Artikelindex

Artiklar Svenska Eljouren

Kunskap & fakta om elektricitet och elsäkerhet

Vi jobbar med service. Och för oss sträcker sig den servicen längre än våra elinstallationer. Elektricitet och elsäkerhet är områden vi brinner för och som vi anser vara viktigt att utbilda våra kunder inom. Därför delar vi med oss med tips och information från ett gäng kunniga elektriker på Svenska Eljouren som dagligen möter kunder och varierade utmaningar i svenska hem.

Vi hoppas sprida insikter i vad du själv får göra med el och när du behöver ta hjälp av ett auktoriserat elföretag. Vi vill även lära dig känna igen varningstecken vid olika typer av elinstallationer. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig.

Koppla in spishall

Koppla in spishäll – råd och insikter

Läge att uppdatera vitvarorna? Att välja rätt spis är visserligen en djungel men äntligen står du med en ny spishäll redo att kopplas in. Men hur går det till – och kan jag göra det själv? Rätt svar är att det beror helt på vilken typ av elinstallation du har i köket idag och vilken matning din valda spishäll kräver.

Läs mer

Jordfelsbrytaren loser ut

Vad orsakar att en säkring löser ut?

Varför löser säkringarna ut och vad förväntas jag göra? Det är något som våra kunder ibland undrar över och därför rådfrågor oss. Oftast rör det sig om ett tillfälligt fel, som överbelastning eller kortslutning, men det kan också handla om ett bestående elfel. Här ger vi insikter i ämnet samt en checklista för egenkontroll av din elanläggning.

Läs mer

Hur felsoka jordfelsbrytaren

Hur felsöka jordfelsbrytare? Tips från din elektriker

Plötsligt slocknar alla lampor och all el lägger av hemma hos dig, men i grannens hus mittemot bländar belysningen som retsamma solar. Vad hände? Om ditt hem är strömlöst så kan det vara så att det är jordfelsbrytaren som löst ut. Här kommer handlingskraftiga tips från Svenska Eljourens elektriker på hur du själv felsöker din jordfelsbrytare.

Läs mer

Svenska Eljouren oppnar upp i Gavle

Nu öppnar Svenska Eljouren i Gävle!

Nu slår vi upp våra "portar" i Gävle och erbjuder Sveriges snabbaste eltjänst till både privatpersoner och företag i Gävle!

Läs mer

Laddbox till fast pris

Laddbox till fast pris med snabb installation – nytt smart koncept från Svenska Eljouren

Allt fler inser fördelen med elbilsladdning hemma via egen laddbox. Tyvärr har prislappen för egen laddbox fungerat som en stoppskylt för många elbilsägare. Som Sveriges största eljoursföretag såg vi det därför som vår uppgift att göra säker och prisvärd elbilsladdning tillgänglig för svenska hushåll.

Vi lanserade ett smart koncept med laddbox till fast pris och med snabb behörig installation. En nyckelfärdig, driftsatt och uppkopplad lösning som direkt blev en av våra mest framgångsrika och bokade tjänster.

Läs mer

Laddbox till fast pris i Norrkoping

Laddbox till fast pris i Norrköping – nytt smart koncept från Svenska Eljouren

Allt fler inser fördelen med elbilsladdning hemma via egen laddbox. Tyvärr har prislappen för egen laddbox fungerat som en stoppskylt för många elbilsägare i Norrköping.

Som Sveriges största eljoursföretag och ett av Sveriges snabbast växande företag såg vi det därför som vår uppgift att göra säker och prisvärd elbilsladdning tillgänglig även här. Vi lanserade ett smart koncept med laddbox till fast pris och med snabb behörig installation. En nyckelfärdig, driftsatt och uppkopplad lösning som direkt blev en av våra mest framgångsrika och bokade tjänster i Norrköping.

Läs mer

Laddbox till fast pris i Linkoping

Laddbox till fast pris i Linköping – nytt smart koncept från Svenska Eljouren

Allt fler inser fördelen med elbilsladdning hemma via egen laddbox. Tyvärr har prislappen för egen laddbox fungerat som en stoppskylt för många elbilsägare i Linköping.

Som Sveriges största eljoursföretag och ett av Sveriges snabbast växande företag såg vi det därför som vår uppgift att göra säker och prisvärd elbilsladdning tillgänglig även här. Vi lanserade ett smart koncept med laddbox till fast pris och med snabb behörig installation. En nyckelfärdig, driftsatt och uppkopplad lösning som direkt blev en av våra mest framgångsrika och bokade tjänster i Linköping.

Läs mer

Laddbox till fast pris i Uppsala

Laddbox till fast pris i Uppsala – nytt smart koncept från Svenska Eljouren

Allt fler inser fördelen med elbilsladdning hemma via egen laddbox. Tyvärr har prislappen för egen laddbox fungerat som en stoppskylt för många elbilsägare i Uppsala.

Som Sveriges största eljoursföretag och ett av Sveriges snabbast växande företag såg vi det därför som vår uppgift att göra säker och prisvärd elbilsladdning tillgänglig även här. Vi lanserade ett smart koncept med laddbox till fast pris och med snabb behörig installation. En nyckelfärdig, driftsatt och uppkopplad lösning som direkt blev en av våra mest framgångsrika och bokade tjänster i Uppsala.

Läs mer

Laddbox till fast pris i Orebro

Laddbox till fast pris i Örebro – nytt smart koncept från Svenska Eljouren

Allt fler inser fördelen med elbilsladdning hemma via egen laddbox. Tyvärr har prislappen för egen laddbox fungerat som en stoppskylt för många elbilsägare i Örebro.

Som Sveriges största eljoursföretag och ett av Sveriges snabbast växande företag såg vi det därför som vår uppgift att göra säker och prisvärd elbilsladdning tillgänglig även här. Vi lanserade ett smart koncept med laddbox till fast pris och med snabb behörig installation. En nyckelfärdig, driftsatt och uppkopplad lösning som direkt blev en av våra mest framgångsrika och bokade tjänster i Örebro.

Läs mer

Laddbox till fast pris i Orebro

Laddbox till fast pris i Västerås – nytt smart koncept från Svenska Eljouren

Allt fler inser fördelen med elbilsladdning hemma via egen laddbox. Tyvärr har prislappen för egen laddbox fungerat som en stoppskylt för många elbilsägare i Västerås.

Som Sveriges största eljoursföretag och ett av Sveriges snabbast växande företag såg vi det därför som vår uppgift att göra säker och prisvärd elbilsladdning tillgänglig även här. Vi lanserade ett smart koncept med laddbox till fast pris och med snabb behörig installation. En nyckelfärdig, driftsatt och uppkopplad lösning som direkt blev en av våra mest framgångsrika och bokade tjänster i Västerås.

Läs mer

Gammal el i hus

Dra om el i villa - vad ska man tänka på?

Har du ett äldre hus och vill byta till modernare el? eller är du bara osäker på din nuvarande eldragning?

Vi går igenom vad man kan göra och vad man ska tänka på när det kommer till gammal el i hus.

Läs mer