Elektriker Sodermalm

Elektriker på Södermalm: alltid en lokal elektriker nära dig

Svenska Eljourens elektriker på Södermalm anpassar sig efter dina önskemål och inte tvärtom. Gratis offert och dina elinstallationer bokar vi gärna in samma vecka och på tider som passar dig och din kalender.

 • Sveriges enklaste bokning!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Offert direkt på telefon & fast pris.
 • Lokala behöriga elektriker i din stad.

Boka lokal elektriker på Södermalm

Vi täcker hela Stockholms innerstad och gör allt från att elsäkra din bostad till att förverkliga det smarta hemmet! Våra elektriker på Södermalm installerar spishällen i köket och laddboxen till bilen och byter din elcentral. Behöver du få upp belysning inne eller ute så fixar vi självklart det. Ring oss – så bokar vi en snabb tid för elinstallation hos dig på Södermalm.

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Elektriker på Södermalm utan väntetid

Service är att på kort varsel kunna erbjuda dig hjälp av elektriker på Södermalm. Därför har vi alltid tillgängliga och bokningsbara fackmän redo att utföra elinstallationer av hög kvalitet till bra priser. Vi gör jobb på hela Söder: Gamla stan, Hammarby Sjöstad, Långholmen, Norrtull, Hornstull, Mariatorget och vidare.

 • Eljour dygnet runt med lokala elektriker på Söder
 • Alltid behöriga elektriker
 • Vi gör jobbet på tider som passar dig
 • Vi gör jobbet till priset vi kommit överens om
 • Spara pengar: rotavdrag hos våra elektriker på Södermalm

Elektriker i Södermalm redan samma vecka

Ring oss så tar vi oss an ditt eluppdrag snarast. Räkna med besök av en elektriker i Södermalm inom ett par dagar eller när det passar dig. Vår bakgrund är som serviceinriktad eljour som vi utvecklat vidare till att även omfatta planerade elarbeten. Det är nämligen så våra kunder på Söder vill ha det!

Auktoriserad elfirma på Södermalm = Din säkerhet 

Glöm inte: att du anlitar en behörig elektriker är viktigt för din säkerhet – men även för att försäkringsbolagen kräver det. Hos Svenska Eljouren är samtliga elektriker på Södermalm behöriga och som elföretag är vi auktoriserade genom Elsäkerhetsverket.

Söker du elektriker i närheten av Södermalm?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker på Södermalm och i de flesta stadsdelar och orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Bromma, Östermalm, Solna, Täby och Stockholm.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.


Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.


Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.


Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.


Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma?

Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!


Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp.

Snabbt på plats

Våra jourelektriker strävar efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid tillgängliga elektriker: från småfix i hemmet till stora elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkesskickliga elektriker löser din utmaning med säkra lösningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket webb
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

 • Sveriges enklaste bokning!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Offert direkt på telefon & fast pris.
 • Lokala behöriga elektriker i din stad.

Hitta elektriker i din stad

Behöver du en elektriker på Södermalm snabbt?

Då är vi ett perfekt val för dig. Vår bakgrund som enbart jourföretag betyder att vi är vana vid korta deadlines och snabba puckar. Vi kan rycka ut med kort varsel så att du slipper vänta på en elektriker.

Vi kan lösa ditt akuta problem med elektriker på Södermalm. Vi kan allt som oftast se till att du får den hjälp du behöver redan inom 24 timmar. Alla våra elektriker på Söder har luckor i schemat, så att de snabbt kan lösa problem – så som en eljour ska fungera.

Letar du efter en elfirma på Södermalm?

Vi utför i stort sett alla på marknaden förekommande eljobb. Nybyggnatione, elservice, reparationer eller felsökning är bara ett axplock av vad vi gör. Snabbt, och med hög kvalitet. Vi är ett auktoriserat elföretag som aldrig tummar på kvalité!

Om du inte orkar vänta på en elektriker på Södermalm, kontakta Svenska Eljouren.

Svenska Eljouren Södermalm är ett tryggt val

När du väljer oss får du alltid en prisuppskattning innan våra elektriker påbörjar sitt jobb. Det betyder att du redan från start vet om vad det kommer att kosta och du slipper fundera på hur stor fakturan kommer bli.

Våra elektriker på Södermalm är utbildade och auktoriserade genom elsäkerhetsverket och givetvis innehar de också alla de certifikat som krävs för att få jobba med elinstallationer. Vi är också försäkrade genom Trygg-Hansa. Du får således en elektriker som är på plats snabbt, som utför jobbet professionellt och alltid till det pris vi kom överens om. Ett tryggt val när du vill ha en elektriker i Södermalm.