Elektriker Vaxjo

Din lokala elektriker i Växjö - En modern elfirma i Växjö med tider samma vecka.

Med oss får du snabba svar, bra service och elinstallationer utförda med kvalitet. Våra elektriker jobbar i hela Växjö och hjälper till med alla typer av elinstallationer.

Testa en modern elektriker i Växjö som är enkel att boka, har fasta priser och alltid behöriga elektriker.

 • Sveriges enklaste bokning!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Offert direkt på telefon & fast pris.
 • Lokala behöriga elektriker i din stad.

Enkelt att boka en lokal behöriga elektriker i Växjö

Vill du anlita en elektriker i Växjö? Då behöver du inte vänta! Vi ordnar alltid en tid snabbt för planerade elinstallationer. Svenska Eljourens elektriker täcker hela Växjö med omnejd och hjälper dig med allt från att elsäkra lägenheten eller villan till att förverkliga det smarta hemmet! Vi felsöker strömavbrott, byter elcentral, får upp belysning såväl inne som ute samt installerar spishällen i köket och laddboxen till bilen.

Eljour

Vår eljour jobbar dygnet runt.

Läs mer

Elinstallation

Snabbt utfört med hög kvalitet 

Belysning 

Allt från dimmer till stora armaturer 

Smarta hem 

Framtidssäkra ditt hem 

Laddbox

Ladda bilen hemma!  

Läs mer

Felsökning 

Vi hittar & löser felet! 

Elcentral 

Vi tar hand om hjärtat i ditt hem 

Installation ugn/spishäll

Vi löser installationer
Sponsor Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

Elektriker i Växjö med lediga tider samma vecka

Vår specialitet är att erbjuda elektriker i Växjö som är redo att göra dina eljobb på kort varsel. Vi ser till att alltid att ha öppningar i våra lokala elektrikers scheman för att utföra elinstallationer snabbt i hela Växjö kommun: från Växjö centrum, Norr, Söder, Öster, Araby, Hov, Sandsbro, Östra Lugnet, Teleborg och längre ut. Varför? För det är så våra kunder i Växjö vill ha det.

 • Eljour dygnet runt med lokala elektriker i Växjö
 • Auktoriserade elektriker = trygga eljobb
 • En bokad tid som passar dig
 • Väl utfört jobb till det pris vi kommit överens om
 • Rotavdrag när du anlitar våra elektriker i Växjö

Bokad elektriker i Växjö samma vecka

Vi startade som en eljour och har utvecklat vårt erbjudande till att även omfatta tillgängliga tider för planerade elarbeten av hög kvalitet. På så sätt kan vi erbjuda dig elektriker i Växjö utan att du behöver vänta länge; oftast inom ett par dagar.

Alltid en behörig elektriker

Som certifierat elföretag, auktoriserat genom Elsäkerhetsverket, är vi stolta över att vara snabba utan att tumma på kvaliteten på de elarbeten vi utför hemma hos dig. En certifierad elektriker är viktig för din säkerhet men även för att försäkringsbolagen kräver det.

Söker du elektriker i närheten av Växjö?

Svenska Eljouren har tillgängliga elektriker i Växjö och på de flesta orter i din närhet. Kontakta gärna din lokala elektriker i Alvesta, Ljungby, Värnamo och Gislaved.

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. 

Snabbt på plats

Våra jourelek­trik­er strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid till­gäng­li­ga elek­trik­er: från små­fix i hem­met till sto­ra elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket webb
Th logo
Betala med swish
Betala med faktura

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

 • Sveriges enklaste bokning!
 • Betala med faktura i efterskott.
 • Offert direkt på telefon & fast pris.
 • Lokala behöriga elektriker i din stad.

Elektriker i Växjö, det trygga valet för dig

Vi är försäkrade genom Trygg-Hansa, har enbart certifierade och licensierade elektriker och våra jobb utförs alltid professionellt. Utan att tumma på kvalité kan vi dessutom göra det snabbt. Vi jobbar med alla typer av eljobb från nybyggnationer till enklare felsökningar och avhjälpning av elfel.

En elektriker i Växjö med tid samma vecka!

Våra interna kvalitetskrav är högt ställda, och vi utför också interna kontroller för att säkerställa att du alltid ska få det bästa möjliga jobb.

Vill du ha tag i en elektriker i Växjö snabbt? Tveka inte, kontakta Svenska Eljouren.

Hitta elektriker i din stad

Elektriker du aldrig behöver vänta på, Svenska Eljouren Växjö

Våra elektriker, som är auktoriserade genom elsäkerhetsverket, behöver du aldrig vänta länge på. Vårt mål är att du ska få den hjälp du behöver inom 24 timmar när du söker efter en elektriker i Växjö. Vi på Svenska Eljouren är vana vid att jobba med kort varsel, tack vare vår bakgrund som eljour. Idag är vi ett auktoriserat elföretag som kan hjälpa dig med allt inom el.

Välj en behörig elektriker när du behöver hjälp i Växjö

Du får alltid en prisuppskattning innan våra elektriker i Växjö påbörjar arbetet och det gör att du inte bara få snabb hjälp, utan också vetskap om vad det kommer att kosta. Inga obehagliga överraskningar alltså.

Behöver du en elektriker i Växjö? Kontakta oss på Svenska Eljouren.

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

TV4 Svenska Eljouren 1

Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

Här kan du se klippet från TV4!

Läs mer

Partner Padelforbundet

Stolt partner till Svenska Padelförbundet

Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

Läs mer

5sakerduintefargora

Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

Här går vi igenom vad lagen säger.

Läs mer

Koppla in taklampa

5 steg till att koppla in en taklampa – Så här gör du!

Att montera en lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr.

Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. Då kan det vara skönt att få hjälp av någon som vet vad dom gör.

Läs mer

Installation av SPABAD

Installation av spabad – råd från elektrikern

Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

Läs mer

Installera Spis

Installation av spis och häll – råd & tips

När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!

Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

Läs mer