Elektriker jour Malmo

Elektriker jour i Malmö – på plats inom 1h

Ring oss direkt! Våra behöriga elektriker med jour i Malmö är snabbt på plats när läget är akut. Med trygg hand löser vi alla typer av brådskande el-problem – dygnet runt, året runt. Som Sveriges största eljoursföretag kan vi garantera att våra lokala elektriker med jour i Malmö är på plats hos dig inom en timme.

 • Sveriges största eljour
 • Alltid behöriga elektriker
 • Betala med faktura i efterskott
 • Våra elektriker är snabbt på plats

Elektriker jour som jobbar dygnet runt i Malmö

Svenska Eljouren erbjuder något så unikt som en elektriker jour i Malmö som alltid är tillgängliga – även för rådgivning. Vår eljour står redo dygnet runt när du behöver hjälp och utöver det är vår elektriker jour i Malmö även bokningsbara för planerade eljobb, med tid samma vecka.

Direktjour

I vissa fall kan vi hjälpa dig på telefon.
inom 10 minuter

Akut Eljour

Hjälp på plats inom en timme.
inom 1h

Eljour

När du behöver hjälp under dagen 
Under dagen

Planerade elarbeten

Ej akuta elarbeten som bokas in  
Vi har tider denna vecka!

Trygg, snabb och certifierad elektriker jour i Malmö

Ett elavbrott sker ofta oväntat och vid helt fel tillfälle. Det tar givetvis ingen hänsyn till dina planer eller om det är vardag, helg eller storhelg. Då finns våra trygga, snabba elektriker med jour i Malmö som alltid lyfter luren när du ringer. Inom en timme är vi på plats och tar tag i ditt elfel.

Vanliga akuta elfel som våra elektriker med jour i Malmö tar hand om:

Auktoriserade elektriker med jour för säkra elarbeten

Samtliga elektriker med jour i Malmö är behöriga, kunniga och håller sig uppdaterade kring nya regler & lagar som rör elinstallationer. Vi är stolta över att vara snabba utan att våra jourelektriker i Malmö tummar på kvaliteten i sina leveranser.

Som certifierat elföretag är Svenska Eljouren auktoriserade genom Elsäkerhetsverket. Och valet av rätt jourelektriker kan få långtgående konsekvenser. Att du anlitar en behörig elektriker vid jour i Malmö är självklart avgörande för din säkerhet, men är också något som försäkringsbolagen idag kräver av dig.

Svenska Eljouren är alltid tillgänglig

God service gör oss unika. Anlita vår Eljour med jourelektriker i tjänst dygnet runt i hela Sverige eller boka tillgängliga elektriker som snabbt levererar elservice och elinstallationer. Du ska aldrig behöva vänta på en elektriker!

Eljour – Dygnet runt! 

Vår eljour finns där för dig när du behöver akut hjälp. 

Snabbt på plats

Våra jourelek­trik­er strä­var efter att vara plats inom 1 timme, dygnet runt!

Inbokad elektriker – Samma vecka!

Alltid till­gäng­li­ga elek­trik­er: från små­fix i hem­met till sto­ra elinstallationer.

Kvalitet – istället för riskabel DIY

Våra yrkess­kick­li­ga elek­trik­er lös­er din utman­ing med säkra lös­ningar inom el.

Trygghet för dig som kund 

Vi är självklart auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och arbetar för hög elsäkerhet i de svenska hemmen. Chansa aldrig med din el! Som kund hos Svenska Eljouren kan du alltid känna dig trygg.

Elsakerhetsverket
Trygghansa ny
Betala med Swish3
Betala faktura med resurs

Kontakta Svenska Eljouren

AKUT HJÄLP AV ELJOUREN

För akut hjälp ring 010-288 12 40
Vi svarar dygnet runt!

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan, alltid inom 24h!

Max 10mb per bild
 • Sveriges största eljour
 • Alltid behöriga elektriker
 • Betala med faktura i efterskott
 • Våra elektriker är snabbt på plats

Boka en säker elfirma med behöriga elektriker i Malmö

Det jobbar enbart behöriga elektriker i Malmö hos oss. Så oavsett vad du behöver hjälp med, stort som smått så levererar vi säkra elinstallationer. Från vardagligt underhåll till renovering och nybyggnation så är elsäkerhet vår prioritet. Just därför ser vi till att du får en tid snabbt där din lokala elektriker i Malmö får jobbet gjort. Detta är viktigt för oss och vi har sedan starten har fokus på kundupplevelsen och att kunna erbjuda en modern tjänst.

