Norrköping – Elektriker

Elektriker Norrkoping

Elektriker i Norrköping: alltid en lokal elektriker nära dig

Svenska Eljourens elektriker i Norrköping anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Gratis offert och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

Elektriker i Norrköping du inte behöver vänta på!

Vi täcker hela Norrköping med omnejd och gör allt från att elsäkra din bostad till att förverkliga det smarta hemmet! Vi ser till att få upp belysning både inne och ute, vi installerar spishällen i köket och laddboxen till bilen. Vi hjälper dig även felsöka ditt strömavbrott och byter självklart din elcentral. Och det bästa: vi har alltid en tid inom kort för din elinstallation i Norrköping.

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Läs mer

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

Elektriker i Norrköping med tid för dig

Vi erbjuder behöriga elektriker i Norrköping som är redo att göra eljobb på kort varsel. Vår specialitet är nämligen att alltid ha tillgängliga tider för att utföra elinstallationer av hög kvalitet i hela Norrköpingsområdet. Från centrum, Gamla staden, Berget till Söderstaden, Marielund, Haga, Smedby, Lindö och vidare.

  • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Norrköping
  • Alltid trygga eljobb via auktoriserade elektriker
  • Tid som passar dig
  • Noggrant utfört jobb till det pris vi kommit överens om
  • Rotavdrag när du anlitar våra elektriker i Norrköping


Elektriker i Norrköping redan samma vecka

Hur kan vi erbjuda elektriker i Norrköping snabbt, oftast inom ett par dagar? Svaret är att vi startade som en eljour. Utifrån det har vi utvecklat vårt erbjudande till att även omfatta tillgängliga tider för planerade elarbeten av hög kvalitet.

Behörig elektriker för din säkerhet

En behörig elektriker är viktig för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det. Våra installatörer är kunniga, pålitliga och uppdaterade inom allt som rör elinstallation. Som certifierat elföretag, auktoriserat genom Elsäkerhetsverket, är vi stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig i Norrköping..

Söker du elektriker i närheten av Norrköping?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Norrköping och på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Linköping, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Södertälje, Trosa och Söderköping.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.


Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.


Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.


Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.


Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma?

Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!


Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Snabbt på plats

Våra jourelektriker strävar efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid tillgängliga elektriker: från småfix i hemmet till stora elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkesskickliga elektriker löser din utmaning med säkra lösningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket webb
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

Vart finns våra elektriker i Östergötland?

Våra elektriker jobbar över större delen av Östergötland och vår eljour är alltid tillgänglig när du behöver en elektriker akut.

Hittar du inte din stad?

Hitta elektriker i din stad

Våra elektriker i Norrköping är ett tryggt val 

Med oss får du lokala elektriker från Norrköping med korrekt utbildning som jobbar enligt Svenska Eljourens högt ställda kvalitetskontroll.

Med oss på Svenska Eljouren får du elektriker som snabbt är på plats och utför jobben på rätt sätt. Vi är auktoriserade genom elsäkerhetsverket och våra elektriker är självklart försäkrade.

Våra elektriker i Norrköping kan hjälpa till med alla typer av elarbeten. Allt från det lilla servicearbetet till större och mer komplexa arbeten. Så oavsett om du behöver felsöka ett elproblem, byta din elcentral eller hjälp med andra typer av eljobb så är Svenska Eljouren i Norrköping det snabba & trygga valet.