort varsel?

Då ska du vända dig till Svenska Eljouren. Vi är det perfekta valet för dig som är i behov en elektriker snabbt. Vi kommer från en bakgrund med eljour som vår huvudsakliga arbetsuppgift. Snabba lösningar med hög kvalitet och extremt korta deadlines är därför något vi är vana vid. Du ska inte behöva vänta i månader på en elektriker!

Välj en behörig elektriker när du behöver hjälp i Västerås

Om du vill ha en elektriker i Västerås omedelbart så kan vi se till att du får det. Våra elektriker i Västerås har alltid luckor i schemat just för att kunna lösa oväntade elproblem. Det gör att vi nästan alltid kan ge dig hjälp samma vecka. 

Vi löser allt från enklare felsökningar till elreparationer, löpande service, nybyggnation och allt där emellan. Snabbt, säkert och professionellt.

Orkar du inte vänta på en elektriker i Västerås? Kontakta Svenska Eljouren så hjälper vi dig snabbt.

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.

Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!

Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

Hitta elektriker i din stad