Många till synes vanliga elinstallationer är inte tillåtna att utföra själv, om du inte är behörig. Exempelvis installation av belysning utomhus, byta elcentral eller installation av golvvärme. Du ska aldrig behöva ta risker – ring oss när du behöver boka en elektriker.

Auktoriserad elfirma med elektriker i Malmö

För oss är det viktigt att som kund ska bli nöjd. Vi vill att du ska vara medveten om att vi alltid sätter säkerhet och noggrannhet i första rummet. Därför är alla våra elektriker i Malmö behöriga och jobbar efter våra hårt uppsatta kvalitetsmål.

När du bokar en elektriker hos oss kan du vara säker på att få:

 • Behöriga elektriker i Malmö
 • Hjälp med dina installationer inom en vecka
 • Enkel bokning
 • Våra elektriker kommer i tid!
 • Sveriges mest bedömda elektriker, med nöjda kunder!

  När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att alla våra elinstallationer utförs på ett säkert och professionellt sätt av utbildade elektriker i ditt närområde. Vi är lyhörda och arbetar alltid efter att hitta den bästa lösningen för dig.

  Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag så är du välkommen att höra av dig så bokar vi en elektriker i Malmö, där dina behov står i fokus.

  Enkelt att boka en elektriker!

  1. Ring eller skicka en förfrågan till oss
  2. Vi svarar alltid / ringer upp snabbt och du får en tid inom en vecka
  3. Du får en bekräftelse på din bokning
  4. Jobbet utförs hos dig

   Det har aldrig varit enklare att anlita en elektriker än med oss!

   Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

   Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

   TV4 Svenska Eljouren 1

   Svenska Eljouren i TV4 nyheterna

   TV4 hängde med en av våra elektriker när har utförde en installation av en laddbox i Malmö. Anledningen till detta var att de gjorde ett inslag om den stora och snabba ökningen av användandet av det så kallade gröna skatteavdraget.

   Här kan du se klippet från TV4!

   Läs mer

   Partner Padelforbundet

   Stolt partner till Svenska Padelförbundet

   Sedan 2020 är Svenska Eljouren stolt partner till Svenska Padelförbundet, en populär och sympatisk idrott som definitivt för människor samman.

   Som medlemmar i SPF Quality Team är vårt fokus att stärka juniorverksamheten samt bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom på samtliga nivåer.

   Läs mer

   5sakerduintefargora

   Elinstallationer – 5 saker du inte får lov att göra själv

   Tänk på du är alltid personligen ansvarig för alla typer av elinstallationer du utför på egen hand och det kan vara straffbart att fixa med elarbeten du inte har behörighet för.

   Här går vi igenom vad lagen säger.

   Läs mer

   Koppla in taklampa

   Koppla lampa: 5 steg till att koppla in en taklampa

   Senast  uppdaterad: 15 april 2024

   Att koppla lampa kan ibland vara krångligt, jobbigt och svårt. Speciellt om man aldrig gjort det förr. Olika färger på kablar, beslag och hur du kopplar sockerbitar kan leda till förvirring. 

   Läs mer

   Installation av SPABAD

   Installation av spabad – råd från elektrikern

   Drömmer du om att ha nära tillgång till avkopplande bad och funderar på att installera ett eget spabad eller utespa hemma? Här får du råd vad du ska tänka på gällande elinstallationen när du ska installera ett spabad. När behöver du en elektriker? Vad kan du göra själv? Vi svara på dom frågorna.

   Läs mer

   Installera Spis

   Installation av spis och häll – råd & tips

   När du ska köpa ny spis finns fler hänsyn än att välja typ, funktioner och bäst-i-test. Du bör även se till att spis och spishäll matchar elinstallationen i ditt hem!

   Att installera en spis kan nämligen gå till på olika sätt: anslutning via enfas eller trefas, stickpropp eller fast installation och ofta krävs insats från en behörig elektriker. Här delar våra proffs med sig av goda råd till dig som står inför att koppla in spis, häll eller ugn.

   Läs mer