Elektriker Mariestad

Elektriker Mariestad – Din lokala elektriker i Mariestad

Våra elektriker i Mariestad är snabbt på plats, erbjuder trygga elinstallationer och är alltid lokala elektriker verksamma i Mariestad.

En modern elfirma med kunden i fokus! Med oss får du hjälp inom en vecka, fasta priser och hög kundnöjdhet.

 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad

Boka lokal elektriker i Mariestad

Du som söker elektriker i Mariestad ska inte behöva vänta. Vi täcker hela kommunen och erbjuder alltid lediga tider samma vecka. Slå en signal så löser våra elektriker i Mariestad allt från att elsäkra din bostad till att förverkliga det smarta hemmet. Vi hjälper dig gärna med att byta elcentral, få upp belysning, installera spishäll & ugn eller fixa laddbox till bilen.

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

Se resurs 1

Enkel betalning med Resurs

Vi erb­jud­er våra kun­der smidi­ga betal­ningsalter­na­tiv. Du som kund väl­jer om du vill beta­la med:

 • Direk­t­be­tal­ning: Beta­la direkt från ditt bankkon­to med Trustly
 • Fak­tu­ra: Upp till 60 dagars betalning
 • Del­be­tal­ning: Upp till 12 månader


Oavsett vilket alter­na­tiv du väl­jer, är det alltid rän­te­fritt hos Svenska Eljouren.

Välkom­men till Svenska Eljouren!

Elektriker i Mariestad med tid för dig

Vår specialitet är behöriga elektriker i Mariestad som på kort varsel hjälper dig med dina eljobb. Som service för våra kunder ser vi nämligen till att alltid ha bokningsbara tider tillgängliga för att utföra elinstallationer av hög kvalitet i hela Mariestadsområdet. Från Centrum, Smedjehagen, Krontorp, Ladukärr, Högelid, Madlyckan, Katthavet, Nyestan, Grangärdet, Marieholm, Bråten, Radbyn med mera.

 • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Mariestad
 • Säkerhet först – alltid behöriga elektriker
 • Vi gör jobbet på tider som passar dig
 • Vi gör jobbet till priset vi kommit överens om
 • Spara pengar: rotavdrag hos våra elektriker i Mariestad

Elektrikertid i Mariestad redan samma vecka

Ring oss – och sen kan du räkna med besök av en elektriker i Mariestad inom ett par dagar. Hur är det möjligt? Jo, vi startade som en eljour och har utifrån det utvecklat vårt erbjudande om god och snabb service med tillgängliga tider även för planerade elarbeten.

Certifierade elektriker gör jobbet

Att du anlitar en behörig elektriker är mycket viktigt för din säkerhet – men även för att försäkringsbolagen kräver det. Vi är stolta över att vara snabba på att leverera utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig i Mariestad. Som certifierat elföretag, auktoriserat genom Elsäkerhetsverket, är säkerhet givetvis vår grundsten.

Söker du elektriker i närheten av Mariestad?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Mariestad och på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Götene, Skara, Skövde och Hallsberg.

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. 

Snabbt på plats

Våra jourelek­trik­er strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid till­gäng­li­ga elek­trik­er: från små­fix i hem­met till sto­ra elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket
Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP AV ELJOUREN

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan, alltid inom 24h!

Max 10mb per bild
 • Sveriges enklaste bokning
 • Betala med faktura i efterskott
 • Offert direkt på telefon & fast pris
 • Lokala behöriga elektriker i din stad

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

Koppla lampa: 5 steg till att koppla in en taklampa

Senast  uppdaterad: 15 april 2024

Att koppla lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr. Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. 

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!

Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

Hitta elektriker i din stad

Boka en säker elfirma med behöriga elektriker i Kumla

Det jobbar enbart behöriga elektriker i Kumla hos oss. Så oavsett vad du behöver hjälp med, stort som smått så levererar vi säkra elinstallationer. Från vardagligt underhåll till renovering och nybyggnation så är elsäkerhet vår prioritet. Just därför ser vi till att du får en tid snabbt där din lokala elektriker i Kumla får jobbet gjort. Detta är viktigt för oss och vi har sedan starten har fokus på kundupplevelsen och att kunna erbjuda en modern tjänst.

Många till synes vanliga elinstallationer är inte tillåtna att utföra själv, om du inte är behörig. Exempelvis installation av belysning utomhus, byta elcentral eller installation av golvvärme. Du ska aldrig behöva ta risker – ring oss när du behöver boka en elektriker.

Auktoriserad elfima med elektriker i Kumla

För oss är det viktigt att som kund ska bli nöjd. Vi vill att du ska vara medveten om att vi alltid sätter säkerhet och noggrannhet i första rummet. Därför är alla våra elektriker i Kumla behöriga och jobbar efter våra hårt uppsatta kvalitetsmål.

När du bokar en elektriker hos oss kan du vara säker på att få:

 • Behöriga elektriker i Kumla.
 • Hjälp med dina installationer inom en vecka.
 • Enkel bokning.
 • Våra elektriker kommer i tid!
 • Sveriges mest bedömda elektriker, med nöjda kunder!

När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att alla våra elinstallationer utförs på ett säkert och professionellt sätt av utbildade elektriker i ditt närområde. Vi är lyhörda och arbetar alltid efter att hitta den bästa lösningen för dig.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag så är du välkommen att höra av dig så bokar vi en elektriker i Kumla, där dina behov står i fokus.

Enkelt att boka en elektriker!

 1. Ring eller skicka en förfrågan till oss.
 2. Vi svarar alltid / ringer upp snabbt och du får en tid inom en vecka.
 3. Du får en bekräftelse på din bokning.
 4. Jobbet utförs hos dig.

  Det har aldrig varit enklare att anlita en elektriker än med oss!